کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من برای نماز دوستم چه کار کنم؟
۱۷:۵۱, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم رب الشهداء والصدیقین

سلام دوستان
میخواستم ازتون کمک بگیرم.

یکی از دوستهای من
ـ نه که آدم معتقدی نباشه ـ
به نماز هم معتقده

ولی...

انگیزه یا بهتره بگم اراده نماز خوندن رو نداره!

من به عنوان یک دوست چه کمکی میتونم بش بکنم؟؟

تاکید میکنم که تو اعتقاد به نماز مشکلی نداره
شاید به عبارتی اعتقادش به ایمان نرسیده

سوال اینه:
من براش چیکار بکنم؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Hadith ، بیداری اندیشه ، black ، ترنم ، faateme-313 ، جویای حقیقت ، aboutorab ، Farzaneh ، آرین (الهه.ع) ، omidman ، reyhane ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، maryam 135 ، مهدی2012
۱۷:۵۷, ۳۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۱ ۱۸:۰۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
به نظر من اول بر روی اعتقاداتش کار کنید ، اول باید خداشناسیش رو تقویت کنید ، بهتر هم هست خودتون مطالعتون و پای منبر رفتنتون رو زیاد کنید، بعد با زبانی دوستانه بهش منتقل کنید.اعتقاد خالی مهم نیست ، عمق اعتقاد رو باید بیشتر کنید.
همچنین می تونید ایشون رو به محیط های فرهنگی که دوستان خوش زبان و اخلاقی در این مکان ها فعالیت دارند راهنمایی کنید.رفقای خوب بهش معرفی کنید و ... .

در ضمن یک سوال ، آیا رفقای بدی نداره؟رفقای حقیقی یا مجازی (مثلا اینترنتی) ، آیا با یک شخص دیندار خصومتی نداره؟آیا از دست گروهی از مومنین ناراحت نیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، ترنم ، omidman ، faateme-313 ، Farzaneh ، R3Z4
۱۸:۱۰, ۳۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۱ ۲۱:۵۴ توسط zryy.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۳۰/دی/۹۱ ۱۷:۵۷)دل خسته نوشته است:  در ضمن یک سوال ، آیا رفقای بدی نداره؟رفقای حقیقی یا مجازی (مثلا اینترنتی) ، آیا با یک شخص دیندار خصومتی نداره؟آیا از دست گروهی از مومنین ناراحت نیست؟

رفقای بد داشت، الان قطع رابطه کرده.
کلا اهل اینترنت نیست.
شخص خاصی فکر نمیکنم.
اصولا از ریا کارها و متظاهر ها متنفره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، بیداری اندیشه ، ترنم ، omidman ، faateme-313 ، جویای حقیقت ، Farzaneh
۱۸:۲۵, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
اولین توصیه ام، اینه که برای نمازخون شدنشون ( یا به عبارتی برای اینکه خدا بهشون توفیق نماز خوندن رو عطا کنه) دعا کنید...

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، zryy ، بیداری اندیشه ، ترنم ، omidman ، faateme-313 ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، maryam 135 ، tazevared
۱۸:۲۹, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳۰/دی/۹۱ ۱۸:۲۵)Hadith نوشته است:  اولین توصیه ام، اینه که برای نمازخون شدنشون ( یا به عبارتی برای اینکه خدا بهشون توفیق نماز خوندن رو عطا کنه) دعا کنید...

خیلی وقته دارم اینکارو میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، دل خسته ، بیداری اندیشه ، ترنم ، omidman ، Farzaneh ، tazevared
۲۰:۳۰, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

یکی از کارها که بنده امتحان کردم و جواب داد را برایتان میگویم ، ان شاءالله که مفید باشد .
اگر ایشان از ریاکارها متنفره و مثلا میگوید که
"خب فلانی رو نگاه کن ، اون که نماز میخونه ، پس چرا فلان کار خطا را میکند "
برایش بازگو نمایید که
" هرکس جواب گوی اعمال خودش است ، مثلا اگر خودت را از پشت بام بیاندازی منو میبرن بیمارستان یا شما دچار آسیب میشوی ، یا اگر شما به کسی که داره غرق میشه کمک کنی و نجاتش بده از من قدردانی میکنن یا از شما "
هر کسی هر کاری بکنه خودش مسوول کارهاشه و خودش هم جوابگوست ، چه خوب ، چه بد .

یا مثلا بگویید
" ببینم ، وقتی غذایی که مادرت برات درست میکنه رو دولپی میخوری ازش تشکر میکنی یا نه ؟
همونطوری از مادرت تشکر میکنی که مادرت دوست داره ، درسته ،
خب خدا هم دوست داره اینجوری بنده هاش ، با نماز خوندن ازش تشکر کنن ."

در این جور موارد باید با مثالهای خیلی ساده تلنگر بهش بزنید . مطمئنا همین که آدمی چراغی برایش روشن شود و فکر کند ، مسیر هدایت برایش باز میشود .

بیشتر کسانی که بنده با ایشان برخورد کردم و مشابه وضعیت دوست شما داشته اند ، یا از بد نمازگزاران و بد مطیعان دل چرکین شده اند و از عبادت و اطاعت رویگردانند و یا کلا امر سپاس و تشکر را خیلی مهم نمیدانند .

در ابتدا با الطاف خداوند و مهربونیهای بی انتهایش او را به فکر وادار نمایید . خیلی هم اصرار نداشته باشید که نتیجه عکس خواهید گرفت و خدای نکرده روی دنده لج میافتد .

از لذتهای نمازخواندن خودتان برایش بگویید و از اینکه مثلا هروقت نماز اول وقت خوانده اید یک اتفاق خوب برایتان افتاده است . چیزهایی شبیه انچه گفته شد .

ان شاءالله خداوند نور هدایت را در دل ایشان و همه ما روشن نماید .
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، بیداری اندیشه ، دل خسته ، Hadith ، omidman ، faateme-313 ، Farzaneh ، soshiant ، tazevared
۲۰:۴۵, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
آقا سید
ممنون از راه حل های خوب شما

ولی با شناختی که من از دوستم دارم
صحبت کردن خیلی کار ساز نیست
یعنی هست
ولی دیر، خیلی دیر.
آخرین باری که واسه مورد مشابهی باش حرف زدم، واسه یه مدت طولانی اصلا جواب سلامم رو هم نمیداد. تا اینکه خودش به حرفم رسید و برگشت.(وقتی که کار خیلی خراب شده بود )

حس میکنم واسه نماز باید سرعتی تر کار کنم.
یعنی نماز حیاتی تر از اونیه که وقتو طلف کنم
یعنی یه عنوان دوست حس میکنم تا همین الانشم جفا کردم
که کاری جدی انجام ندادم...

راهی که پند و اندرز و سخنرانی توش نباشه؟؟
یا حداقل وقت کمتری بگیره؟؟

والله سرگردونم...
نمیدونم دیگه چیکار کنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، وحید110 ، دل خسته ، ترنم ، omidman ، Farzaneh
۲۰:۴۹, ۳۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۱ ۲۰:۵۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #8
آواتار
اول باید معلوم بشه برای ایشون که خداوند یعنی کی؟ چه صفاتی داره خداوند؟ انبیاء رو خداوند برای چی فرستاده؟ من وظیفه ام چیه؟ نماز عروج مومن هست یعنی چی؟ از حالت نماز بزرگان براش بگین. و در نهایت حضور در مسجد و رفیق پاکار داشتن برای رفتن به مسجد و باهاش راه اومدن. مسجد برای بنده اثر مثبتی داشته صرف حضور در اونجا رو میگم.
اما مهمترین قضیه اینه که توحید و عبودیت در حد ساده براش بیان بشه. اینکه نماز برای خود ماست که به قرب برسیم. اگر هدف رو تقریبا فهمیدیم برای رسیدن به اون تلاش می کنیم. تلاش برای قرب. از مهمترین اعمال، برای رسیدن به هدف، نماز هست. پس...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، zryy ، دل خسته ، Hadith ، omidman ، faateme-313 ، Farzaneh
۲۱:۴۸, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳۰/دی/۹۱ ۲۰:۴۵)zryy نوشته است:  آقا سید
ممنون از راه حل های خوب شما

ولی با شناختی که من از دوستم دارم
صحبت کردن خیلی کار ساز نیست
یعنی هست
ولی دیر، خیلی دیر.
آخرین باری که واسه مورد مشابهی باش حرف زدم، واسه یه مدت طولانی اصلا جواب سلامم رو هم نمیداد. تا اینکه خودش به حرفم رسید و برگشت.(وقتی که کار خیلی خراب شده بود )

حس میکنم واسه نماز باید سرعتی تر کار کنم.
یعنی نماز حیاتی تر از اونیه که وقتو طلف کنم
یعنی یه عنوان دوست حس میکنم تا همین الانشم جفا کردم
که کاری جدی انجام ندادم...

راهی که پند و اندرز و سخنرانی توش نباشه؟؟
یا حداقل وقت کمتری بگیره؟؟

والله سرگردونم...
نمیدونم دیگه چیکار کنم...
دقیقا بنده هم خدمتتان عرض نمودم که کمک به تفکر نمایید و از صحبتهایی که وضعیت ایشان را به دگر سو ببرد بپرهیزید .
در ضمن ، وقتی میخواهید کسی را از غرق شدن نجات دهید عجله و تعجیل در کار باعث ضرباتی میشود که جبرانش ممکن است محال گردد .
در شرایط کمک معنوی دل خود را با خداوند صاف نمایید و از ایشان و معصومین ممد جویید و با کلام کمک نمایید .
مثال :
کسی که میخواهد خودش را از یک ساختمان بلند به پایین پرت نماید را چکونه میتوانید منصرف نمایید ؟
هر کاری برای این شخص بنظرتان میرسد که اطمینان بیشتری به ان دارید را انجام دهید .
دوست شما هم دقیقا اینچنینند .
ایشان تا با خود و خدای خود ، خود کنار نیاید هیچ کمکی مفید نیست .چه ضربتی و چه غیر آن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، دل خسته ، Hadith ، omidman ، Farzaneh
۰:۳۰, ۱/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۱ ۰:۳۷ توسط omidman.)
شماره ارسال: #10
آواتار
منم یه برادر دارم، که تا چند ماه پیش نماز میخوند اما الان دیگه نمی خونه. تا حالا هر کاری خودم و خونواده کردیم جواب نداده... منتظریم خدا یه تلنگری بهش بزنه چون احساس می کنم از دست ما جز دعا کاری بر نمیاد.
البته به نظرم اگر به طور غیر مستقیم یه مفاهیمی رو بهش برسونی تا حدی جواب بده. البته یه مورد هست که نمی گذاره آدم درست تحلیل کنه و چراغ عقل رو خاموش میکنه ، گناه...

یه شعر زیبا هم هست که شاید اگه بهش انتقال بدی ، بهت کمک کنه:

شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز / کان سجده ای بر آدم و آن بر خدا نکرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، zryy ، ترنم ، Hadith ، یاســین ، amiroooo
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]