کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا والت دیزنی شاهزاده ایرانی رو ساخته ؟
۱۲:۴۹, ۱۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۱۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1

چرا هایی واضح هستند و چیزهایی ناملموس. این مطلب رو باز کنیم........ به نظر شما ما تو اون فیلم که داریم با حسنینز مبارزه می کنیم خوباییم یا بدها؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، علائم ظهور ، ANTI satan ، Amir ، MohammadMeraj ، nooromahdi ، fire man

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۹, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
من فیلم شاهزاده ایرانی را نگاه کردم تنها چیز که ایرانی بودفقط اسم فیلمه ما بقیش همش زائیده فکر مریض هالیود ه که می خوان با نام ایران وایرانی افکار شوم ومریض خودشون رو خورد مردم جهان بدند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، fire man
۲۲:۳۸, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22

سلام
من فیلمش رو ندیدم ولی بازیشو انجام دادم حالا نمیدونم مربوط به همون فیلمه ولی تو بازیش مشکلی ندیدم. بازیش مربوط به یه نفره که برای نجات برادرش که گرفتار دیو شده تلاش میکنه.همونه؟؟؟اسم برادرشم مالکه
۲۳:۱۲, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۲۳:۴۲ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۰/خرداد/۹۰ ۲۲:۳۸)nazari نوشته است:  سلام
من فیلمش رو ندیدم ولی بازیشو انجام دادم حالا نمیدونم مربوط به همون فیلمه ولی تو بازیش مشکلی ندیدم. بازیش مربوط به یه نفره که برای نجات برادرش که گرفتار دیو شده تلاش میکنه.همونه؟؟؟اسم برادرشم مالکه
بازیش هم مشکل داره و تاثیراتی رو بر ضمیر ناخود اگاه ما میذاره. مثلا شخصیت بازی بیشتر به یک عرب میخوره تا یک ایرانی.یا این شخصیت یک قهرمان و الگو برای ما میشود در حالی که این فرد یک زن باز هست و زنان دور و برش هم بی حیایند و خیلی ها نمیدانند که ایرانی ها در تاریخ نمونه حیا و عفتند. حالا فکر کن یک بچه پای این بازی بنشیند و الگوی ایرانی اش را تو بعد از ان اگر توانستی درست کن. الگویش باید علی شود نه ان شاهزاده ی پست نا ایرانی . یا حداقل الگویش کوروش شود. ولی اینی که من توی ان بازی دیدم هیچ کدام نیست ولی خوبیش اینه که ما انگلیسی نمیفهمیم (اکثر ما) وگرنه فتوا های غرب که در دیالوگ های شخصیت ها وجود دارد کم کم به وجود ما راه پیدا میکرد و به معنای واقعی غرب زده میشویم بدون اینکه بفهمیم(من خودم تا قبل از این یک گیمر حرفه ای بودم و بعد از سریال ظهور و سخنرانی های رائفی پور به کل بازی رو کنار گذاشتم)مثلا الگوی بچه ها را نگاه کن متوجه فاجعه نمیشوی که الگو هایشان قهرمانان پفکی شده اند روی دفتر و کیف بچه ها را نگاه کن الگوی ما مگر نه این که مردی با صلابت از قبلیه هاشمیان است.
به امید ظهور مردی که از کوه هم با صلابت تر است نه مرد عنکبوتی و.... که در مقابل کمترین مشکلات کمر خم میکنند.

(۲۰/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۷)hadi_shj نوشته است:  
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۱:۵۰)G.M نوشته است:  جناب رائفی پور را هم یک آدم کاملاً ناشناخته می دانم (که البته قطعاً به زودی زود بسیار مشهور می شوند) و معلوم نیست از کجا آغاز کرده اند. مثل خیلی های دیگری که گذشته معلومی ندارند و به یک باره مطرح می شوند.
چون گفتند می گویم چرا انقدر زود به این چنین افرادی که گذشته شان مجهول است اعتماد می کنید دوستان؟به خدا من نه حسودم نه مغرض ولی شما را توصیه می کنم که زود بت نسازید که بعد افسوس بخورید.برای نمونه نگاهی به کامنتها و پست هایی که در ارتباط با ایشان است بیاندازید.بعید است کسی را پیدا کنید که ابتدای نام ایشان لقب استاد قرار نداده باشد.نفس کار خوب است زیرا می گویند کسی که چیزی به تو یاد داد را محترم شمار.ولی ترس من از دلباختن و گوش به فرمان شدن این چنین افرادی است.انشاالله که هدف ایشان خیر است.
فکر کردی رائفی پور خیلی گمنامه نه خیر عزیزم تا جایی که من خبر دارم ایشون چندین بار با نماینده های مجلس دیدار و یک بار مناظره داشته که از تلوزیون به دلایل نا معلومی پخش نشده چند بار مصاحبه با تلوزیون ملی یا استانی داشته. یا چند وقت پیش با ایت الله مکارم دیدار کرده و حسابی با همدیگه در مورد موضوعات مختلف حرف زدن البته اینا قطعا همش نیست چون من زیاد ایشون رو نمیشناسم.
۱۵:۳۶, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24

سلام
اقای هادی من اقای رائفی پور رو میشناسم ایشون پژوهشگر و محققن و مردم با گفتن استاد به ایشون احترام میذارن
در ضمن لازم به باور کردن حرفای ایشون نیست شما تو شهر خودت نگاه به دورو برت کنی میفهمی کره خاکیتو کی اداره میکنه.
اگه هدف خیر نبود حقیقت دنیا رو هیچ موقع افشا نمیکرد.
موفق باشی.Smile
۶:۴۵, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
کجاش زن بازه پرنس تو نسخه پنجش که اصلا اینطور نیست بازی از این مشکلا نداره مشکل تو جزئیاته!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man ، fereydun
۱:۱۲, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26

(۲۰/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۷)hadi_shj نوشته است:  
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۱:۵۰)G.M نوشته است:  جناب رائفی پور را هم یک آدم کاملاً ناشناخته می دانم (که البته قطعاً به زودی زود بسیار مشهور می شوند) و معلوم نیست از کجا آغاز کرده اند. مثل خیلی های دیگری که گذشته معلومی ندارند و به یک باره مطرح می شوند.
چون گفتند می گویم چرا انقدر زود به این چنین افرادی که گذشته شان مجهول است اعتماد می کنید دوستان؟به خدا من نه حسودم نه مغرض ولی شما را توصیه می کنم که زود بت نسازید که بعد افسوس بخورید.برای نمونه نگاهی به کامنتها و پست هایی که در ارتباط با ایشان است بیاندازید.بعید است کسی را پیدا کنید که ابتدای نام ایشان لقب استاد قرار نداده باشد.نفس کار خوب است زیرا می گویند کسی که چیزی به تو یاد داد را محترم شمار.ولی ترس من از دلباختن و گوش به فرمان شدن این چنین افرادی است.انشاالله که هدف ایشان خیر است.

فقط پیشنهاد میکنم به سخنان استاد(اینکه میگم استاد از روی تعصب نیست ،) به عنوان مثال سخنرانی های روایت عهد که به صورت صوتی و کم حجم هست گوش کنید. قضاوت با خودتون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man
۲۱:۳۷, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
طوي اون فيلم پدر و مادر فردي كه ايراني هست معلوم نيست
دوم يكي از خارجي ها اونو به اون مقام بلند ميرسونه خودش نميرسه كه اين هم بوي سياسي ميده
۲۲:۴۳, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #28

(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۷)ALPHA نوشته است:  واقعا این قضیه جای بحث داره چون خود پیغمبر اکرم و امامان معصوم و بسیاری بزرگان بارها در مورد فرهنگ پارس قبل از ورود اسلام به ایران گفته شده:
* اخلاق
* پوشش بسیار مناسب زنان ایران و مردان که همیشه رنگ روشن برای لباس پوشیدن استفاده میکردن(اکثرا سفید) و...
* احترام به بزرگتران و بلند شدن جلوی میهمان و...
* نحوه تغزیه و روش زندگی (عمر دویست سال و سیصد سال در ایران کاملا عادی بوده)
* داشتن انواع علوم و دانش به خصوص طب و ستاره شناسی و...
* از همه مهم تر بسیاری از دانشمندان و بزرگان حال حاظر دنیا ایران را تنها کشوری میدانند که در 6000 سال گذشته یکتا پرست بوده است، میشناسند (قبل از ان مورد بحث است بعضی می گویند میترایست بوده اند)
*و...
منتها یک سری افراد اسلام را که قبول کرده اند فکر میکنند که باید فرهنگ عربی را هم با خود بیاورند و ان را بپذیرند مثل آن موقعی که پیامبر وقتی وارد یک مهمانی شدند و افراد جلوی پیامبر بلند شدند و پیامبر گفت این کار برای ایرانیان است و شما باید طبق فرهنگ خود عمل کنید. باید توجه داشت که هر کس فرهنگ درست خود را باید حفظ کند.
البته نباید از بعضی شیطنت های خارجی و... چشم پوشی کرد.
این عمر سیصد سالو از کجا در اوردی
۱۰:۵۶, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29

(۱۸/بهمن/۸۹ ۲:۴۲)علائم ظهور نوشته است:  به قول معروف: آیینه گر نقش تو بنمود راست .... خود شکن ، آیینه شکستن خطاست

نمی خوام بگم هالیوود بی غرض و مرضه.اما چرا وقتی 300 میسازه به ما برمیخوره؟ چرا شاهزاده ایرانی میسازه انقدر برامون مهم میشه؟
سلام دوست عزیز من با همه صحبت هایتان موافقم اما یک نکته در بین صحبت هایتان بود که جای بحث دارد
فیلم سیصد را هالیوود ساخت برای اینکه ایرانیان را متجاوز ، حیله گر و بی رحم معرفی کند که با استثمار ملت های دیگر به فکر کشور گشایی است و پر بود از دروغ های بزرگ تاریخی ولی بر خلاف برداشت هایی که همه جا از جمله صدا و سیما انجام شده بود من این فیلم را یک فیلم بسیار مناسب که در جریان استعمار ستیزی تأثیرات خوبی داشته است می دانم
چون بیینده هایی که در سراسر جهان فیلم را تماشا می کنند بیشتر از این که از ایرانیان تنفر پیدا کنند از استعمارگری ، ظلم و ستمگری تنفر پیدا می کنند که نماد اینگونه اعمال در دنیای حاضر قطعا امریکاست
این موضوع نشان می دهد دست هایی که در ساخت فیلم سیصد نقش داشته اند کاملا ناپختگی کرده اند
ولی فیلم شاهزاده ایرانی تفاوت اساسی با فیلم سیصد دارد و در لایه های زیزین خود دارای سم پراکنی های زیادی است ، آنجا که یک ایرانی بی نام و از طبقه پایین می تواند جامعه جهانی را نجات دهد و چهره منفی داستان که نابرادری پادشاه ایران هست (نماد اعراب) و همچنین حسنین که یک کاهن است (دین) و با افیون سیاه خود سعی در پیشبرد اهداف پلید خود است

این فیلم بیشتر اینگونه القا می کند که ایرانیان در عهد قدیم با یک نفوذ افیونی دچار انحراف شده اند که آنان را به قهقرا برده است (از بین رفتن تمدن بزرگ ایرانی و به عقب برگرداندن آن توسط عده ای از اعراب که سحر و جادو می کرده اند)
پس اگر خوب دقت کنید می بینید شاهزاده ایرانی بیشتر قصد در جداسازی ایران از دین دارد و بسیار خطرناک تر از فیلم سیصد می باشد ( که اتفاقا برای هالیوود نتیجه معکوس داشته است)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]