|
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
|
|
۴:۳۹, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۵:۵۹ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
دانلود صوتی سخنرانی همایش جوانان حامیجبهه پایداری دانلود سخنرانیهای همایش جوانان حامیجبهه پایداری ( سخنرانیهای : حاج سعید قاسمی، استاد حسن عباسی ، روح الله حسینیان ، کلیپی از حضرت آیت الله مصباح یزدی )![]() مدت زمان: ۵۴ دقیقه (حاج سعید قاسمی) ، ۵۷ دقیقه ( استاد عباسی ) ، ۱۵ دقیقه ( روح الله حسینیان ) ، ۴ دقیقه (حضرت آیت الله مصباح ) [b]تاریخ: ۸ اسفند ۱۳۹۰
مکان: سالن سید الشهدا موضوع :همایش جوانان حامیجبهه پایداری
فرمت: mp3 , ogg , amr کیفیت: خوب __________________________________________________________
سخنرانی حاج سعید قاسمی: دانلود - Direct Download Link ( فرمت amr ) حجم:۴٫۸۹ مگابایت___________________________________________________________ سخنرانی استاد حسن عباسی : (با سه کیفیت ) ** سخنرانی استاد با سه تا گوشی ضبط کردم که خودم فکر میکنم فایل ogg با بهترین کیفیت ضبط شده ** دانلود - Direct Download Link ( فرمت amr ) حجم:۵٫۱۷ مگابایت دانلود - Direct Download Link ( فرمت mp3 ) حجم:۱۳٫۵ مگابایت دانلود - Direct Download Link ( فرمت ogg ) حجم:۲۸٫۳ مگابایت____________________________________________________________ سخنرانی روح الله حسینیان : ** این سخنرانی رو نتونستم کامل ضبط کنم که فقط ۱۵ دقیقه اش رو ضبط کردم حدودا ۳۰ دقیقه بود ** دانلود - Direct Download Link ( فرمت amr ) حجم:۱٫۴۸ مگابایت____________________________________________________________ کلیپی از حضرت آیت الله مصباح یزدی : ** این کلیپ یکی از کلیپهایی بود که در میان برنامه بود ** دانلود - Direct Download Link ( فرمت amr ) حجم:۳۸۲ کیلوبایت______________________________________________________________ گزارش کاملی از این همایش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های دکتر سعید جلیلی | soheyl68 | 47 | 19,706 |
۲۰/آبان/۹۵ ۰:۴۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی | sinasafaee | 67 | 37,296 |
۲/آذر/۹۴ ۱۸:۳۲ آخرین ارسال: amrtat71 |
|
| جنگ نرم در فضای رسانه ای-سخنرانی دکتر وحید یامین پور | مجید املشی | 0 | 2,238 |
۸/اسفند/۹۱ ۷:۱۱ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دکتر عباسی :کارتون یوگی، توهین به مقام انبیاست | شاهین نقوی | 26 | 21,176 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۲۰ آخرین ارسال: minoo |
|

![[تصویر: 51326.jpg]](http://dr-abbasi.ir/wp-content/uploads/2012/02/51326.jpg)
![[تصویر: size.png]](http://dr-abbasi.ir/wp-content/uploads/2011/01/size.png)