|
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان... ![]() من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2 ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین... یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟ این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم... برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو... البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند. البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه. خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و... من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان! بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره... یا الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۸, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن و الرحيم
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم ديروز در برنامه جواب شبكه من و تو و در گفتگوي مجري با مدير قسمت مستند سازي اين شبكه (آرش) اعلام كردند كه قصد ساختن مستندي درباره ي دفاع مقدس و جنگ هشت ساله ايران و عراق هستند و حتي در درخواستي كه از مردم ايران به خصوص مناطق جنگ نشين ايران، خواستار ارسال خاطرات و عكس و فيلم هاي مردم يا نامه اي از رزمندكان و ... به ايميل مدير براي ساخت بهتر آن هستند و به گفته خود متفاوت و از يك منظر ديگر اما با توجه به سابقه مستند سازي اين شبكه در مورد انفلاب اسلامي ايران با نام نگاهي به انقلاب اسلامي ايران با نا اصلي (هيچ) يعني مردم به خاطر هيچي انقلاب كردند و لزومي بر انقلاب نبود يا از انقلاب هيچي بدست نياوردند و همينطور تعريف و تمجيد از شاه و حكومت و امور شاه در بسياري از برنامه هاي خود اين شبكه و همينطور مستندي ديكر ساخت اين شبكه در مورد كوروش و منشورش بايد ديد هدف آنها براي پرداختن به اين جنگ چه است ( با توجه به اينكه اين جنگ رابطه مستقيمي با انقلاب اسلامي ايران و امام خميني (رحمة الله علیه) دارد) ؟؟؟ البته بايد ديد كه آيا اين مستند ساخته خواهد شد يا خير در ضمن گفتني است و حتي يك هشدار جدي كه در برنامه دكتر كپي اين شبكه كه به صراحت به ترور اجتماعي مسئولين كشور و استهزا آنها و همچنين بعضي از مسائل ومشكلات ايران مي پردازد در اين اواخر سعي دارند با نشان دادن عكس هايي از كودكان به عنوان باديگارد دكتر كپي و همينطور در خواست از والدين بچه ها از ارسال اين عكس ها و ترغيب كردن و نشاندن بچه ها پاي اين برنامه و همچنين شعار ايجاد لشكر دكتر كپي توسط خودش براي كودكان (اين همه لشكر آمده به عشق دكتر آمده) هدف از گذاشتن و هم سو كردن افكار خود با نسل بعدي جامعه را نيز دارند |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
مطلب خیلی جالبی بود
یکی از دوستام میگه دیده بودم تو شبکه ی من و تو غذا رو از رو زمین بر میدارن میخورن.
|
|||
|
|
۲:۴۵, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
تا وقتی تلوزیون ایران یه حرکت مفید نزنه که عمرا نمی تونه بزنه مردم جذب این شبکه ها می شن. من خودم من و تو رو میبینم. انصافا مستند های جالبی رو دوبله و پخش میکنه. مستند های مفید و آموزنده.
خب این کار چقدر سخته که تلوزیون ایران نمی تونه این کار رو بکنه؟ همش شر و ور پخش میکنه. گه گداری شاید شبکه 4 یه مستند خوب نشون بده. |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
![]() چند وقت پیش در حین دیدن کانال من و تو که مدتیه 1و 2 اش رو یکی کردن و گداشتن manoto1 به یک مستندی برخوردم که باعث شد تا نیم ساعت بعد از اتمام برنامه با دهان باز به صفحه تلویزون خیره بمونم... قبل از توضیح در رابطه با مستند بد نیست ابتدا نگاهی داشته باشیم به این شبکه ماهوراه ای متاسفانه پرطرفدار فارسی زبان آذر ماه 1389 خورشیدی، شاهد تولد یک شبکه ماهواره ای دیگر بودیم به نام «من و تو 1». این شبکه که در کپیتال استدیو لندن واقع شده با پخش برنامه های متنوعی مثل سریال های دوبله شده، برگزاری مسابقات خوانندگی زیر نظر یک خواننده مشهور زن(گوگوش خودمون) ![]() پخش مستندهای جذاب و برنامه های عامه پسند، مخاطبان ایرانی را شگفت زده کرده است. «من و تو 1» در ابتدای فعالیت خود با تولید 4 ساعت برنامه در روز توانسته است حتی بسیاری از مخاطبان فارسی وان را به دنبال خود بکشاند. ![]() تاکتيک جالب توجه مورد استفاده در "من و تو1" (manoto1) و تاکتيک مغفول مانده در رسانه ملي، استفاده از جايگاه ويژه ي celebrity diplomacy يا همان ديپلماسي مشاهير است. در اين نوع از ديپلماسي عمومي، از مشاهير و هنرمندان موسيقي و سينما و ورزش و... براي جذب و تاثير بر مخاطب استفاده مي شود. برنامه آکادمي موسيقي گوگوش و يا مصاحبه با خواندگان لس آنجلس نشين و شاعران و آهنگسازان آنها، واجد چنين ظرفيتي است. قطعا براي مردم ما عرصه خصوصي زندگي مشاهير و هنرمندان از اهميت ويژه اي برخوردار است که اين موضوع چنگاويزي موثر براي اقبال مخاطب ايراني است. براي مثال، برنامه greatest hits هر هفته يک آهنگساز يا ترانه سرا را معرفي و ده اثر از کارهايش را گلچين ميکند تا بيننده با چهره پشت آثاري که سالها با آنها ارتباط گرفته آشنا بشوند. (ازجمله خوانندگان لس آنجلسي ، داريوش ، ابي و..) «بفرماييد شام» يكي از برنامه هاي تلويزيون «من و تو» ميباشد، امتياز آن از شركت «ITV GLOBAL» انگلستان خريداري شده. در اين برنامه 4 فرد عادي دعوت ميشوند كه هر كدام براي يك شب آشپزي كنند و رقابت شروع ميشود. هر شب يك نفر ميزبان است و بايد براي 3نفر ديگر آشپزي كند، در هرشب 3نفر ميهمان به ميزبان به صورت كاملاً مخفيانه امتياز ميدهند تا اينكه شب آخر فردي كه بيشترين امتياز را كسب كرده برنده 1000 پوند خواهد شد. اين برنامه با هدايت صداي يك نفر كه نقش راوي را ايفا ميكند آغاز ميشود و اين فرد در طول برنامه اشكالات شركتكنندگان را به صورت تمسخرآميز بيان ميكنند. جالب اين جاست كه در اين برنامه هر شب شروع سفره غذا با سرو مشروب است و اگر احياناً فردي تمايلي به خوردن مشروب نداشته باشد به صورتي كاملاً زيركانه از سوي راوي تخريب ميشود. نكته ي مهم اين برنامه ،آشناسازي بيننده با زندگي ايرانيان ساكن انگلستان، خلقيات آنان و شايد بتوان گفت، ايجاد تصويري از يك زندگي خوب و عادي در ميان آنان است كه به شكلي غيرمستقيم، با ذهنيت قبلي بسياري از ايرانيان مبني بر زندگي سخت در غربت، به مبارزه بر ميخيزد. نكته ي مهم ديگر اين كه هدف عمدهي اين برنامه عاديسازي روابط ميان افراد مرد و زن است و شركت كنندگان در اين برنامه عموماً از تعريف مسايل و رفتارهاي غيرمتعارف خود ابا ندارند.البته این ها مواردی هستند که شما بهتر بهشون واقف هستید...اما مستند... مستند در مورد تحول ساختار بدنی انسانها بود به طوری که با استفاده از این بدن جدید می تونستن بسیاری از ناتوانی های به وجود آمده در ساختار بدن انسان را که در اثر پیری به وجود میاد از بین ببره...برای مثال برای جلوگیری از سنگینی گوش در پیری گوش های انسان رو بزرگ می کردن...برای جلوگیری از تشکیل آب مروارید چشم انسان رو به طور کامل مشکی کردندو... طرح آخر از موجودی که قراره بسازن چیزی بود شبیه به"جن" با سم...دم...گوشهای بلند...کمر تا شده و ... در پایان این مستند هم آقای پژوهشگر می فرمایند:این پروژه در حال اجراست... به نظر شما برای چی می خوان انسان رو شبیه به جن کنند؟ کسانی که مستند arrival رو دیده باشن به خوبی متوجه علت این امر می شوند... و ما ایرانی ها چه کار می کنیم؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان اگر بخواین به کسی ثابت کنید مسئولین (مخصوصا مجریهای) شبکه منوتو بهایی هستن و اون فرد هیچ کدوم از خبرگزاری های داخلی هم قبول نداشته باشه چی کار میکنید؟ یعنی چه استدلالی میکنید؟ یا حق |
|||
|
۱۰:۰۱, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب 208 اتفاقا من خیلی دوست دارم پاسخ این سوال رو بشنوم چون واقعا از طرفی نظرم این هخست که این کانال بهایی پرور هست و از طرفی استدلالی برای اثباتش ندارم. اگر شما استدلالی در این مورد دارید لطفا بفرمایید ما هم استفاده کنیم. ممنون |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۰:۰۱)mohammad790 نوشته است: سلام سلام علیکم حقیقتش من این مطلب را برای اثبات به یکی از دوستانم لازم دارم. اما خودم هم چیزی ندارم که ارائه دهم اول به ایشان گفتم تا به حال شنیده ای که خودشان را مسلمان معرفی کنند؟ گفت بله در چند برنامه گفته اند که مسلمانند! بعد یک وبلاگ هیتلر شده که نویسنده آن ادعا کرده بود رها اعتمادی (مدیر شبکه منوتو) می باشد و از طرفی در آن آورده بود که بهایی است را به وی معرفی کردم که مطالعه کند. ایشان با دلایل بسیار خوبی به بنده ثابت کرد که وبلاگ متعلق به رها اعتمادی نیست و یک دروغگو اون وبلاگو ساخته... اینجا این مطلب رو عنوان کردم که اگر دوستانی با سند و مدرک می توانند ثابت کنند که منو تویی ها بهایی هستند در این زمینه یاری کنند. یا حق |
|||
|
۱۴:۳۴, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۶ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۴)208 نوشته است:خوب ما نیاز داریم به مراجعه به کارهایشان اگر بعضی کارهایشان مخالف اسلام است مسلمان نیستند مسلمان بودن نشانه هایی دارد باید بفهمیم آیاکسی هست که اصول دین ساختگی بهایی را بداند تا کار راحت تر شود ؟؟؟؟!!!! البته از نظر من( من و تویی ها) خیلی زرنگند لو نمیدهند باید ببینیم قوانین اسلام در برنامه اجرا میشود یا نه؟؟!! باید حرف ها و کاررهایشان را زیر نظر گرفت(تنها اثباتش همین راه است)(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۰:۰۱)mohammad790 نوشته است: سلاماول به ایشان گفتم تا به حال شنیده ای که خودشان را مسلمان معرفی کنند؟ گفت بله در چند برنامه گفته اند که مسلمانند! |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۴)anti dajjil نوشته است:(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۴)208 نوشته است: اول به ایشان گفتم تا به حال شنیده ای که خودشان را مسلمان معرفی کنند؟ گفت بله در چند برنامه گفته اند که مسلمانند!خوب ما نیاز داریم به مراجعه به کارهایشان اگر بعضی کارهایشان مخالف اسلام است مسلمان نیستند مسلمان بودن نشانه هایی دارد باید بفهمیم آیاکسی هست که اصول دین ساختگی بهایی را بداند تا کار راحت تر شود ؟؟؟؟!!!! البته از نظر من( من و تویی ها) خیلی زرنگند لو نمیدهند باید ببینیم قوانین اسلام در برنامه اجرا میشود یا نه؟؟!! باید حرف ها و کاررهایشان را زیر نظر گرفت(تنها اثباتش همین راه است) دقیقا موضوع همین است که ردی از خود به جا نمیگذارند مثلا من به دوستم گفتم دیدی در روز عاشورا برنامه های شادشان را قطع نکردند؟ گفت مگر ندیدی همه مجری های مردشان در روز عاشورا ریش گذاشته بودند؟!!!
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
من میگم این شبکه ها برای اینکه بتونن به حیات خودشون ادامه بدن باید در راستای تحقق سکولاریزم فعالیت کنند حالا مجری ها و مدیرانشون هر دینی که میخوان داشته باشن.... تمسخر عناصر و بنیان های نظام جمهوری اسلامی که :
1- بر مبنای دین شکل گرفته 2- مهمترین دشمن صهیونیسم هست 3- برای ظهور زمینه سازی میکنه دلایل بسیار واضح و آشکاری هستند که ضدیت اهداف اینها با اسلام و ارادتشون به صهیونیسم رو نشون میده ، حالا هرچی میخواد روز عاشورا ریش بگذاره..... دیگه از شبکه ی این آقای الله یاری که آخوند شیعه ی متعصب و افراطی با تفکرات حجتیه هست بیشتر؟ وقتی براش روضه میخونن خون گریه میکنه.... دهه ی اول محرم همش صحنه هایی از قمه زنی رو نشون میداد و میگفت به عشق امام حسین (علیه السلام) هرکاری باید کرد.... لابد این دیگه اصل اسلامه آره؟ یا لابد این از مراجع ما زده جلو..... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Manoto_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6275485910/Manoto_2.jpg)

![[تصویر: IMAGE634258757585948750.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/Images/News/Smal_Pic/29-8-1389/IMAGE634258757585948750.jpg)
![[تصویر: %D9%85%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9...%D9%88.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6399883298/%D9%85%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9%85%D9%86_%D9%88%D8%AA%D9%88.jpg)
![[تصویر: 24817241109701091538122840111188132568925.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1389/09/24817241109701091538122840111188132568925.jpg)