|
✿اَلسَّلامُ عَلَيْکَ ياحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ(علیه السلام)✿
|
|
۱۴:۳۰, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يَابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ یابْنَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يَابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا اَبا مُحَمَّدالْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ.حدود 40 روز مانده به 28 صفر.یعنی یک اربعین مانده تا سالروز شهادت کریم ابن کریم،حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام). امامی که هرگاه نامی از او ساری و جاری شود ذهنیتی جز غربت و مظلومیت در اذهان نقش نمی بندد. و مادر اشتباهی بزرگ به سر می بریم چراکه حسن ابن علی (علیه السلام) سردار رشید سپاه حیدر کرار و از امامان عالم و مجاهد بودند. در این تاپیک داستانهایی کوتاه را ازین همام ارسال خواهم داشت،باشد که کریم اهل بیت (علیه السلام) دست گیر ما در حشر گردد. زینت بخش این فضا،غزلی در رثای حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام): هنوز راه ندارد کسی به عالم تو نسیم هم نرسیده به درک پرچم تو نسیم پنجرهء وحی! صبح زود بهشت "اذا تنفس ِ" باران هوای شبنم تو تو در نمازی و چون گوشواره می لرزد شکوه عرش خدا، شانه های محکم تو به رمز و راز سلیمان چگونه پی ببرم؟ به راز عِزّةُ للّه نقش خاتم تو من از تو هیچ به غیر از همین نفهمیدم که میهمان همه ماییم و میزبان همه تو تو کربلای سکوتی و چارده قرن است نشسته ایم سر سفرهء مُحرم تو چقدر جملهء"احلی من العسل " زیباست و سالهاست همین جمله است مرهم تو هوای روضه ندارم ولی کسی انگار میان دفتر من می نویسد از غم تو گریز می زند از ماتمت به عاشورا گریز می زند از کربلا به ماتم تو *** فقط نه دست زمین دور مانده از حرمت نسیم هم نرسیده به درک پرچم تو. یک صـبح جمعه،15 رمضان،سال سوم هجریکودک را دادند به پیامبر برای نام گذاری.پارچه ی زردی دورش بود، پیامبر آن را با سفید عوض کرد.قبلا فرموده بود به بچه ها لباس زرد نپوشانید.نشست در انتظار وحی. جبرئیل نازل شد،تبریک می گفت: " محمد جان! علی برای تو مثل هارون است برای موسی. نام پسرش را همان بگذار که نام پسر بزرگ هارون بوده." چه بوده؟ شبر؛به عربی می شود حسن. نامش را گذاشتند حسن،نامی که تا آن روز هیچ کس نداشته. کشف الغمه،ج 1،ص 526
|
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۰, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سی
آن شب که مرا به آسمان بردند، داخل بهشت شدم.[/font] [font=Tahoma]درختی دیدم، زیبائیش مبهوتم کرده بود. میوه اش اما از خودش بیشتر. درخت دیگری هم دیدم ، مثل قبلی. از جبرئیل پرسیدم :" این دو درخت از تمامی درختان بهشت بهترند ، نامشان چیست؟ " پاسخ داد :" یا رسول الله ! اولی حسن است ، دومی حسین ." بحار الانوار ، ج43 ، ص315
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سی و یک
معترضانه گفت :" پروردگارا! ضعیفان و مسکینان دنیا را در من جای می دهی."[/font] [font=Tahoma]جواب شنید:" در عوض ارکان تو را با حسن و حسین زینت می کنم." بهشت از خوش حالی بر خود بالید،مثل عروس. بحار الانوار ،ج 43، ص293
|
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
قیل له علیه السلام: فما الشرف؟ قالعلیه السلام: اصطناع العشیرة؟ و حمل الجریرة. ( تحفالعقول، ص 227)
از حضرت پرسیده شده بزرگوارى چیست؟ فرمودند: احسان به قبیله و تبار و تحمل خسارت و جرم آنها. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سی ودو
فرمود :" می خواهید بهترین خلق را به شما معرفی کنم؛ از نظر پدر و مادر، جد و جده ، عمو و دایی، خاله و عمه ." گفتند: " بله. " فرمود : " حسن و حسین ؛ جدشان منم . مادرشان فاطمه ، بهترین زن دنیا . خاله و دایی شان فرزندان رسول خدا . جده شان خدیجه است ، همسر رسول خدا و اولین زنی که ایمان آورد . عموشان ، جعفر طیار . عمه شان ام هانی و همه ی این افراد اهل بهشتند . " بحار الانوار ، ج43، ص302
|
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
2- فاصله ميان حقّ و باطل
«بَيْنَ الْحَقِّ وَ الْباطِلِ أَرْبَعُ أَصابِعَ، ما رَأَيْتَ بِعَيْنَيْكَ فَهُوَ الْحَقُّ وَ قَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَيْكَ باطِلاً كَثيرًا.» بين حقّ و باطل به اندازه چهار انگشت فاصله است، آنچه با چشمت بينى حقّ است و چه بسا با گوش خود سخن باطل بسيارى را بشنوى. حسن بن علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سی و سه
ابوبکر نشسته بود روی منبر پیامبر. حسن گفت : " از منبر پدر من بیا پایین ! " ابوبکر گفت : " راست می گویی، منبر پدر تو !" آمد پایین ، او را نشاند روی زانویش و گریه کرد. علی گفت :" من چیزی به حسن نگفته ام ! " ابوبکر گفت :" راست می گویی ، من به تو تهمت نمی زنم . " بحارالانوار، ج28، ص232
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
جا داره از آقای حسن عزتی تشکر ویژه ای داشته باشم...
واقعا تاپیک تاثیر گذاریست... بچه ها برای سلامتی دوست عزیزمون یک صلوات با عجل فرجهم بفرستیت... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 3- آزادى و اختيار انسان
«مَنْ أَحالَ الْمَعاصِىَ عَلَى اللّهِ فَقَدْ فَجَرَ، إِنَّ اللّهَ لَمْ يُطَعْ مَكْرُوهًا وَ لَمْ يُعْصَ مَغْلُوبًا وَ لَمْ يُهْمِلِ الْعِبادَ سُدًى مِنَ الْمَمْلَكَةِ، بَلْ هُوَ الْمالِكُ لِما مَلَّكَهُمْ وَ القادِرُ عَلى ما عَلَيْهِ أَقْدَرَهُمْ، بَلْ أَمَرَهُمْ تَخْييرًا وَ نَهاهُمْ تَحْذيرًا.»
هر كه گناهان را به خداوند نسبت دهد، به تحقيق، فاجر و نابكار است. خداوند به زور اطاعت نشود، و در نافرمانى مغلوب نگردد، او بندگان را مهمل و سرِخود در مملكت وجود رها نكرده، بلكه او مالك هر آنچه آنها را داده و قادر بر آنچه آنان را توانا كرده است میباشد، آنان را فرمان داده تا به اختيار خودشان آن را بپذيرند و نهيشان نموده تا به اختيار خود بر حذر باشند.
حسن بن علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
یا الله
روی قلبم از ازل حک کرد او هست این مخلوق مجنون الحسن بی کس شهر پیمبر یا حسن غربت تو همچو حیدر یا حسن من چه گویم شرح دردت ای غریب ای عصای دست مادر یا حسن ........................... مُهرسکوت بر لب شیطان گذاشتند از ترس این که زاده شوی در دعا و اشک دور بقیع نرده ی ممنوعه کاشتند ترسی به هولناکی مرگ از حضور تو فرزندخواندگان معاویه داشتند حتی جنازه ی تو پر از اعتراض بود کفتارها به پیکرت عادت نداشتند ........................... |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سی و چهار
گفتند:" یا رسول الله!حسن و حسین پسرهای تواند،چه چیزی برای شان به ارث گذاشته ای؟" فرمود:" هیبت و آقایی ام را به حسن بخشیدم.شجاعت و بخشندگی ام را به حسین." بحار الانوار، ج43، ص292
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,607 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,393 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,255 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,954 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,748 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,595 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,710 |