|
قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
|
|
۱۲:۱۶, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه منتظران حضرت یار
در تاپیک قبلی خوب مباحث وجود خدا بیشتر جنبه شهودی و علمی و از روی براهین نظم در عالم بود که این حقیر به شدت مخالف آن براهین هستم و ادعای من این است که نمیشود با آن موارد به اثبات آن خدایی که ما با مذهبمان قبول کرده ایم برسیم... در عوض براهین دیگری است که با تکیه بر عقل محض جلو آمده است و بسیار محکم و عالی است و به واسطه آنها نه تنها وجود خدا اثبات میگردد بلکه به تکیه بر آنها میتوان صفات و افعال خداوند تبارک و تعالی را نیز اثبات کرد. به همه دوستان همین جا میگم که مطالبم را به عمد copy و paste نمیکنم البته همه اش از روی مطالب بزرگان این فن است ولی به عمد خودم تایپ میکنم و چون دارم با تمام وجودم روش کار میکنم لذا ازتون میخوام واقعا با من جلو بیایید تا به یک جای مناسب و خوب برسیم... این بحث باید به صورت مکالمه ای و گفتمانی باشد ... اگر امر خاصی دارید بفرمایید من به گوشم... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۴, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
لطف دارید ممنون. البته من یه خواهش دارم و اون اینه که محمد تا این جای بحثو قشنگ بگه کجاهش مشکل داره...
بچه ها ما تا پایه قوی نداشته باشیم جلو نمیتونیم بریم. من کمی تامل کردم دیدم اگر الان بخواهیم بپردازیم به مسئله وجود ذهنی باید به علم هم بپردازیم و ثابت کنیم که علم با وجود ذهنی دو امر متفاوت است.... بعد اون جا تازه بحث علم و تعریف اون پیش میاد و باید ثابت کنیم که علم چگونه وارد ذهن میشود و کلی داستان پیدا میکنیم. من نظرم اینه که ابتدا فقط در مورد اثبات واجب الوجود بحث کنیم و سپس میشه در مورد این مباحث هم تو یه تاپیک دیگه کلی حرف زد.البته اصلا این حرف من نباید نتیجه بده که شما دیگه سوال نکنید .... مطمئنا اگر همفکری و سوالات شما نبود من این بحثو نیتونستم ادامه بدم. از محمد صدرا یا سالومه یا سارا و دیگر بزرگوران خوهش میکنم برای جمع کردن مقدمه مطالبی را بگن یا جمع آوری کنن تا کم کم بریم سراغ باقی مطالب.یا علی |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
خوب سیدجان بحث پیچیده مطرح کردید به اینجا هم میرسه دیگه برادر.
ولی باشه، ادامه بدید. |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۱۵:۲۸ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
آقا محمد شما یه بار یه جمع بندی از مطالب کردی که خیلی خوب بود حالا لطفا یه بار دیگه اینکارو بکن بااین تصور که تعاریفی که از ذات و موجود خارجی و ذهنی شد قبول داریم. طبق گفته ی سید تاپیکو فقط اختصاص بدیم به اثبات واجب الوجود. اگه خودم وقت داشتم خودم اینکارو میکردم، به شما زحمت نمیدادم.
راستی یه پیشنهاد هم دارم. اگه ممکنه واسه اومدن به این تاپیک دو روز در هفته با یه ساعت معین مشخص کنیم که آنلاین باشیم بحث با حالت پرسشو پاسخ بره جلو. من خودم شخصا به این موضوع و تاپیک علاقه مند شدم.چون هرج و مرج نداره و مدیریت شده ست. موفق باشید |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۴)saloomeh نوشته است: سید ما هنوز جواب سوالی رو که مطرح کردید پیدا نکردیم که بریم سر مبحث بعدی . سوال را با سوال دیگر پاسخ ندهید . چی شد بالاخره آیا ممکن الوجود میتواند از ناحیه خود وجود را ایجاب کند یا خیر ؟ آن طور که از سوال شما بر می آید نمیشو د درسته ؟ دلیل این که جواب سوال را از شما میخواهم اینه که شما گویا به مطلب احاطه خاصی دارید و فقط میخواهید با یک سری سوال و جواب مشترک به نتیجه مشترکی برسیم پس شما هم جواب نهایی رو بفرمائید نگذارید درگیر حاشیه بشویم اینطور بحثو ترتیب شکل گیری سوالها در ذهن ما هم روال منطقی تری پیدا میکند. در اینگونه مباحث یک فکر واحد راهنما بحث را به جلو میبرد . |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم با پیشنهاد خانم سلطانی موافقم اگه این بحث در روزهای خاص و ساعات خاصی دنبال بشه خیلی خوبه این طوری می دونیم کی مطالب جدید روی سایت قرار می گیره تا سر بزنیم و استفاده کنیم آقا سید از شما هم به خاطر مطرح کردن این مبحث تشکر می کنم از دوستانی که در بحث شرکت کردن هم تشکر می کنم چون سوالاتشون خیلی خوب و به جا بود و به من در فهم موضوعات مطرح شده خیلی کمک کرد |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها این چند روز به خاط رحلت پدر بزرگم خیلی سرم شلوغ بود شرمنده.
منم با پیشنهاد دوستان در مورد اینکه همگی یک ساعت خاص باشیم کاملا موافقم من الان هستم حالا نمیدونم چند نفر دیگه از دوستان هم تشریف دارند. شنبه ساعت 11 هم مطمئناا اگر عمری بود هستم. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بنام مهربانترین...
سلام سید. نمیشه شنبه رو بکنید یکشنبه؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام سارا خانم... خب اگر همه در یک ساعت خاصی میآیند چشم . من مطیع دوستان هستم. فقط با همه بی زحمت هماهنگ کنید. سالومه شنبه هست. ببینید محمد صدرا فرید POP110 مبینا و کلا دیگر عزیزان چی کار میکنند.
|
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
آخه من شنبه نیستم. پیشنهاد من یکشنبه ساعت 11 اگه خدا بخواد. دوستان اگه براشون مقدور موافقتشون اعلام کنن.
ممنون |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام
برای منم فعلا یکشنبه بهتره امیدوارم بتونم در بحث شرکت کنم و حضور داشته باشم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وجود خدا را ثابت کن؟! | Abasaleh | 85 | 35,398 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۱۶ آخرین ارسال: علی ع |
|
| ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!! | وحید110 | 68 | 28,929 |
۲۳/آبان/۹۱ ۱۵:۰۳ آخرین ارسال: mahdy_mir |
|
| ثابت کن خدا خوب است! | One to be | 31 | 17,440 |
۲۹/آبان/۹۰ ۰:۳۲ آخرین ارسال: محمود |
|

من نظرم اینه که ابتدا فقط در مورد اثبات واجب الوجود بحث کنیم و سپس میشه در مورد این مباحث هم تو یه تاپیک دیگه کلی حرف زد.

امیدوارم بتونم در بحث شرکت کنم و حضور داشته باشم