کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نفوذ یهود در اسلام(هسته ی پژوهشگران تالار)
۱۴:۲۰, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۳)rezvan نوشته است:  روزي امام همراه تني چند از اصحابشان در مسيري حركت مي كردند كه امام به اصحاب خاص خود فرمودند چيزي كه من مي بينم شما هم مي بينيد اصحاب گفتند خداوند به شما بصيرتي داده كه ما نداريم و نمي بينيم . امام فرمودند شما خواهيد ديد . قنبر مي گويد چند لحظه بعد ديديم پير مردي بسيار زشت رو ي با قدي بلند جلو آمد و سلام داد . امام جوابش را ندادند و گفتند اين ملعون شيطان است امام فرمودند: از كجا مي آيي گفت از گناه گفت به كجا مي روي گفت به گناه امام فرمودند از تو ملعون تر من ندديدم شيطان گفت از من ملعون تر هم هست امام فرمودند كيست ؟ شيطان گفت من وقتي به آسمان چهارم رانده شدم به خداوند گفتم از من ملعون تر كيست ندا آمد به جنهم وارد شو تا ببيني . و من ديديم جهنم نزديك شد و مالك جهنم گفت وارد شو درب جهنم را تا گشود چنان آتش زبانه كشيد كه من ترسيدم ، مالك گفت اي آتش آرام باش و ما وارد جهنم شديم و هر در را كه مالك باز كرد آتش بيشتر مي شد تا آنكه درب هفتم را باز كرد چنان آتش زبانه كشيد كه گفتم الان من و مالك طعمه آن مي شويم مالك به من گفت هنوز نوبت تو نيست كه به اينجا بياورندت ما وارد طبقه هفتم شديديم كه مردم در آنجا سخت در عذاب بودند به چاهي رسيديم ، تا مالك درب آن را گشود آتش زبانه كشيد و اهل طبقه هفتم شروع به نفرين كردند ما وارد چاه شديم و در آنجا نيز عده اي بودند ما به تابوتي رسيديم كه تا مالك درب آن را گشود آتش چنان شعله ور شد كه اهل چاه نفرين كردند در آن تابوت شش نفر از اولين و شش نفر از آخرين بودند كه من عمر و ابوبكر را در ميان آنها ديدم

با سلام
لطفا منبع این نوشته رو عنوان کنید
با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نفوذ یهود در اسلام - یاســین - ۱۴/اسفند/۹۰, ۱۰:۴۸
RE: نفوذ یهود در اسلام(هسته ی پژوهشگران تالار) - در جستجوی سختی - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۰

[-]