| نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مورد اول | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد دوم | ![]() ![]() |
2 | 4.17% |
| مورد سوم | ![]() ![]() |
3 | 6.25% |
| مورد چهارم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد پنجم | ![]() ![]() |
22 | 45.83% |
| مورد ششم | ![]() ![]() |
18 | 37.50% |
| مورد هفتم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مورد هشتم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| تمام | 48 رأی | 100% | |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
|
|
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم . امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود . استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم . ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم . پیشنهاد زمان : دهه فجر تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا توضیحات ضروری در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است . در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم. قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد . یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست. نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ... |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۶, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
ممنون محمد جان. همشون زیباست و 3 و 5 زیبا تر.
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
سلام
شماره ی 8 بیش از همه ی طرح ها لفظ جلاله الله در آن نمود داره |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام.
ضمن عرض خسته نباشید برای طراحی، بنده شماره ی 1 و 3 رو انتخاب می کنم. ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
ممنون از زحماتتون
شماره 5 یا 8 |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
دوستان یه پیشنهاد. این طوری نمیشه. یه نفر زحمت بکشه یه تاپیک ایجاد کنه + نظر سنجی. بعد گزینه ای که بیشترین رای رو آورد رو همه قبول میکنیم. الان داریم فقط تاپیک رو شلوغ می کنیم.
|
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم بسیار جالب . به نظر من گزینه 5 خوبه اما میتونیم بیشتر مانرو بدیم و خودمون رو محدود به 8 طرح نکنیم . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
سلام
همشون به غير از 7 زيبا هستن اما 1 ، 3 و 5 خوشگل تره
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام
مشت شماره 6 که واقعا عالیست پرچم شماره 5 هم که قشنگ شده پیشنهاد من: نوشته بهمن 57 از انتهای مشت پاک بشه، پرچم ایران شماره 6 هم بهش اضافه بشه در کل هر کاری می کنی، مشت باشه |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
شماره ی 8
همونطور که علی آقا گفتن کلمه ی اللّه کاملا در اون واضحه... |