کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی فیلم لژیون ( LEGION )
۱:۳۶, ۲۴/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱:۴۰ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #7
آواتار
در صحنه ی بعد

وقتی تمام کاراکترهای فیلم در این مکان جمع شده اند ( هر کدام به دلیلی )
پیرزن سالخورده ای با ماشینی قدیمی به آن رستوران می رسد
داخل می شود
[تصویر: MV5BMTkyNDc2NjAwMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIx...SS100_.jpg]
پیرزن پس از صحبت با شخصیتها ناگهان تسخیر شده ، هشداری میدهد که بچه خواهد سوخت و همه ی آنها خواهند مرد و به یکی از افراد آسیب می رساند و توسط آنها کشته می شود
[تصویر: MV5BMTY2MjYyMzk0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwODAx..._SS80_.jpg]

آنها برای نجات جان فرد آسیب دیده او را به سمت شهر می برند تا درمانش کنند که در بین راه با دسته ی عجیب و بزرگی از مگسها که مثل ابری است که به سمت آنها می آیند مواجه می شوند و دوباره به رستوران بر می گردند
http://www.imdb.com/media/rm1145605632/tt1038686

ساعتی پس از اتفاق و وحشت افراد ، آنها حیرت زده جنازه را به بیرون از رستوران می برند که متوجه نزدیک شدن شخصی دیگر با ماشین پلیس میشوند
که میکائیل است
پس از آشنا شدن با هم و درگیری اولیه میکاییل وارد رستوران هشدار میده که اونا ( موجودات مثل پیرزن ) اینجان

آنها آماده ی دفاع می شوند
شب میشود
برقها می رود
به پشت بام می روند که می بینند یک ماشین بستنی به سمتشان می آید
نزدیک می شود و به آنها حمله می کند و کشته می شود
بعد از کشته شدن او ناگهان تعداد زیادی ماشین از دو طرف جاده به سمت رستوران می آیند و آنها مجبور به تیراندازی و کشته شدن آنها می شوند
در این درگیری ها یکی از افراد داخل رستوران را با خودشان می برند !

[تصویر: 1c5a58adb9c048528eae.JPG]

[تصویر: f04cb271e35b4e2ca31a.JPG]

[تصویر: f0792fb0aebf4c14822d.JPG]

[تصویر: 10cd1d4678a14924aaa3.JPG]

اما پس از درگیری تسخیر شده ها عقب نشینی می کنند و برمی گردند

سپس یکی از افراد با اصرار از میکائیل می خواهد که راجع به اتفاقات توضیح بدهد

میکائیل به آنها توضیح می دهد که :

آخرین بار خداوند یک طوفان رو فرستاد
این دفعه چیزی رو فرستاده که بیرون می بینید

یکی می پرسه : داری می گی این آخرالزمانه ؟!

میکائیل : دارم می گم این یک انقراضه ( یعنی دیگه خداوند تحمل آدمها رو نداره و قبل از آخرالزمان می خواد کلا نسلشون رو از بین ببره ! )
ادامه می ده : اونایی که بیرون به ما حمله کردن فقط یک مجری هستند . اونا تسخیر شدن

یکی می پرسه : تسخیر شده به وسیله چی ؟ شیطان ها ؟
میکائیل : نه ، به وسیله ی فرشته ها ( !!!!!!!!!!! )
صبر کن من نمی دونم تو چه کتابی خوندی اما توی ورژن کتاب من فرشته ها آدمای خوبی هستن !
خوب . متاسفانه حقیقت به این آسونی نیست ! (القای اینکه یعنی تمام اون چیزایی که شما در مورد خدا و فرشته ها می دونین اشتباه هست ! )

مسخرس ! من کشیش نیستم اما هرگز نشنیدم ...............
در مورد اونا چی می دونی ؟

برای اینکه من تا دیشب طرف اونا بودم ( !!! )
یکی می گه : من به خدا اعتقاد ندارم
میکائیل می گه : خوب عیبی نداره باب خدا هم به تو اعتقادی نداره ( ! )
خدا دیگه به هیچ کدوم از اینا اعتقاد نداره ( !!!!!!!!!! )

نکته ها در مورد دیالوگ این صحنه :
القای این تفکر شیطانی به بیننده که :
خداوند ( نعوذ بالله ) موجودیست بدون تفکر که روزی موجودی می آفریند و به خود می گوید فتبارک الله احسن الخالقین (سوره مومنون آیه ی 14)
و در جواب فرشته ها در مورد اینکه چرا انسان را آفرید می گوید :

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّي جَاعِلٌ فِي الأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُواْ أَتَجْعَلُ فِيهَا مَن يُفْسِدُ فِيهَا وَيَسْفِكُ الدِّمَاء وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لاَ تَعْلَمُونَ ﴿30﴾
و چون پروردگار تو به فرشتگان گفت من در زمين جانشينى خواهم گماشت [فرشتگان] گفتند آيا در آن كسى را مى‏گمارى كه در آن فساد انگيزد و خونها بريزد و حال آنكه ما با ستايش تو [تو را] تنزيه مى‏كنيم و به تقديست مى‏پردازيم فرمود من چيزى مى‏دانم كه شما نمى‏دانيد (30)

وَعَلَّمَ آدَمَ الأَسْمَاء كُلَّهَا ثُمَّ عَرَضَهُمْ عَلَى الْمَلاَئِكَةِ فَقَالَ أَنبِئُونِي بِأَسْمَاء هَؤُلاء إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ ﴿31﴾
و [خدا] همه [معانى] نامها را به آدم آموخت‏ سپس آنها را بر فرشتگان عرضه نمود و فرمود اگر راست مى‏گوييد از اسامى اينها به من خبر دهيد (31)

قَالُواْ سُبْحَانَكَ لاَ عِلْمَ لَنَا إِلاَّ مَا عَلَّمْتَنَا إِنَّكَ أَنتَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ ﴿32﴾
گفتند منزهى تو ما را جز آنچه [خود] به ما آموخته‏اى هيچ دانشى نيست تويى داناى حكيم (32)

قَالَ يَا آدَمُ أَنبِئْهُم بِأَسْمَآئِهِمْ فَلَمَّا أَنبَأَهُمْ بِأَسْمَآئِهِمْ قَالَ أَلَمْ أَقُل لَّكُمْ إِنِّي أَعْلَمُ غَيْبَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَأَعْلَمُ مَا تُبْدُونَ وَمَا كُنتُمْ تَكْتُمُونَ ﴿33﴾
فرمود اى آدم ايشان را از اسامى آنان خبر ده و چون [آدم] ايشان را از اسماءشان خبر داد فرمود آيا به شما نگفتم كه من نهفته آسمانها و زمين را مى‏دانم و آنچه را آشكار مى‏كنيد و آنچه را پنهان مى‏داشتيد مى‏دانم (33)

وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلاَئِكَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ فَسَجَدُواْ إِلاَّ إِبْلِيسَ أَبَى وَاسْتَكْبَرَ وَكَانَ مِنَ الْكَافِرِينَ ﴿34﴾
و چون فرشتگان را فرموديم براى آدم سجده كنيد پس بجز ابليس كه سر باز زد و كبر ورزيد و از كافران شد [همه] به سجده درافتادند (34)

(سوره ی بقره )

و با علم به آفریدن بنده ای شایسته با توجه به علم نا متناهی الهی ، ناگهان از دست کارهای او خسته شده و می خواهد او را نابود کند ( یعنی نعوذ بالله خدا را موجودی بی فکر و دمدمی مزاج می داند که لایق پرستش نیست ! )
پناه می برم به خدا از شر شیطان رانده شده

نکته ی دیگر
پروژه ی هم سطح کردن فرشتگان معصوم درگاه الهی با شیطان رانده شده
القای این مطلب که فرشتگان هم موجودات شروری میشوند ( همانطور که از شیطان انتظار میرود ) با توجه به تعریفی که در بالا اشاره شد که از خداوند بر ذهن بیننده القا می کنند .

نکته ی دیگر
شبهه ی خطرناک و شیطانی دیگری که به ذهن بیننده وارد می کند این است که تمام چیزهایی که در مورد معنویات و مقدسات می دانید اشتباه هست !
در دیالوگی که میکائیل می گوید : متاسفانه حقیقت به این آسونی نیست !
در جواب اینکه یکی می گه که توی کتاب مقدسی که من خوندم در مورد فرشته ها اینطور ننوشته بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، ANTI satan ، MohammadMeraj ، montazer ، warior ، fardinho ، سدرة المنتهی ، blue.blood ، blue sky
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نقد و بررسی فیلم لژیون ( LEGION ) - oO DaViD Oo - ۲۴/آبان/۸۹ ۱:۳۶

[-]