| نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مورد اول | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد دوم | ![]() ![]() |
2 | 4.17% |
| مورد سوم | ![]() ![]() |
3 | 6.25% |
| مورد چهارم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد پنجم | ![]() ![]() |
22 | 45.83% |
| مورد ششم | ![]() ![]() |
18 | 37.50% |
| مورد هفتم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مورد هشتم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| تمام | 48 رأی | 100% | |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
|
|
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم . امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود . استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم . ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم . پیشنهاد زمان : دهه فجر تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا توضیحات ضروری در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است . در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم. قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد . یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست. نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ... |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۴, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
سلام
خسته نباشید یعنی چی ؟ برای مناسبت های دیگه ادامه ندیم؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاالله ادامه می دهیم. این تاپیک یکم شلوغ شده گفتم شاید بهتر باشه تاپیک جدیدی باز کنیم یا اینکه همین رو ادامه بدیم؟ |
|||
|
|
۲:۵۰, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۲:۵۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۲)beautiful-mind نوشته است: سلام سلام خوبه فقط امیدوارم دفعه ی بعد دوستان بیشتری همراهی کنند برای اولین بار که به قول معروف لا یتچسبک بود در ضمن الان آواتارامون رو تغییر بدیم یا نه ؟ به نظر من که تغییر بدیم بهتره ! |
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۲:۵۰)منتظر 14 نوشته است:(۲۳/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۲)beautiful-mind نوشته است: سلام به خاطر همینه که از الان به فکر ایجاد تاپیک جدید هستم . ولی اول مدیریت باید اجازه بده که تاپیک جدید باز کنیم. که من همچنان منتظرم...! آقا مهدی تاپیک جدید باز کنیم یا همین تاپیک رو ادامه بدیم؟ مهم ترین ضعف عدم اطلاع رسانی بود که برای این مشکل فکری اندیشیده ام
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
فکر خوبیه
خوب حالا بعد از اتمام دهه فجر فکر کنم دیگه میشه آواتارها رو تغییر بدیم |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب دوستان 40 روز از شهادت شهید مصطفی احمدی روشن گذشت. از همه ی برادر ها و خواهرهای خوبم خیلی ممنونم که امضای و احیانا آواتارشون رو طی این مدت تغییر دادن . ان شاالله که این هماهنگی و همبستگی همیشه بین بچه های این تالار باقی بمونه . یاد این شهید همیشه در خاطر ما باقی خواهد موند. یک صلوات برای شادی روح این شهید بزرگوار. اللهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
دو تا مناسبت داریم: سال نو و ایام فاطمیه فکری کنید... |
|||
|
|
۵:۲۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام، بچه ها اگر موافقید برای مقابله سایبری با توهین کنندگان به مقدساتمون از آواتار یا امضاهای مرتبط با امام هادی (علیه السلام) استفاده کنیم... بنده این دوتا عکس رو تو اینترنت پیدا کردم.اگر خواستید به عنوان امضا بگذارید: ![]() ![]() این هم آواتار : ![]() ![]() البته عکس زیاد پیدا می شه تو اینترنت اما اگر هماهنگ باشیم قشنگ تره. یا علی النقی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1_236emam_hadi.jpg]](http://www.quranct.com/gallery/images/6/large/1_236emam_hadi.jpg)
![[تصویر: 2_imam_hadi_shahadat_88_1.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6770968808/2_imam_hadi_shahadat_88_1.jpg)
![[تصویر: 62600198679626710946.jpg]](http://img4up.com/up2/62600198679626710946.jpg)
![[تصویر: 59214027092780366957.jpg]](http://img4up.com/up2/59214027092780366957.jpg)