|
فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم
|
|
۲۱:۰۶, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۲۱:۰۸ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز علائم ظهور
عزیزجان این مستند TADS 2 کی با ترجمه رو سایت قرار می گیره؟ چند قسمتش ترجمه شده؟(قرض اصلا فضولی نیست)چون من تا قسمت 30 اینا دارم دانلود می کنم الا آخر و از سایت دیگری دارم می گیرم که کیفیتش پایین هست در حد 15.18.20 mb , و بنظرم اومد این طوی هم زیاد به سانسور نیاز نیست چون کیفیت زیاد بالا نیست که یارو بخواد رو صحنه هاش زوم کنه هم اینکه بعدن با این هجم راحت تر دانلود میشه! در ضمن یه حرفی می زنم توروخدا دلسرد نشیدا اجرتون با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اما تا اونجا که من نگاه کردم ازون قسمت اول که می گه اسرائیلی ها واکسنی واسه آنفولانزا ساختن که باعث بهبودی بیمار میشه اما ازاون طرف یه طاعون مخفی هست و دیدن قسمت های بعدی متوجه شدم خود این مستند مثل واکسنه می مونه در عین اینکه ذهن رو آگاه می کنه از اون طرف ذهن رو درگیر و مسموم میکنه و در واقع خود مستند یه برنامه واسه ذهن های اسیر و تشنه ماست! نه میتونم بگم ترجمه نکنید نگاه نکنید ,نه می تونم بگم مفید!مطمئنا رو آدمای مختلف تاثیرات مختلفی داره!درواقع قابل ارائه به افراد خاصی هست و نه عموم مردم! بهتره یه تحلیل قوی روش نوشه بشه ذهن ها آماده و واکسینه بشه بعد اطالاعات داده شه! باتشکر ازین حس جهادگونتون اصل این نامه رو تو تاپیک هم میزارم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,875 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| --=فراخوان جمع آوری تیم هک و امنیت برای عملیات بزرگ سایبری= | hacker313 | 3 | 2,370 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۸:۳۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم | علائم ظهور | 116 | 89,319 |
۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|