|
نماز برای پدر و مادر و عزیزان
|
|
۲۱:۰۹, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آثار نماز والدین : هرکس این نماز را بخواند چنانچه پدر و مادر و عزیزان او زنده باشند، مورد رحمت خداوند رحمان و رحیم قرار می گیرند. چنانچه والدین فوت کرده باشند، مورد آمرزش خداوند کریم قرار می گیرند. این نماز چنان موجب شادی پدر و مادر می شود که آرزو می کنند زنده شوند و زانوی فرزند خوبشان را ببوسند. خواندن آن موجب گشایش درهای رحمت الهی می شود. به خاطر ربنای سوره نوح آیه 24 هر میهمانی که وارد منزل شود مورد لطف خدای منان قرار می گیرد. این نماز انسان را در افسردگی های بسیار شدیدی که بر اثر مصیبت های سنگین بوجود می آید آرامش می بخشد. بهتر آن است که این نماز در شب جمعه ترک نشود. کیفیت نماز والدین : این نماز دو رکعت است : در رکعت اول : بعد از حمد به جای خواندن سوره 10 مرتبه آیه 41 سوره ابراهیم خوانده می شود : رَبَّنَا اغْفِرْ لی وَ لِوالِدَیَّ وَ لِلْمُؤْمِنینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسابُ بار الها روزی که حساب برپا می شود، مرا و پدر و مادرم و همه مؤمنین را ببخشای. در رکعت دوم : بعد از خواندن سوره حمد 10 مرتبه آیه 28 سوره نوح خوانده می شود : رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِمَن دَخَلَ بَيْتِيَ مُؤْمِنًا وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بار الها مرا، پدر و مادرم را و هر که ایمان به خانه من داخل شود و همه مردان و زنان با ایمان عالم را ببخش و بیامرز. پس از سلام نماز ، بدون تغییر حالت نماز، 10 مرتبه آیه 24 سوره اسراء خوانده می شود : رَّبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا پروردگارا: همچنان که پدرم و مادرم مرا به مهربانی از کودکی پرورش دادند، تو نیز در حق آنها مهربانی نموده و رحمت خود را شامل حالشان بفرما. مأخذ : مفاتیح الجنان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| من برای نماز دوستم چه کار کنم؟ | zryy | 23 | 9,991 |
۲۱/بهمن/۹۱ ۱:۰۷ آخرین ارسال: omidman |
|
| دستور العملی برای نماز اول وقت | N.Mahdavian | 10 | 7,225 |
۷/دی/۹۱ ۱۵:۵۸ آخرین ارسال: yek Montazer |
|

![[تصویر: cxkxfbdo6lm528rk95.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/cxkxfbdo6lm528rk95.jpg)