کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟
۱:۰۳, ۲۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۱۰ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #8
آواتار
دوست گرامی گریفین عزیز :
راستش اولش میخواستم با " آره ، حق با تو هست " شروع کنم ولی هرچی سعی کردم نشد ، چرا !؟
برای اینکه وقتی فرض بگیریم که شما درست میگی و همه این چیزهایی که میگی و بازهم اگه بخوام میتونی بگی برام، درست باشه ، موقعی میشه گفت " آره ، حق با توهست" که هیچکدوم از مسئولان و .. این قضیه رو مثل یه مشکل نبینن و سعی بر رفعش نکنن ! در صورتی که ما میبینیم خود رهبرمون ، تمامی ائمه جمعه و کلا هرکی که میاد سخنرانی میکنه تو هرجا سعیش اینه که این مشکل رفع بشه و عدالت هر چه بیشتر و زودتر رعایت بشه ! چون اگه غیر از این بود خواسته همه کسایی که پایبند به آرمانهای انقلاب اسلامی هستن ، هیچ وقت حداقل با این وسعت زیاد نمیومدن در این مورد حرف نمیزدن و هردقیقه و تو همه صحبتها آخرش رو مثله روضه امام حسین (علیه السلام) که به کربلا وصل میکنن رو نمیومدن به مفاسد اقتصادی و این قبیل مسائل وصل نمیکردند ! چون این مسائل اگه در مسیر رفع نباشه و مسئولان و رهبرمون نیاد تلاش کنه تا این مسائل ریشه کن بشه اون وقت میشه " آره ، حق با تو هست " ! و اینکه همه میدونن که تغییر رویه مسائلی مثل اقتصادی و یا فرهنگی که اگه بخواد از یه رویه تقریباً تثبیت شده برگرده زمان بر هست ونیاز به کارهای زیاد و همکاری همگانی داره ! - البته من یه سوال هم ازشما دارم که اگه جواب ندی(به دلایل زیر) بیشتر خوشحال میشم ! اون سوال اینه که میخوام بدونم هدف شما از اینکه هر موضعی رو سعی در اتصالش به وجود مشکلات توجامعه بکنین چیه ؟ و حاصل این کارتون زمانی که درنهایت اثبات حرفهاتون رو ما بپذیریم چی هست ؟
البته خود من شخصا به سیاست داخلی کشور علاقه ای ندارم و زیادهم دنبال نمیکنم و اگرچه که بتونم هم، دوست ندارم در این مورد بحث کنم ! چون فایده ای نداره و فعلا فقط وقتمون رو تلف میکنیم و تازه هرکدوممون هم اگه بتونیم به قولی حال اون یکی رو بگیریم بیشتر از 1 یا 2 روز خوش خوشانمون نیست چون من خیلی تجربه کردمش ...
پس اینکه، شما اگه دوست داری به مشکلات اجتماعی و سیاسی داخلی بپردازی (حالا با هر نیتی) میتونی یه تاپیک بزنی که هرکی با نظراتت مخالف هست بیاد باهاتون به مباحثه بپردازه و تازه شاید خودمم هم اومدم که باهم کل کل کنیم
- اگه در مورد همین شاهین نجفی ها بحث بشه بهتره و در غیر این صورت سعی کنین اول برا سوالای بالا یه جوابی پیدا کنین تا بتونیم شفاف تر باهم صحبت کنیم ..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ - navid-313 - ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۰۳
RE: شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ - na3r - ۳/فروردین/۹۱, ۱۴:۱۴

[-]