|
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان... ![]() من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2 ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین... یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟ این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم... برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو... البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند. البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه. خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و... من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان! بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره... یا الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۸, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
جفت گیری دوتا شیر تابوئه؟ ا؟ واقعا؟ نمیدونستم ممنون که ذکر کردین.
|
|||
|
۲۰:۴۶, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
از دستم در رفته بار چندمه اين جمله رو تو تاپيكها نوشتم :
. ماهواره ، ماهواره است . مجبور نيستيد نگاه كنيد! . كار به جايي رسيده كه امروز ما صداوسيما رو رها كرديم ، داريم از ماهواره انتقاد سازنده ميكنيم !!!!!!! شك نكنيد اين بيننده چون اين شبكه فارسيه و دوست داره از ليست سرگرميهاي جمعي خانواده شون حذف نشه ازش انتقاد ميكنه! وگرنه ماهواره ، ماهواره است . . . |
|||
|
|
۸:۴۱, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
سلام،
واقعیت اینه که آیا اسلام به ما اجازه داده این جور کانالها رو ببینیم یا نه؟ آیا شخص حضرت حجت حتی برای تحلیل به این جور کانالها نگاهی می اندازند؟ چون ماهیت اینا معلومه. چه ما اینا رو ببینیم چه نبینیم. اما این خطر برای ما هست که به نیت تحلیل معتاد به دیدن این جور برنامه ها بشیم. مثل شرک خفیه که جوری در آدم نفوذ می کنه که خودمون متوجه نمی شیم. در این دوران ما سفارش شدیم به نگه داشتن دین خودمون در ابتدا و بعد نجات بقیه اجتماع. :huh: |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۱۱:۰۴ توسط gabriel40.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
ببینید ماهواره همه قبول دارن که خوب نیست من هم قبول دارم ولی نگاه به مردم کنید.
برنامه های صدا و سیمای خودمون که چیزی نداره و مردم مجبور میشن که برن سراغ این جور چیزها. ماهواره متاسفانه تنوع زیادی توی برنامه هاش هست ولی در داخل چی ؟! هیچی تنوع صفر. تا وقتی که صدا و سیمای خودمون برنامه های جالب و مفید و متنوع ارائه نکنه وضع همینه که هست. دیگه حالا شما بیا با زور پارازیت و از این جور چیزها ماهوار رو جمع کن نمیشه که. |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
ببینید هر چی باشد مداحی بهتر از این برنامه های ماهواره ای است ذکر قرآن0...100 برابر بهتر از رقص است. ببینم در روزهای شهادت میخواهید برنامه ی بزن به رقص اجرا کنیم
و زن های ...(لااله الا الله) خجالت دارد به خدا. الآن شبکه های ایرانی چه ایرادی دارند؟؟؟؟به اندازه ی نوک سوزن برای معصومین و شهدا ارزش قائل نیستید ببینم میخواهید صدا و سیما از اسلامی بشود مسیحی یا یهودی یا شیطانی؟؟؟؟؟ ![]() برادران از شما کسانی که روشنگری و علم دین میدانید این حرفها بعید است شبکه ها اختصاصی میشوند به قول arrival به شما این عقاید را همین شبکه ها خورده اند بالای یک خانه ی ویلایی من فقط 15 دیش ماهواره دیدم |
|||
|
|
۴:۲۱, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۱:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۴:۱۸)mohammad790 نوشته است: یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟سلام دوست گرامی، متأسفانه باور به تکامل در جامعه ما نیز جا انداخته شده است. من مستندها و گفتگوهای به ظاهر علمی بسیار زیادی از تلویزیون دیده ام، که با اینکه این نظریه 100% رد شده است، طوری حرف می زنند که انگار ثابت شده است، و کسانیکه غیر از این می گویند، کلاً نظرشان برپایه دانش نبوده و از دین منشأ گرفته است. جا انداختن تکامل با مدارک دروغ ترفند صاحبان بی دین قدرت در غرب است که با شدت از سوی رسانه هایشان اجرا می شود. انتظار همین است. ولی این یکی از جرمهای غیر قابل گذشت صدا و سیمای ماست، چون قرار است رسانه ی اسلامی انقلابی باشد. همانطور که احتمالاً می دانید، دلایل محکم برضد تکامل در قالب یک نظریه به نام طراحی هوشمند (Intelligent Design) ارائه شده است. تاپیک کمک برای تهیه و توزیع مستند هم که من ساختم دقیقاً هدف ترجمه و دوبله رسمی یک مستند در همین موضوع را دنبال می کند. مطمئنم همبستگی و کار گروهی برای یک مستند اساسی نتیجه بسیار بهتری خواهد داشت. خوشحال می شوم اگر در مراحل ما را یاری کنید. در مورد برنامه های شبکه من و تو، من هم یک بار که اطرافیان می دیدند، دیدم در یک مستند درباره ناوهای جنگی، یک ناو آمریکایی را نشان می دهد و از فناوری ها و سلاحهای آن تعریف می کند، و می گوید شیوه زندگی خدمه در آن عالی است، و حتی آشپزخانه ای دارد که منویی مثل یک رستوران مجلل دارد تا روحیه خدمه حفظ شود و ... تا به این ترفند قدرت پوشالی سربازان روانی آنها را در چشم افراد سست ایمان بزرگ جلوه دهد، و بر ضد کشور خود جنگ روانی راه بیاندازد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Manoto_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6275485910/Manoto_2.jpg)

و زن های ...(لااله الا الله) خجالت دارد به خدا. الآن شبکه های ایرانی چه ایرادی دارند؟؟؟؟