|
پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سیستم اعتبار و امتیاز
|
|
۵:۳۲, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۴:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت مدیران عزیز تالار
اول لازم می دونم که از زحمات دوستان تشکر کنم , واقعاً برای تالار زحمت می کشند ، اجرتان با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اما بنده یه گلگی دارم یه روندی که جدیداً در تالار با آن مواجه هستیم وجود افراد تک پست می باشد ، برخی از افراد وارد تالار می شوند ، مطالب انحرافی بیان می کنند و دیگه پیداشون نمی شه به طور مثال یک شبه بزرگی مطرح می کنند ، بحث تاپیک را خراب می کنند ، ایجاد تشکیک در برخی عقاید می کنند و... ، باور کنید بعضی مواقع از حوصله بنده خارج می شه جواب برخی از این افراد را بدهم ، هدف این افراد فقط خراب کردن مبحث می باشد ، بنده کاملاً با رسالتی که تالار دارد آشنا هستم و یکی از اهداف اصلی تالار ، رفع شبهات است ، اما برخی از این افراد عمداً شبه وارد می کنند ، متاسفانه در برخی از موارد هم دیده ام که کسی آن شبه را جواب نمی دهد Undecided و مطلب بعدی می بینیم که همین افراد که فعالیت بسیار کمی هم دارند و فعالیتیشان غالباً منفی است ، مثل نقل و نبات امتیاز منفی می دهند به کاربرانی که واقعاً زحمت می کشند و با این کار کاربران خوب تالار را از فعالیت دلسرد می کنند ، بعید می دانم اتفاقی این کار را بکنند ، کسی که می بینه مدام امتیاز منفی بهش می دهند ، دیگه دلسرد میشه ، کافیه شما به برخی از امتیازات منفی داده شده برخی از کاربرها دقت کنید ، به طور قطع هیچ دلیل منطقی برایش پیدا نمی کنید من دلیل منفی دادن این دوتا دوست عزیز رو متوجه نشدم ، نه 1 نه 2 نه5 ،اونم منفی 10 http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=106 http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=126 و... نخواستم بقیه رو قرار بدم ممنون میشم هرچه سریعتر رسیدگی کنید
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۱, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۴)ONLY66 نوشته است: من یه پیشنهاد داشتمسلام دوست گرامی بارها به کاربران عزیز تذکر دادیم که اگر ابهام یا سوال یا بحث غیر مرتبطی داشتید از پیام خصوصی استفاده کنید.زیر پست هر شخصی هم یک دکمه مستقیم وجود داره: ![]() دیگه این کاربران هستن که باید رعایت کنن.زیادی هم بخوایم سختگیری کنیم باعث دلخوری میشه |
|||
|
|
۷:۱۷, ۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آقا این سیستم امتیازدهی چرا محدود شده ! امان از دست بعضی کاربرا که باعث شدن کارمون لنگ بمونه !!
حیف شد.یه سوال : چطور میشه به یک کاربر 2 بار امتیاز داد ، نمی دونم چرا نمی تونم برای بار دوم امتیاز بدم یعنی مجبور میشم بروزرسانی کنم(اون امتیاز قبلی خود به خود پاک میشه! ) ![]() سپاس |
|||
|
|
۹:۳۳, ۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
در فروم دیگری که من عضو هستم سیستم امتیاز منفی فقط در دست ودیران هست امتیاز مثبت هم که بدید هر چه امتیاز مثبت خودتون بیشتر باشه میتونید به دیگران امتیاز مثبت بیشتری بدید. موفق باشید |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۷:۱۷)Ramin_Ghn نوشته است: آقا این سیستم امتیازدهی چرا محدود شده ! امان از دست بعضی کاربرا که باعث شدن کارمون لنگ بمونه !! سلام رامین جان ![]() خیلی خوشحالم که برگشتید ![]() ان شاء الله اومدید که بمونید دیگه ![]() رامین جان ، اگر از قسمت کنترل پنل کاربر بخواهید امتیاز بدهید فقط و فقط یکبار میشه این کار رو کرد و اگر بخواهید تکرار کنید امتیاز قبلی پاک میشه و امتیاز جدید ثبت میشه که البته این خودش یک نقص می تونه باشه ، برای رفع این مشکل شما می تونید به پست هاش امتیاز بدید در این صورت محدودیتی نداره یعنی دو پست متفاوت رو امتیاز بدید ، البته تنها محدودیت اینه که به میزان امتیازی که در یک روز برای شما در نظر گرفته شده، می تونید به فرد دیگه ای امتیاز بدید پیشنهاد وحید عزیز هم جالبه
|
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۳۵)ANTI satan نوشته است:(۴/اردیبهشت/۹۰ ۷:۱۷)Ramin_Ghn نوشته است: آقا این سیستم امتیازدهی چرا محدود شده ! امان از دست بعضی کاربرا که باعث شدن کارمون لنگ بمونه !! سلام عزیز دل برادر ممنونم از راهنماییت. اگه نندازنمون بیرون حالا حالاها هستیم بنا به درخواست ها و نامه های متعددی که از بدو ورودم به سایت برایم ارسال کردند و خوش آمدگویی های آنچنانی و اصرارهای مکرر فعلا تصمیم گیری برای ماندن را در این اوضاع هیجانی به صلاح خویش و سایت ندیده و به زمان دیگری موکول می کنم ![]() یکی از دوستان الان برایم نامه فرستاد و فرمود : معطل نکن ، تا تنور داغه نون رو بچسبون ...! قبوله. ![]() (مزاح) ان شاءالله توفیقی باشه فعلا در خدمت دوستان گرامی هستیم. ![]() یا حق. |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۱۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۲۱)Ramin_Ghn نوشته است: اگه نندازنمون بیرون حالا حالاها هستیم سلام رامین جان ![]() ای کلک ![]() دست پیش می گیری که ... اینکه شما رفتی و ما رو تنها گذاشتی، تصمیم خودت بود (بی تعارف بگم ... ) ![]() و اینکه دوباره برگشتی هم تصمیم خودت ما (حداقل من) خیلی دوست داریم که بچه های خوب تالار، همیشه در کنار هم در خط اول باشیم علی رغم اختلاف سلیقه و مشکلاتی که هر کدوممون در زندگی داریم. بازهم خوش آمدید. |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
شما لطف دارین
![]() فعالیت در کنار شما دوستان اون هم برای هدفی باعظمت و معنوی انقدر لذت بخشه که اگر این فعالیت با برنامه دنبال نشه آدم دچار وابستگی شدیدی به سایت و برادران عزیز میشه که زیاد خوب نیست ، بنده هم برای اینکه کمی از این وابستگی ها دل بکنم و کمی خودم رو جمع و جور کنم مجبورا تصمیم به اینکار گرفتم و الحمدلله خدمت برای امام زمانمون هر چند کوچک افتخار بزرگیه. ممنونم محمد عزیز و AntiSatan گرامی یا مولا |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
میخوام یه مطلب بذارم چکار کنم
|
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۰ ۱۵:۲۴)mohammad008 نوشته است: میخوام یه مطلب بذارم چکار کنمابتدا شما با توجه به موضوع و عنوانی که برای ایجاد تایپیک دارید باید دقت کنید و همان موضوع را در یکی از بخش های تالار بیابید و در آنجا ایجاد مبحث جدید را انتخاب نمایید و شروع به ایجاد تایپیک مورد نظر بکنید امیدوارم خوب توضیح داده باشم!! |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱۴:۰۳ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
یه نظر من گزینه های (موافقم . مخالفم) (قبول دارم . قبول ندارم) (درسته . درست نیست) (نه . بله ) در زیر هر پست بزارید تا هم مشخص بشه نظرات کاربران نسبت به اون پست. هم پستها کم بشه خواهشا نظرتون رو بگید, پیشنهاده خوبیها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تغییر در سیستم اخرین ارسال ها و موضوعات جدید | sarallah | 5 | 4,223 |
۱۸/خرداد/۹۱ ۱۳:۴۵ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

![[تصویر: postbit_pm.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/postbit_pm.gif)

حیف شد.
: 

بنا به درخواست ها و نامه های متعددی که از بدو ورودم به سایت برایم ارسال کردند و خوش آمدگویی های