کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مناظره با یک وهابی و پاسخ دندان شکن به او
۱:۰۵, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱۵:۳۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یك وهابی در قبرستان بقیع یك شیعه را گرفته بود. می‌گفت: چه می‌گویی: یا حسن یا حسن! حسن مات! امام حسن مُرد! خاك شد خلاص! توسل به مرده شرك است.این وهابی برای اینكه این شیعه را بكوبد، قلمش را روی زمین انداخت. گفت: ببین این قلم من است. هان! روی زمین انداخت. گفت: یا حسن، قُم! امام حسن بلند شو این قلم را به من بده! دیدی قلم را نداد. مُرد! تمام شد.
این شیعه هم یك خرده نگاه كرد و به این وهابی گفت: حالا تو قلمت را به من بده. قلم را از این وهابی گرفت، روی زمین انداخت. گفت: یا الله! قلم را به من بده. دیدی خدا هم قدرت ندارد. مگر هركس زنده است و قدرت دارد باید نوكر تو باشد؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، Mohammad Trust ، وحید110 ، محمود ، خادمة الزهرا ، میلاد.م ، sayed reza ، shakiba ، shafagh_mah ، اکبر.ع ، N.Mahdavian ، m.hossein ، yamahdi-12 ، sevenmoons ، Havbb 110 ، جبریل ، azade
۱:۵۷, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعا مرسییییییییییییییییییییییییی جمله Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، shafagh_mah ، azade
۱۲:۳۶, ۱۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #3

(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۰۵)منتقم زهرا نوشته است:  یك وهابی در قبرستان بقیع یك شیعه را گرفته بود. می‌گفت: چه می‌گویی: یا حسن یا حسن! حسن مات! امام حسن مُرد! خاك شد خلاص! توسل به مرده شرك است.این وهابی برای اینكه این شیعه را بكوبد، قلمش را روی زمین انداخت. گفت: ببین این قلم من است. هان! روی زمین انداخت. گفت: یا حسن، قُم! امام حسن بلند شو این قلم را به من بده! دیدی قلم را نداد. مُرد! تمام شد.
این شیعه هم یك خرده نگاه كرد و به این وهابی گفت: حالا تو قلمت را به من بده. قلم را از این وهابی گرفت، روی زمین انداخت. گفت: یا الله! قلم را به من بده. دیدی خدا هم قدرت ندارد. مگر هركس زنده است و قدرت دارد باید نوكر تو باشد؟

آره
آفرین
این رو یکی از شاگردای آقای قرائتی برای ایشان تعریف کرده بود ، ایشان هم در برنامه درسهایی از قرآن این موضوع رو نقل کرده بودند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، m.hossein ، yamahdi-12 ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]