کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مورد اول 2.08% 1 2.08%
مورد دوم 4.17% 2 4.17%
مورد سوم 6.25% 3 6.25%
مورد چهارم 2.08% 1 2.08%
مورد پنجم 45.83% 22 45.83%
مورد ششم 37.50% 18 37.50%
مورد هفتم 0% 0 0%
مورد هشتم 2.08% 1 2.08%
تمام 48 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1

بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز
بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم .
امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود .
استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم .
ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم .
پیشنهاد
زمان : دهه فجر
تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا
توضیحات ضروری
در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید
زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است .
در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم.
قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد .
یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست.
نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، انتصـار ، MohammadFC ، amin015 ، rastin ، حسن.س. ، أین المنتظر ، محمود ، shakiba ، MESSENGER ، MiNuTeS ، mohamad ، Mohammad Trust ، sarallah ، محب الزهرا ، alitalebi ، محیصا ، bagheri4 ، SARV ، nafas ، Aleyasin ، عبداللهی ، blue.blood ، MohammadMeraj ، Marziyeh ، meshkat ، mohamad316910 ، انصارالمهدی ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، mohammad74 ، aghah ، F_R ، abas_341 ، G.F.B ، zahra11 ، zahra68 ، Seyed Mohsen ، ترنم ، Agha sayyed ، fazel ، Abasaleh ، فدک زهرا ، میثاق ، Maysam-1st ، adeldarbandi ، montazer_rm ، ario65 ، netlog36 ، montazer ، m_brain ، MohammadSadra ، خادم الامام ، hesam110 ، m.hossein ، Tolou ، M03TAFA ، alireza2030 ، نگار

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۰, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #161
آواتار
ممنونم از راهنماییتون,خیلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، jkb ، shafagh_mah ، فدک زهرا ، nasimesaba
۱۹:۲۱, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #162

(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۶)mohamad نوشته است:  با سلام
امشب راس ساعت دوازده نظرسنجي بسته مي شود و آواتار دوستاني كه در نظر سنجي شركت كرده اند تغيير داده خواهد شد
لطفا اطلاع رساني كنيد

با تشكر
يا علي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shakiba ، حسن عزتي ، shafagh_mah ، یا صاحب الزمان ، فدک زهرا ، nasimesaba
۱۹:۵۲, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #163
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۲)MohammadSadra نوشته است:  آقا محمد بعداً به حالت اولیه بر می گرده یا از آواتار پشتبان بگیریم. آخه جزو اطلاعات حیاتی محسوب میشه.

حتما از آواتار خودتون یک کپی بگیرید

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یا ثارالله ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، یا صاحب الزمان ، فدک زهرا ، jkb ، nasimesaba
۲۱:۵۵, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #164
آواتار
قابل توجه همه دوستانی که در نظرسنجی شرکت کرده اند
امشب آواتار همه شما دوستان تغییر خواهد کرد
سایر دوستانی که مایل هستند آواتارشان تغییر کند در نظرسنجی شرکت کنند

لطفا اطلاع رسانی کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، یا صاحب الزمان ، فدک زهرا ، jkb ، nasimesaba
۲۳:۵۰, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱:۰۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #165
آواتار
[تصویر: 00.jpg]

[تصویر: 000.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، MohammadSadra ، Seyed Mohsen ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، یا صاحب الزمان ، rastin ، فدک زهرا ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، jkb ، nasimesaba
۱:۰۶, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱:۱۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #166
آواتار
بنده آواتار دوستانی که در نظرسنجی شرکت کرده بودند ویرایش کردم
البته ابتدا قرار بود بنده آواتار دوستان را در پروفایلشان تغییر دهم ولی به دلیل مسائل خاصی این کار انجام نشد

[تصویر: 001.jpg]

[تصویر: 002.jpg]

[تصویر: 003.jpg]

[تصویر: 004.jpg]

[تصویر: 005.jpg]

[تصویر: 006.jpg]

[تصویر: 007.jpg]

[تصویر: 008.jpg]

[تصویر: 009.jpg]

[تصویر: 010.jpg]

[تصویر: 011.jpg]

[تصویر: 013.jpg]

[تصویر: 014.jpg]

[تصویر: 015.jpg]

[تصویر: 016.jpg]

[تصویر: 017.jpg]

[تصویر: 018.jpg]

[تصویر: 019.jpg]

[تصویر: 020.jpg]

[تصویر: 021.jpg]

[تصویر: 022.jpg]

[تصویر: 023.jpg]

[تصویر: 024.jpg]

[تصویر: 025.jpg]

[تصویر: 026.jpg]

[تصویر: 027.jpg]

[تصویر: 028.jpg]

[تصویر: 030.jpg]

[تصویر: 032.jpg]

[تصویر: 033.jpg]

[تصویر: 034.jpg]

[تصویر: 035.jpg]

[تصویر: 036.jpg]

[تصویر: 037.jpg]

[تصویر: 038.jpg]

[تصویر: 039.jpg]

[تصویر: 040.jpg]

[تصویر: 041.jpg]

[تصویر: 042.jpg]

لطفا در صورت تمایل آواتار خود را تغییر دهید
همچنین دوستانی که تمایل به تغییر آواتار دارند و در لیست بالا نیستند به بنده اطلاع دهند تا این کار را برایشان انجام دهم

همچنین می توانند از فایل زیر که با پسوند PNG است برای این کار استفاده کنند

[تصویر: Flag.png]
با نرم افزار های ساده ای مثل Paint نیز می توان این کار را انجام داد

برای این کار کافیست ابتدا فایل پرچم را در Paint باز کنید
سپس Select All کرده و از آن یک کپی بگیرید
در مرحله بعد باید آواتار خود را در paint باز کرده (Open) و تصویری که کپی کرده اید را Paste کنید
برای اینکه کادر سفید اطراف آن محو شود باید گزینه Transparent Selection فعال باشد
این گزینه در Paint ویندوز7 در زیر منوی Select و در Paint ویندوز ایکس پی در انتهای جعبه ابزار موجود می باشد
به همین سادگی

لطفا اطلاع رسانی کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، saloomeh ، Seyed Mohsen ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، یا صاحب الزمان ، rastin ، ANTI satan ، Mahdy2021 ، فدک زهرا ، m.hossein ، تازه مسلمان ، انتصـار ، mohammad790 ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، Agha sayyed ، میلاد.م ، jkb ، nasimesaba ، parisan
۹:۳۸, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۹:۳۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #167
آواتار
آقا محمد گل، من فکر می کردم شما قراره آواتارها رو عوض کنید. ببخشید الان متوجه شدم که خودم باید عوضش کنم. بابت تاخیر متاسفم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، یا صاحب الزمان ، shakiba ، میلاد.م ، jkb ، nasimesaba
۱۱:۱۳, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #168
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱:۰۶)mohamad نوشته است:  
[تصویر: 020.jpg]

به نام خدا
سلام محمد جان

بسیار ممنون از زحمتت،خیلی جالب شده برادر.

خدا خیرت بده

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، فدک زهرا ، shakiba ، shafagh_mah ، jkb ، nasimesaba
۱۹:۱۰, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #169
آواتار
سلام دوستان
از اونجایی که میخواستم آواتار دیگری قرار دهم
همون کاری که اقا محمد گفتن رو انجام دادم اما همونطور که در آواتار بنده میبینید پرچم مقدس کشورمون خیلی کوچیک شده و وقتی هم که خواستم سایز پرچم رو تغییر دهم کیفیت عکس خراب شد
اگه میشه کمک کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، shafagh_mah ، فدک زهرا ، jkb ، nasimesaba
۱۷:۵۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #170

سلام
تشکر از آقای محمد به خاطر زحمتی که کشیدن.
حقیقت من فکر می کردم قراره از طریق کارهای نرم افزاری عکس دوستان رو ویرایش کنند . زمانی که متوجه شدم خودشون تک تک عکس ها رو ویرایش کردن کلی شرمنده شدم . البته شرمندگی من فایده ای نداشت.
نمی دونم مدیریت این تاپیک رو می بنده یا نه؟
ان شاالله برای سال بعد تاپیک جدید باز کنیم یا همین رو ادامه بدیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، shafagh_mah ، فدک زهرا ، تازه مسلمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا