|
بیداری اندیشه و facebook
|
|
۰:۰۷, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه سوال از مدیر سایت دارم؟ (مهم)
آیا بیداری اندیشه در facebook عضویت دارد؟ |
|||
|
|
۰:۲۹, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
بیداری اندیشه در هیچ سایت و شبکه اجتماعی شعبه ندارد.اگر داشت مسلما از اینجا به اونجا لینک میدادیم بر فرض اگر کسی در هر یک از شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک و توئیتر و گوگل پلاس و .... صفحه ای درست کرد و اسمش رو بیداری اندیشه گذاشت و حتی به اینجا لینک داد و مطالب همینجا رو هم کپی کرد، دلیل بر این نیست که از طرف این تالار است.......... مسئولیت مطالب مطرح شده در هر سایت و شبکه اجتماعی با گردانندگان آن شبکه است و مخصوصا سایتهایی که فی*ل*تر شده اند که اصلا ارزش پیگیری هم ندارند |
|||
|
|
۰:۳۲, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته من کاره ای نیستم ولی دیگه دخالت ما رو ببخشید
مشخصه نه. اینجا فیس بوک رو به عنوان سایت جاسوسی یهود میشناسیم بعد خودش بره عضو بشه ؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوب اگه پیج بسازید طرفدار هاتون بیشتر میشه
|
|||
|
۱۹:۰۵, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت مدیریت محترم تالار
شما که جواب پست ها رو به این سرعت میدین ، چرا در مورد انتقادی که از طریق « ارتباط با مدیریت » ازتون کردم ، سکوت کردین ؟ |
|||
|
۱۹:۲۰, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۰ ۱۹:۱۲)مجید121 نوشته است: با سلام خدمت مدیریت محترم تالارسلام اون سیستم ایمیل به جیمیل من میفرسته و جیمیل هم به سختی باز میشه. شما که کاربر تالار هستید از راههایی که اعضا میتونن استفاده کنید.اگر موردی هست به این ترتیب عمل کنید: ارتباط خصوصی با من: http://forum.bidari-andishe.ir/private.p...send&uid=1 انتقاد فنی در مورد تالار: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-12.html انتقاد محتوایی در مورد تالار: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-40.html |
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حالا من یه پیشنهاد دارم ربطی به این تاپیک نداره ! نخواستم تاپیک جدید بزنم
![]() امکان اینکه چند نفر و چه کسانی از پروفایل من بازدید کردند رو لطفا اضافه کنید.
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
راستی توجه کردید فیس بوک و تالر بیداری اندیشه از یه لحاظ هایی شبیه همند هردوشون کاریرا آواتار دارند امضا ها و پیغام برای هم می ذارن و از همه مهم ر کاربرا تایپیک ایجاد می کنند نظر میدن اخبار مهم رو میذارن بحث میشه اما هدف این دو تا است که اون ها را زمین تا آسمون با هم فرق کردند آخر عاقبشون هم همین طور اما من به بیداری اندیشه میگم فیس بوک مهدوی هرچند که فیس بوک و مهدویت یعنی صهیونیست مسلمان
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اما من میگم از امکاناتی خود دشمنان ایجاد کردن بر ضد خودشون عمل کنیم.
چه ایرادی داره ما توی فیس بوک راه خودمونو بریم اونا هم راه خودشونو. ما تبلیغ دین کنیم اونا ضد دین بگن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نسخه ی اندروید فروم بیداری اندیشه | فانوس *7* | 1 | 1,526 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: amrtat71 |
|
| پک فونت های تالار "بیداری اندیشه"! | Mitsonary | 2 | 2,582 |
۲۹/تیر/۹۳ ۱۹:۲۳ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| بهترین مرورگر اندروید برای مطالعه تالار بیداری اندیشه ؟ | Behnam-Az | 5 | 4,776 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: sarallah |
|