|
شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟
|
|
۱:۰۳, ۲۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۱۰ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی گریفین عزیز :
راستش اولش میخواستم با " آره ، حق با تو هست " شروع کنم ولی هرچی سعی کردم نشد ، چرا !؟ برای اینکه وقتی فرض بگیریم که شما درست میگی و همه این چیزهایی که میگی و بازهم اگه بخوام میتونی بگی برام، درست باشه ، موقعی میشه گفت " آره ، حق با توهست" که هیچکدوم از مسئولان و .. این قضیه رو مثل یه مشکل نبینن و سعی بر رفعش نکنن ! در صورتی که ما میبینیم خود رهبرمون ، تمامی ائمه جمعه و کلا هرکی که میاد سخنرانی میکنه تو هرجا سعیش اینه که این مشکل رفع بشه و عدالت هر چه بیشتر و زودتر رعایت بشه ! چون اگه غیر از این بود خواسته همه کسایی که پایبند به آرمانهای انقلاب اسلامی هستن ، هیچ وقت حداقل با این وسعت زیاد نمیومدن در این مورد حرف نمیزدن و هردقیقه و تو همه صحبتها آخرش رو مثله روضه امام حسین (علیه السلام) که به کربلا وصل میکنن رو نمیومدن به مفاسد اقتصادی و این قبیل مسائل وصل نمیکردند ! چون این مسائل اگه در مسیر رفع نباشه و مسئولان و رهبرمون نیاد تلاش کنه تا این مسائل ریشه کن بشه اون وقت میشه " آره ، حق با تو هست " ! و اینکه همه میدونن که تغییر رویه مسائلی مثل اقتصادی و یا فرهنگی که اگه بخواد از یه رویه تقریباً تثبیت شده برگرده زمان بر هست ونیاز به کارهای زیاد و همکاری همگانی داره ! - البته من یه سوال هم ازشما دارم که اگه جواب ندی(به دلایل زیر) بیشتر خوشحال میشم ! اون سوال اینه که میخوام بدونم هدف شما از اینکه هر موضعی رو سعی در اتصالش به وجود مشکلات توجامعه بکنین چیه ؟ و حاصل این کارتون زمانی که درنهایت اثبات حرفهاتون رو ما بپذیریم چی هست ؟ البته خود من شخصا به سیاست داخلی کشور علاقه ای ندارم و زیادهم دنبال نمیکنم و اگرچه که بتونم هم، دوست ندارم در این مورد بحث کنم ! چون فایده ای نداره و فعلا فقط وقتمون رو تلف میکنیم و تازه هرکدوممون هم اگه بتونیم به قولی حال اون یکی رو بگیریم بیشتر از 1 یا 2 روز خوش خوشانمون نیست چون من خیلی تجربه کردمش ... پس اینکه، شما اگه دوست داری به مشکلات اجتماعی و سیاسی داخلی بپردازی (حالا با هر نیتی) میتونی یه تاپیک بزنی که هرکی با نظراتت مخالف هست بیاد باهاتون به مباحثه بپردازه و تازه شاید خودمم هم اومدم که باهم کل کل کنیم - اگه در مورد همین شاهین نجفی ها بحث بشه بهتره و در غیر این صورت سعی کنین اول برا سوالای بالا یه جوابی پیدا کنین تا بتونیم شفاف تر باهم صحبت کنیم .. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,077 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,609 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,412 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,365 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,086 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,690 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,573 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|