کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست
۱:۱۰, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱:۱۳ توسط akhevi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خبرگزاری فارس: رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی در جنگ جهانی دوم بر اثر قحطی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست.

[تصویر: 168186_PhotoA.jpg]

حسن عباسی امروز در حاشیه حضورش در دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به شباهت بین تسخیر سفارت انگلیس و لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 اظهار داشت: به نظر بنده سفارت آمریکا را اشتباهی اشغال کردیم و اول باید سفارت انگلیس را اشغال می‌کردیم.
وی خاطرنشان کرد: انگلیس مادر آمریکاست و همچنین شکل‌دهنده رژیم صهیونیستی و مسلک‌ جعلی وهابیت، بهائیت و قادیانیت در هند است.
عباسی گفت: همچنین لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی در جنگ جهانی دوم بر اثر قحطی بر دامن انگلیس تا ابد پا برجاست، انگلیس زمینه جدا شدن بحرین از کشور ما را ایجاد کرد و افغانستان را از ایران بزرگ جدا کرد.
وی بیان کرد: صحنه‌گردان تحریم‌های جهانی علیه ایران انگلیس است و این روند ادامه دارد، در حوادث دو سال پیش نیز با دخالت خود فضای ملتهبی در جامعه ایجاد و جامعه ما تا مدت‌ها صحنه ناملایمت‌های بسیاری بود.
رئیس مرکز
دکترینال
امنیت بدون مرز تصریح کرد: تصرف سفارت انگلیس شباهت‌های بسیاری با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا دارد و دست کمی از آن حادثه عظیم نداشت و هدف هر دو بر سر زدودن کسانی بود که وجه امپریالیستی داشتند و باید با آنها برخورد می‌شد.
وی با اشاره به نحوه برخورد دانشجویان با انگلیس و ارزیابی‌اش از این حرکت انقلابی افزود: اعتراض به حقی بود و بالا رفتن از دیوار سفارت بر اساس رای مجلس ممکن است به نوعی احساسی تلقی شود، اما به شدت ضروری بود.
عباسی اذعان کرد: حرکت ارزشمند دانشجویان الهام‌بخش دانشجویان منطقه است و دانشجویان سوری، مصری و فلسطینی نیز از این حرکت دفاع کردند و حتی مردم ترکیه در اعتراض به شایعه جنگ آمریکا علیه ایران پرچم آمریکا و انگلیس را به آتش کشیدند.
وی با اشاره به ارزیابی‌اش از آینده رابطه با انگلیس عنوان کرد: انگلیس گفته که رابطه‌اش را قطع نمی‌کند و فقط کاهش می‌دهد، اما اگر ایران رابطه‌اش را قطع کند و یا حتی در درازمدت رابطه را کاهش دهد، ضریب امنیتی ایران بالا می‌رود.
عباسی با اشاره به عکس‌العمل وزارت امور خارجه در قبال این حرکت دانشجویان بیان داشت: مسئولان واقع‌گرا بوده و دانشجویان آرمان‌گرا و در هر حال دانشجویان آرمان‌گرا باید جوانب و حاشیه‌های این موارد را تحمل کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، mohamad ، محمود ، soldier ، میلاد.م ، shakiba ، hesam110 ، parisan ، حسن.س. ، مسافر ، فرهاد ، Admirer ، أین المنتظر ، rastin ، bagheri4 ، vahrakan ، salman313 ، am_po ، محب الزهرا ، MohammadMeraj ، عدالت ، یاســین ، fiftynine ، Wachowski ، دالاهو ، رکن الهدی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۲, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۲۲:۴۴ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۳:۳۳)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز:
بنده به شخصه معتقدم تاثیر این به قول آقای عباسی تسخیر ، چند وقت دیگه معلوم میشه . اگه حرکت درست بوده ، چرا دیپلمات های ما عذرخواهی کردن ؟ آقای عباسی به خاطر اینکه از کلمه های سنگین استفاده می کنن و فهم این کلمات برای خیلی ها دشوار هستش ، از این رو یه کم دوستان موضع می گیرن . البته بنده هم موافقم که ایشون خدا نیستن که همه ی حرفا و تحلیل هاشون درست باشه . پس بیخود از کسی حمایت نکنین . چون شاید تحلیلشون اشتباه از آب در بیاد .
نظر شخصی بنده اینه که ورود به ملک سفارت اونهم به این شکلی که دیدیم ، اصلا کار درستی نبود . بدتر از اون اینکه اونجا نماز هم خوندن . با این کار فقط چهره خودمون رو تندرو نشون دادیم . یه جای دیگه توی همین تالار خوندم که بسیجی ها رو وحشی و ... خونده بود . این اولین برخوردی نبود که از افراد می بینیم . این افراد تندرو همون کسائی بودن که توی انتخابات 88 که کشور رو آشوب گرفته بود ، برخوردهای ناشایستی انجام دادن و باعث تشدید درگیری ها شدن و متاسفانه چهره ی یه بسیجی رو با عذرخواهی از دوستان بسیجی ، وحشی ، تندخو و خشکه مذهب نشون دادن . یه سوال دارم : دوستان بسیجی می تونن توی یه جمع خودشون رو بسیجی معرفی کنن ؟ دیگه برخورد افراد بماند که چه چیزا که بهت نسبت نمی دن !!!
در پایان لازم میدونم بگم که امثال آقای عباسی که خودشون رو استراتژیست می دونن ، نبایستی عقاید و تفکرات خودشون به افراد تحمیل کنن . استدلال بنده اینه که آقای رائفی پور افرادی بیشتری رو تونستن به سمت خودشون بکشونن . فکر می کنم یکی از دلایلی که این اتفاق برای آقای رائفی پور افتاده اینه که ایشون از هیچ حزب و جناحی طرفداری نکردن . برعکس ، آقای عباسی یه سری تندروی ها داشتن که علیه یه حزب و جناحی سخنرانی های خیلی تندی انجام دادن . ایشون که
استراتژیست هستن بایستی بدونن که صحبت های تند علیه یه جناح دیگه ولوو به حق باعث تفرقه میشه و این اصلا به نفع کشور نیست . نظر شخصی بنده اینه که احزاب باید تا جایی پیش برن که برای منافع کشور خطری ایجاد نکنه . این احزاب بایستی در جهت منافع اسلام ، کشور و مردم گام بردارن . یکی از دوستان در یه بخش دیگه توی تالار یه صحبت جالبی کردن : « چون کشور اسلامیه و ما رو مسلمون و شیعه می دونن ، همه ی اینها به اسم اسلام نوشته میشه . » . بنده با این تفکر موافقم و چند جا هم بیان کردم . چون با همین تفکر که « مسلمونا تروریست هستن » بود که به افغانستان و عراق حمله کردن . پس با توجه به اینکه این روزها تمامی نگاهها به سمت ایران هستش ، بهتره از این دست تحرکات با برنامه ریزی و البته مشورت انجام بشه .
در هر حال بنده نظر شخصی خودم رو گفتم و نمی گم گفته هام 100% درسته . ولی فقط نظرم رو بیان کردم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[b]

دوست عزیز شما انگار نمیدونید دکتر عباسی کیه؟ اون زمان که اقای رائفی بچه بودن دکتر عباسی دکترین جهان اسلام ارائه میدادن کجای کارید برادر؟ میدونید دارید چیو با چی مقایسه میکنید؟ استاد رائفی رشته دانشگاهیش حسابداریه و صرفا به خاطر فن سخنوری بالا و تحقیقاتی که روی بحث یهود انجام دادند اون هم به خاطر علاقشون از دوران نوجوانی و سن به نسبت کمشون تونستن با جوونها بهتر ارتباط برقرار کنن فقط همین... خود غربی ها میدونن دکتر عباسی کیه بهش لقب مغز متفکر جهان اسلام رو دادن اونوقت ماها چی؟! هیچ وقت قدر اون چیزایی رو که داریم نمیدونیم.....چند تا دکتر در زمینه علوم انسانی و استراتژیک تو کشور داریم که دکترین ارائه دادن؟؟ من واقعا تعجب میکنم دوستان در این زمینه استناد میکنند به نظر چند تا نماینده مجلس یا چند تا شخصیت و تحلیل های اونها رو مدام به عنوان پست در این بخش میگذارند و این اقدام رو زیر سوال میبرند اما اظهار نظر یک فرد متخصص در این زمینه رو قبول نمیکنند....یه فایل صوتی کوتاه میزارم خواهش میکنم دانلود کنین گوش بدید بفهمید دکتر عباسی کیه.....حجمش خیلی کمه خواهشا اگر تا حالا گوش ندادید گوش بدید....

وی متولد سال ۱۳۴۵ است و در دوران جنگ ایران و عراق به عنوان یک بسیجی داوطلب به میدان جنگ رفت و بعد از پایان جنگ و دوران ثبات به یک نظریه‌پرداز در نظام جمهوری اسلامی تبدیل شد.
شغل:
عضو هيات علمی دانشگاه

مسئوليت:
رئيس مرکز بررسی های دکترينال امنيت بدون مرز ايران

تحصيلات:
ليسانس در علوم سياسی
فوق ليسانس در روابط بين المللی
PHD در امنيت ملی با گرايش دکترين و خط مشی علوم استراتژيک
برد تخصصی از انگليس
تحصيلات ميان رشته ای
اقتصاد
جامعه شناسی
علوم نظامی(دريايی، زمينی، عمليات ويژه، انتظامی)
مديريت(عمومی، دولتی، استراتژيک)
فلسفه اسلامی، فلسفه غرب

کتب، کنفرانس و مقالات:
بيش از 140 کنفرانس علمی(داخل و خارج کشور)
31 جلد تاليف (در حوزه علوم استراتژيک)
تئوکراسی(خداسالاری) در عمل
دکترين امنيت بين المللی جهان اسلام
ابر دکترين جمهوری اسلامی
استراتژی دريا- اقيانوسی
نظام امنيت رسته جمعی دريا پايه- اقيانوس هند و امنيت پيرامون سه قاره (افريقا، آسيا و اقيانوسيه)
هيدروپليتيک و هيدرواستراتژی خليج فارس
هيدروپليتيک، هيدرواکونومی و هيدرواستراتژی دريای خزر
آينده جهان اسلام و غرب (بررسی تطبيقی آينده شناسی همکاری و تقابل اسلام و غرب)
تحليل سيستم های حکومتی (اليگارشی، دموکراسی، تئوکراسی)
دموکراسی در عمل: پورنوکراسی، رشيوکراسی؟!

فعالیت‌ها :
او در نطق‌های خود به بسط نوعی تئوری دفاعی با نام «دفاع نامتقارن» مشهور است که بر مبنای شهادت‌طلبی در مسیر رضایت الله است.

مهمترین دوره‌های مطالعاتی که به تدریس وی در حوزهٔ طرح ریزی استراتژیک، و دکترینال برگزار شده‌است عبارتند از:
غرب‌شناسی فلسفی، فرهنگی و استراتژیک در طی سال‌های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱
کلاس‌های دکترینال جامع طی سالهای ۸۱ تا ۸۳
کلبه ی کرامت از سال ۸۵ تا کنون.

دیدگاه‌ها :
عباسی مخالف «گفتگوی تمدن‌ها» و «جامعه مدنی»،‌از نوعي كه اصلاح طلبان تعريف كردنده‌اند و نوعي وادادگي فرهنگي و اجتماعي را در آن الزام مي‌كنند، است، و تنها راه مقابله با غرب را مقاومت فرهنگي و ايستادگي می‌داند.

.mp3]دانلود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، soldier ، hajiali.m ، stranger00
۲۲:۳۸, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
آقا محمد دوست گرامی وعزیز.بهتون پیشنهاد میکنم انقدر به یک فرد تعصب نداشته باشید.مرسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، در جستجوی سختی ، fereydun ، جویای حقیقت ، stranger00 ، MohammadMeraj
۱۶:۴۵, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13

(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۱۰)akhevi نوشته است:  در هر حال دانشجویان آرمان‌گرا باید جوانب و حاشیه‌های این موارد را تحمل کنند.

لطفا دوستانی که با این حرکت موافق بودند توضیح بدن منظور دکتر از حاشیه هایی که باید تحمل بشه چیه.
اصلا چرا باید تحمل کرد.
یا چرا باید کاری کرد که حاشیه درست بشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۱۸:۰۵, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14

نقل قول:دوست عزیز شما انگار نمیدونید دکتر عباسی کیه؟ اون زمان که اقای رائفی بچه بودن دکتر عباسی دکترین جهان اسلام ارائه میدادن کجای کارید برادر؟ میدونید دارید چیو با چی مقایسه میکنید؟ استاد رائفی رشته دانشگاهیش حسابداریه و صرفا به خاطر فن سخنوری بالا و تحقیقاتی که روی بحث یهود انجام دادند اون هم به خاطر علاقشون از دوران نوجوانی و سن به نسبت کمشون تونستن با جوونها بهتر ارتباط برقرار کنن فقط همین... خود غربی ها میدونن دکتر عباسی کیه بهش لقب مغز متفکر جهان اسلام رو دادن اونوقت ماها چی؟! هیچ وقت قدر اون چیزایی رو که داریم نمیدونیم.....چند تا دکتر در زمینه علوم انسانی و استراتژیک تو کشور داریم که دکترین ارائه دادن؟؟ من واقعا تعجب میکنم دوستان در این زمینه استناد میکنند به نظر چند تا نماینده مجلس یا چند تا شخصیت و تحلیل های اونها رو مدام به عنوان پست در این بخش میگذارند و این اقدام رو زیر سوال میبرند اما اظهار نظر یک فرد متخصص در این زمینه رو قبول نمیکنند....یه فایل صوتی کوتاه میزارم خواهش میکنم دانلود کنین گوش بدید بفهمید دکتر عباسی کیه.....حجمش خیلی کمه خواهشا اگر تا حالا گوش ندادید گوش بدید....
[/b]

بسم رب الشهدا
سلام دوست عزیز:
[b]بنده اولین بارم نیست که اینجا مطلب می نویسم . خدا شاهده شاید برای نوشتن یه مطلب کوتاه مدت زیادی روش فکر می کنم . چون قراره یه جایی ثبت بشه که همه دارن می خوننش و البته تفکر خودم رو می نویسم . هیچ مطلبی رو هم از روی شکم سیری و دشمنی با کسی ننوشتم .
بنده هنوز دلیل شما بر اینکه اینهمه لیست آماده کردید که فلان است ، بهمان است رو نمی فهمم . دلیل ارتباط کلام شما با موضوع مطرح شده ی خودمم رو هم متوجه نشدم .
ایشون هر کسی هست باشه ؛ خدا بهش سلامتی بده . اما این دلیل نمی شه که افکار و عقایدش رو به بیننده و شنونده تحمیل کنه . بنده می گم ایشون که استراتژیست هستن باید بدونن که با استفاده از کلمات تند و تهمت باعث ایجاد تفرقه میشن . اصلا هر کسی داره در سطح کلان کشور صحبت می کنه باید مواظب کلام و گفته های خودش باشه . این شخص می تونه رئیس مجلس باشه ، رئیس جمهور باشه و حتی یه وزیر باشه . این افراد نباید با ارائه ی افکارشون مردم رو از دولت و مملکت زده کنن . بنده ایشون رو با آقای رائفی پور مقایسه نکردم . گفتم ایشون چون از یه جناحی حمایت کردن و علیه جناح مقابل صحبت های تندی انجام دادن ، افراد کمتری نسبت به صحبت های ایشون ابراز علاقه نشون دادن . حالا ایشون ده تا دکترا داشته باشه . ابر دکتر باشه . این دلیل نمیشه که ایشون از هرچیزی مبری باشن . بنده توی همین تالار تا حالا صد بار هم به طرفدارای آقای رائفی پور و هم به طرفدارای آقای عباسی و ... گفتم حمایت کورکورانه نکنین . این ضرر به شخصیت خودتون و هم فرد مورد نظر شماست .
در پایان لازمه یه چیز بگم :
« بنده نه چپی هستم ، نه راستی » . پدرم همیشه بهم میگه وارد سیاست نشو ؛ چون پدر و مادر نداره . و واقعا راست هم میگه . پس این یادتون باشه بنده هیچ وقت نه از جناح چپ حمایت می کنم و نه جناح راست . چون هر دو کاستی هایی در دولت شون داشتن و باز هم میگم که به خاطر همین چیزاست که میگم حمایت کورکورانه نکنین . مورد بعدی هم اینکه منظورم از دولت و رئیس مجلس و ... این دوره نبوده . منظورم کلا کسانی هست که در سطح کلان مدیریتی کشور دارن کار می کنن . حالا چون این دو منصب بزرگ تر بوده ، برای همین نام بردم . این رو گفتم که خدای ناکرده شائبه ای پیش نیاد .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، در جستجوی سختی ، fereydun
۲۰:۴۷, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15

بسم الله رحمان رحیم
با عرض سلام به همه برادران عزیز و گرامی
و تسلیت این روز های گرامی

من اولین بحثی که در اینجا اعلام میکنم و ضروری دونستم اینجا عنوان بشه چون موقعیت دیدم که برداران
خیلی یک طرفه وارد بحث شدن و بدون اطلاعات کافی بحث رو عنوان کردن که اصلا به صلاح نیست و کاملا در اشباه هستن
و کلا عادت شرکت در این مکان ندارم چون کاملا این فضا ها و سازکار خلاف اصولی میبینم و فقط باعث جدل میشه

اول از همه بگم من موضوعی نسبت به اشغال سفارت ندارم و اهمیت برام نداره و فقط بحث ناگاه دوستان نسب به این شخص عزیز
متاسفانه مدتی هست که جریان هایی خاص شروع به لجاجت و تخریب این شخصت کرده اند
1. برادارن من ، ببنید من دفاعی از شخص خود جناب حسن عباسی ندارم و فقط این موضوعات میبینم که باید گفته بشه
2.هیچ گاه دوستان برای معرفی این شخص عزیز طومار از مدارک ایشون نیارین چون این کاملا خلاف خواسته ایشون و براساس فشاری که رو ایشون بوده عنوان شده اون هم در دوران فتنه
3. هیچ گونه وابستکی من از سمت ایشون در حمایت از احزاب ندیدم و همیشه از تمامی احزاب - جناح - روحانیون گله مند بودنو زیر نقد بوردن این افراد .متاسفانه فرصت نیست وگرنه 2 فایل صوتی در اینجا قرار میدام تا اثبات کامل برای دوستان بشه
4. به هیچ وجع ایشون با دیگران افراد سخنران مقایسه نکنید ایشون یک استراتژیک هستن علم استراتژیک به گفته خود ایشون برای بقا جامعه هست و در همه کشور جهان مهمترین مهره در یک کشور و ... به حساب میاد کسی که استراتژیک باید از همه موارد یک جامعه سیاسی مذهبی اجتماعی و فرهنگی امنیتی و تمام موارد در یک جامعه هست و باید حتما از تمام علوم پایه تا دکترا با این علوم اگاه باشن و سابقه نظامی و امنیتی کشور باید اطلاعات داشته باشن

در اصل ایشون اولین فردی بودن که علوم استراتژیک بومی کردن و در ان نقش قرآنی و اسلامی را اوردن و سازکار جدید اضافه کردن (وهم چنین یکی از بزرگترین سازکار ایشون ترسیم بر علم هجری بودن که در سالهای اخیر بی سابقه بوده است)
ببنید ایشون راهکاری ارائه دادن که سالها هیچ جوامع در سال اخیر این توانایی درک این موضوع نداشته که قران و ایات اون تشکیل شده از دکترین هستن که شدیدا با علوم ها امروزی رو در رور هستن و پایه این علوم ها کاملا با مفهیم و ایات قرانی به چالش کشیدن که این علوم برگفته از 300 نظریه پرداز غربی و یهودی (وگاهن ماتریالیسم و مادیگرا) در سال شکوفایی دنیا بوده هست
مهمترین مواردی که ایشون به احتمال شنیدین سازکار اقتصاد یهودی محور یا نظام ارزی یهود بوده که شدیدا این موضوعات با مفاهیم قرانی به چالش بردن (ربا جنگ با خدا ...)
سازکار جدید دیگر نقش بندی جدید از شناخت انسانی تراز از نگاه کاملا قرانی که با همکاری چند شاگرد تعلیم داده شده ایشون ترسیم شده به نام دکترین ملی زندگی که به مجلس شورای اسلامی این طراح ارائه و همچین سازمان آموزش و پرورش ...
5. موارد دیگری باقی میمونه ایشون شناحت خیلی خوبی با استراتژیک مقام معظم رهبری داره و بیشتر پایه ریزی ایشون براساس همین موضوعات یکی از مواد که در این عرصه واقعا مهم بوده و خود جانب دکتر اگر میبینید بر تریبون میان موضوع کرسی آزاد اندیشی یا دروس خارج که علت اصلی سخنرانی دکتر همین امر بوده که راه ادامه این موضوع که در سال پیش اولین کرسی آزاد اندیشی ایشون کلید زد که بعدا شد جلسات کلبه کرامت ...
6.یکی از موارد جدید دکتر وارد شدن که این نگاه با توجه نگاه فرد بزرگی همچون ایت الله جواد املی عنوان نمودن موضع ذهن و فواد و تخیل گرایی-هنر -زنا ذهنی ... که بیشتر مشکلات جامعه امروزی که در جوامع اسلامی گرفتار این سازکار شدن و کاملا با دکترین قرانی اون مطالب جدید ترسیم ساختن که در علوم قرانی و اسلامی بی سابقه بوده
.....

همه این موارد در مسیر گفته مقام معظم رهبری بر مسیر تولید علم و جنگ نرم بوده که متاسفانه یکی از مهمترین گنجینه مورد بی مهری براردان قرار گرفته همجین این سایت
دلسوزی بیشتر من برسر فقط مطالب ارزش مند ایشون که با تخریب ایشون مطمئن این مطالب مدفون میمونه
پیشنهاد میکنم حتما در جلسات کلاس ایشون شرکت کنید و لوح میتونید دریافت کنید

با احترام به همه برادر و یاوران مهدی
یا جعفر صادق ....
یا حسن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، fereydun ، Admirer ، akhevi ، حسن.س. ، soldier ، MohammadMeraj
۲۱:۰۲, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
اقا ما حمایت کورکورانه از دکتر عباسی نمیکنیم من از اظهار نظر دکتر حمایت میکنم به این خاطر که خیلی از دوستان برداشتن پست زدن که فلان کسک درباره تسخیر سفارت انگلیس اینو گفت و فلانی اونو گفت و سعی در زیر سوال بردن این حرکت داشتند منم اومدم گفتم اقا حالا که دارین به اظهار نظر بقیه استناد میکنید خب دکتر عباسی که از همه متخصص تره تو این داستان سرد و گرم چشیدست میدونه قضیه چیه فقط همین چطور حرف بقیه سنده ولی اظهار نظر یک فرد دانا و متخصص میشه یک حرف دو پهلو و احساسیو تفرقه بنداز؟چطور در بقیه مسائل دکتر عباسی رو همه قبول دارند ولی اینجا که میرسه چون خلاف نظر بقیست غلطه؟ آقای جویای حقیقت دکتر عباسی با اظهار نظرش مردم رو از مملکت زده نمیکنه و ایجاد تفرقه نمیکنه فقط حقیقتو میگه....منم دیگه حوصله ادامه دادنه بحث رو ندارم اصلا باشه شماها درست میگید نرود میخ اهنین در سنگ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier
۲۱:۱۹, ۱۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۲۱:۲۰ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #17

(۱۴/آذر/۹۰ ۲۱:۰۲)mohammad1369 نوشته است:  اقا ما حمایت کورکورانه از دکتر عباسی نمیکنیم

نقل قول:اگر ایشون هر اظهار نظری در مورد تسخیر سفارت انگلیس انجام میدادند من قبول میکردم

Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، در جستجوی سختی
۲۳:۲۶, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۴/آذر/۹۰ ۲۰:۴۷)یا جعفر صادق نوشته است:  بسم الله رحمان رحیم
با عرض سلام به همه برادران عزیز و گرامی
و تسلیت این روز های گرامی

من اولین بحثی که در اینجا اعلام میکنم و ضروری دونستم اینجا عنوان بشه چون موقعیت دیدم که برداران
خیلی یک طرفه وارد بحث شدن و بدون اطلاعات کافی بحث رو عنوان کردن که اصلا به صلاح نیست و کاملا در اشباه هستن
و کلا عادت شرکت در این مکان ندارم چون کاملا این فضا ها و سازکار خلاف اصولی میبینم و فقط باعث جدل میشه

اول از همه بگم من موضوعی نسبت به اشغال سفارت ندارم و اهمیت برام نداره و فقط بحث ناگاه دوستان نسب به این شخص عزیز
متاسفانه مدتی هست که جریان هایی خاص شروع به لجاجت و تخریب این شخصت کرده اند
1. برادارن من ، ببنید من دفاعی از شخص خود جناب حسن عباسی ندارم و فقط این موضوعات میبینم که باید گفته بشه
2.هیچ گاه دوستان برای معرفی این شخص عزیز طومار از مدارک ایشون نیارین چون این کاملا خلاف خواسته ایشون و براساس فشاری که رو ایشون بوده عنوان شده اون هم در دوران فتنه
3. هیچ گونه وابستکی من از سمت ایشون در حمایت از احزاب ندیدم و همیشه از تمامی احزاب - جناح - روحانیون گله مند بودنو زیر نقد بوردن این افراد .متاسفانه فرصت نیست وگرنه 2 فایل صوتی در اینجا قرار میدام تا اثبات کامل برای دوستان بشه
4. به هیچ وجع ایشون با دیگران افراد سخنران مقایسه نکنید ایشون یک استراتژیک هستن علم استراتژیک به گفته خود ایشون برای بقا جامعه هست و در همه کشور جهان مهمترین مهره در یک کشور و ... به حساب میاد کسی که استراتژیک باید از همه موارد یک جامعه سیاسی مذهبی اجتماعی و فرهنگی امنیتی و تمام موارد در یک جامعه هست و باید حتما از تمام علوم پایه تا دکترا با این علوم اگاه باشن و سابقه نظامی و امنیتی کشور باید اطلاعات داشته باشن

در اصل ایشون اولین فردی بودن که علوم استراتژیک بومی کردن و در ان نقش قرآنی و اسلامی را اوردن و سازکار جدید اضافه کردن (وهم چنین یکی از بزرگترین سازکار ایشون ترسیم بر علم هجری بودن که در سالهای اخیر بی سابقه بوده است)
ببنید ایشون راهکاری ارائه دادن که سالها هیچ جوامع در سال اخیر این توانایی درک این موضوع نداشته که قران و ایات اون تشکیل شده از دکترین هستن که شدیدا با علوم ها امروزی رو در رور هستن و پایه این علوم ها کاملا با مفهیم و ایات قرانی به چالش کشیدن که این علوم برگفته از 300 نظریه پرداز غربی و یهودی (وگاهن ماتریالیسم و مادیگرا) در سال شکوفایی دنیا بوده هست
مهمترین مواردی که ایشون به احتمال شنیدین سازکار اقتصاد یهودی محور یا نظام ارزی یهود بوده که شدیدا این موضوعات با مفاهیم قرانی به چالش بردن (ربا جنگ با خدا ...)
سازکار جدید دیگر نقش بندی جدید از شناخت انسانی تراز از نگاه کاملا قرانی که با همکاری چند شاگرد تعلیم داده شده ایشون ترسیم شده به نام دکترین ملی زندگی که به مجلس شورای اسلامی این طراح ارائه و همچین سازمان آموزش و پرورش ...
5. موارد دیگری باقی میمونه ایشون شناحت خیلی خوبی با استراتژیک مقام معظم رهبری داره و بیشتر پایه ریزی ایشون براساس همین موضوعات یکی از مواد که در این عرصه واقعا مهم بوده و خود جانب دکتر اگر میبینید بر تریبون میان موضوع کرسی آزاد اندیشی یا دروس خارج که علت اصلی سخنرانی دکتر همین امر بوده که راه ادامه این موضوع که در سال پیش اولین کرسی آزاد اندیشی ایشون کلید زد که بعدا شد جلسات کلبه کرامت ...
6.یکی از موارد جدید دکتر وارد شدن که این نگاه با توجه نگاه فرد بزرگی همچون ایت الله جواد املی عنوان نمودن موضع ذهن و فواد و تخیل گرایی-هنر -زنا ذهنی ... که بیشتر مشکلات جامعه امروزی که در جوامع اسلامی گرفتار این سازکار شدن و کاملا با دکترین قرانی اون مطالب جدید ترسیم ساختن که در علوم قرانی و اسلامی بی سابقه بوده
.....

همه این موارد در مسیر گفته مقام معظم رهبری بر مسیر تولید علم و جنگ نرم بوده که متاسفانه یکی از مهمترین گنجینه مورد بی مهری براردان قرار گرفته همجین این سایت
دلسوزی بیشتر من برسر فقط مطالب ارزش مند ایشون که با تخریب ایشون مطمئن این مطالب مدفون میمونه
پیشنهاد میکنم حتما در جلسات کلاس ایشون شرکت کنید و لوح میتونید دریافت کنید

با احترام به همه برادر و یاوران مهدی
یا جعفر صادق ....
یا حسن
ممنون از نوشته شما ولی (با عرض معذرت فراوان) من یک کلمه هم از حرفاتون متوجه نشدم.
میشه جمله بندیتون رو عوض کنید ؟
۱:۰۲, ۱۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۱:۰۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #19
آواتار
دوست عزیز یا جعفر صادق.شما در ابتدا گفتید که هیچ دفاعی از جناب عباسی ندارید.ولی همش دفاع کردید.البته از نظر من اشکالی نداره ولی اگر موضعی نسبت به یک شخصیتی دارید آزادانه اعلام کنید چرا کتمان میکنید؟؟؟به هر حال موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۲:۳۳, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20

بسم الله رحمان رحیم
ببخشید بردارن متاسفانه مطالب زیاد بود مجبور شدم به شکل قرار بدم
بله درست اونجا منظور من دفاع از عمل ایشون و گفتار ایشون نه خود شخص

جناب عباسی بنده (شخصی) شکافنده قرآن میدونم ترسیم جامعه که کاملا براساس اصول قران باشه
علوم غربی تا الان باعث جاهلیت زمانه شدن (نه کل) جناب عباسی با نگاه و دکترین ایات قرانی نگاه جدید دادن (یک نگاهی به اقتصاد دنیا بکنید مبینید که چطوری به خاطر نوع اقتصاد ربا محور به مشکلات خورده یا مشکلات داخلی اخیر همین موضوع میدون)
یکی از ضروریات که مقام معظم رهبری تاکید میکنن تولید علم باید کاملا با محوریت اسلام ناب باشه
تا بتونیم به اون مدل جامعه هجری برسیم
بارها این گفتن خود ایشون مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمیاد این ما هستیم که باید برویم و ضرورت اصلی برای رفتن ساخت جامعه هجری

با این جملات عمق اصلی نمیبید بهتر لوح جلاسات ایشون تهیه کنید دیگه قرار نیستم همه موضوعات من بگم به خاطر غفلت شما عزیزان

سخنان جناب عباسی گنجینه بسیار ارزشی خواهشان به صورت نااگاهانه - تعصب گریانه رد نشید
امیدوارم دوستان مطالب بنده درک کنن و ناراحت نشن از بعضی جملات بنده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]