کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
۱۲:۵۴, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
لطف دارید ممنون. البته من یه خواهش دارم و اون اینه که محمد تا این جای بحثو قشنگ بگه کجاهش مشکل داره...
بچه ها ما تا پایه قوی نداشته باشیم جلو نمیتونیم بریم.
من کمی تامل کردم دیدم اگر الان بخواهیم بپردازیم به مسئله وجود ذهنی باید به علم هم بپردازیم و ثابت کنیم که علم با وجود ذهنی دو امر متفاوت است.... بعد اون جا تازه بحث علم و تعریف اون پیش میاد و باید ثابت کنیم که علم چگونه وارد ذهن میشود و کلی داستان پیدا میکنیم.Wink من نظرم اینه که ابتدا فقط در مورد اثبات واجب الوجود بحث کنیم و سپس میشه در مورد این مباحث هم تو یه تاپیک دیگه کلی حرف زد.
البته اصلا این حرف من نباید نتیجه بده که شما دیگه سوال نکنید .... مطمئنا اگر همفکری و سوالات شما نبود من این بحثو نیتونستم ادامه بدم. از محمد صدرا یا سالومه یا سارا و دیگر بزرگوران خوهش میکنم برای جمع کردن مقدمه مطالبی را بگن یا جمع آوری کنن تا کم کم بریم سراغ باقی مطالب.یا علی

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yashar1374 ، مبينا ، میلاد.م ، pop110 ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، یا ثارالله ، شیدا ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مهمترین موضوع .... وجود خدا تنها اینگونه ثابت میشود!!! - سید ابراهیم - ۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۵۴

[-]