|
مناظره با یک وهابی و پاسخ دندان شکن به او
|
|
۱:۰۵, ۱۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱۵:۳۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یك وهابی در قبرستان بقیع یك شیعه را گرفته بود. میگفت: چه میگویی: یا حسن یا حسن! حسن مات! امام حسن مُرد! خاك شد خلاص! توسل به مرده شرك است.این وهابی برای اینكه این شیعه را بكوبد، قلمش را روی زمین انداخت. گفت: ببین این قلم من است. هان! روی زمین انداخت. گفت: یا حسن، قُم! امام حسن بلند شو این قلم را به من بده! دیدی قلم را نداد. مُرد! تمام شد.
این شیعه هم یك خرده نگاه كرد و به این وهابی گفت: حالا تو قلمت را به من بده. قلم را از این وهابی گرفت، روی زمین انداخت. گفت: یا الله! قلم را به من بده. دیدی خدا هم قدرت ندارد. مگر هركس زنده است و قدرت دارد باید نوكر تو باشد؟ |
|||
|
|
۱:۵۷, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
واقعا مرسییییییییییییییییییییییییی جمله
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۰۵)منتقم زهرا نوشته است: یك وهابی در قبرستان بقیع یك شیعه را گرفته بود. میگفت: چه میگویی: یا حسن یا حسن! حسن مات! امام حسن مُرد! خاك شد خلاص! توسل به مرده شرك است.این وهابی برای اینكه این شیعه را بكوبد، قلمش را روی زمین انداخت. گفت: ببین این قلم من است. هان! روی زمین انداخت. گفت: یا حسن، قُم! امام حسن بلند شو این قلم را به من بده! دیدی قلم را نداد. مُرد! تمام شد. آره آفرین این رو یکی از شاگردای آقای قرائتی برای ایشان تعریف کرده بود ، ایشان هم در برنامه درسهایی از قرآن این موضوع رو نقل کرده بودند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مناظره شیعه و وهابی درباره زیارت قبور | مصطفي مازح7610 | 12 | 5,562 |
۲۱/آذر/۹۳ ۲۱:۳۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| متن مناظره با یک وهابی | mahdikp | 26 | 13,988 |
۳/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: mahdikp |
|
| چرا شیعه به ظاهر قرآن عمل نمی کند؟ (مناظره با عالم وهابی) | أین المنتظر | 10 | 9,028 |
۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: سجاد_ف |
|