|
پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سیستم اعتبار و امتیاز
|
|
۵:۳۲, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۴:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت مدیران عزیز تالار
اول لازم می دونم که از زحمات دوستان تشکر کنم , واقعاً برای تالار زحمت می کشند ، اجرتان با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اما بنده یه گلگی دارم یه روندی که جدیداً در تالار با آن مواجه هستیم وجود افراد تک پست می باشد ، برخی از افراد وارد تالار می شوند ، مطالب انحرافی بیان می کنند و دیگه پیداشون نمی شه به طور مثال یک شبه بزرگی مطرح می کنند ، بحث تاپیک را خراب می کنند ، ایجاد تشکیک در برخی عقاید می کنند و... ، باور کنید بعضی مواقع از حوصله بنده خارج می شه جواب برخی از این افراد را بدهم ، هدف این افراد فقط خراب کردن مبحث می باشد ، بنده کاملاً با رسالتی که تالار دارد آشنا هستم و یکی از اهداف اصلی تالار ، رفع شبهات است ، اما برخی از این افراد عمداً شبه وارد می کنند ، متاسفانه در برخی از موارد هم دیده ام که کسی آن شبه را جواب نمی دهد Undecided و مطلب بعدی می بینیم که همین افراد که فعالیت بسیار کمی هم دارند و فعالیتیشان غالباً منفی است ، مثل نقل و نبات امتیاز منفی می دهند به کاربرانی که واقعاً زحمت می کشند و با این کار کاربران خوب تالار را از فعالیت دلسرد می کنند ، بعید می دانم اتفاقی این کار را بکنند ، کسی که می بینه مدام امتیاز منفی بهش می دهند ، دیگه دلسرد میشه ، کافیه شما به برخی از امتیازات منفی داده شده برخی از کاربرها دقت کنید ، به طور قطع هیچ دلیل منطقی برایش پیدا نمی کنید من دلیل منفی دادن این دوتا دوست عزیز رو متوجه نشدم ، نه 1 نه 2 نه5 ،اونم منفی 10 http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=106 http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=126 و... نخواستم بقیه رو قرار بدم ممنون میشم هرچه سریعتر رسیدگی کنید
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۶, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشنهاد شما تکراری است http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...l#pid31844 مخالفت و موافقت بی دلیل چرا؟ اگر کسی دلیل منطقی و علمی برای موافقت یا مخالفت با مطلبی دارد آن را به نگارش در آورد |
|||
|
۰:۴۲, ۱۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۰:۴۴ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض خسته نباشید
من کل تاپیک رو خوندم ولی دقیق متوجه نشدم آیا کاربرای عادی مثل من نمیتونن به کسی امتیاز یا اعتبار بدن ؟
|
|||
|
|
۰:۴۴, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سعید جان با کمی فعالیت بیشتر شما هم می تونی اعتبار بدی.
موفق باشی |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
از مسئولین سایت درخواست میکنم در نحوء امتیاز دهی و ارتقای رتبه اعضاء تغییراتی رو اعمال کنند .
چون برخی از اعضاء با ارسال پستهای غیر ضروری بی محتوا و پوچ سعی در به انحراف کشیدن آن موضوع و در عین حالباعث شلوغ تر شدن تاپیک ها شده و با این کار سعی در بالا بردن رتبه خودشون دارند .من از شما میخوام با اعمال تغییرات در سورس کد تالار نحوه امتیاز دهی تالار رو به صورت دستی در آورده و اهداء رتبه ( در آغاز فعالیت , داره خودمونی میشه و اگه نباشه جاش خالیه ) رو به مدیران ارشد در تالار بسپارید و یا با خارج کردن تاپیکهایی مانند پیامک انتظار و حلال بخندیم به علت اینکه جنبه سرگرمی و اوقات فراقت را درسایت دارند از دور امتیاز دهی به اعضاء از بالا رفتن بی دلیل امتیاز افراد جلوگیری کنیم . اعطای اعتبار به اعضاء هم بهتره توسط مدیران ارشد و ناظرین صورت بگیره بدلیل آشنایی بیشتر مسئولین با مباحث مورد بحث و تشخیص آنها نصبت به مقدار اهمیت آن موضوع من این پیشنهاد رو از این جهت مطرح میکنم که افرادی که پیرامون مطلبی خاص در حال تحقیق هستند و از طریق موتورهای جستجو به این سایت راهنمایی میشوند که بادیدن اینکه اعضای حاضر در اون تاپیک از اطلاعات کافی برخوردار نمیباشند و وجود , پستهای بی محتوا که اکثرا توسط همین افراد با رتبه بالا قرار داده شده گمان بر ضعیف بودن تالار برده و دیگر حاضر به بازگشت به تالار نمیباشند . |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۰ ۱۵:۱۲)warior نوشته است: از با خارج کردن تاپیکهایی مانند پیامک انتظار و حلال بخندیم به علت اینکه جنبه سرگرمی و اوقات فراقت را درسایت دارند از دور امتیاز دهی به اعضاء از بالا رفتن بی دلیل امتیاز افراد جلوگیری کنیم .نمی دونستم تایپیک پیامک انتظار بی فایده است فقط جنبه سرگرمی داره ممنون! برادر من یعنی اگر تو این همه پیامکایی که رد وبدل میشه که ترکه .... لره..... قزوینیه......و ..... دوتا پیامک مهدوی ارسال بشه مورد داره؟ یعنی اگر یه جوون شیعه به جای پیامکای مزخرف دو تا پیامک مهدوی بلد باشه عیب داره؟ یعنی اگر یه جوون مثل من به جای جک هایی که بعضا زشت و غیر اخلاقیه دو تا جک باحال یاد بگیره که حلال باشه و مورد نداشته باشه. ایراد داره؟ ما فقط باید گریه کنیم؟ این حرف شما افراط نیست؟ بعد چرا به نظر شما یک کاربر معمولی نباید اعتبار بده؟ چون ادم نیست! |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۰ ۱۵:۵۲)محمود نوشته است:(۳۰/آبان/۹۰ ۱۵:۱۲)warior نوشته است: از با خارج کردن تاپیکهایی مانند پیامک انتظار و حلال بخندیم به علت اینکه جنبه سرگرمی و اوقات فراقت را درسایت دارند از دور امتیاز دهی به اعضاء از بالا رفتن بی دلیل امتیاز افراد جلوگیری کنیم .نمی دونستم تایپیک پیامک انتظار بی فایده است فقط جنبه سرگرمی داره ممنون! برادر من یعنی اگر تو این همه پیامکایی که رد وبدل میشه که ترکه .... لره..... قزوینیه......و ..... دوتا پیامک مهدوی ارسال بشه مورد داره؟ یعنی اگر یه جوون شیعه به جای پیامکای مزخرف دو تا پیامک مهدوی بلد باشه عیب داره؟ یعنی اگر یه جوون مثل من به جای جک هایی که بعضا زشت و غیر اخلاقیه دو تا جک باحال یاد بگیره که حلال باشه و مورد نداشته باشه. ایراد داره؟ ما فقط باید گریه کنیم؟ این حرف شما افراط نیست؟ بعد چرا به نظر شما یک کاربر معمولی نباید اعتبار بده؟ چون ادم نیست! محمود جان من کی گفتم حذف کنیم این دوتا تاپیک رو ؟ من میگم ارسالهای پستهای اینچنینی جزء ارسال افراد قرار نگیره اما هرکسی که مایل بود میتونه پیامکهای جالبی که دستش میاد رو توی اون تاپیکها بزاره ( خود تاپیک حذف نشه اما ارسالهای اون تاپیک توی ارسالهای افراد به حساب نیاد ) من این دو تاپیک رو مثال زدم چون میزان ارسال توی این دو تاپیک زیادتر از همه هست . مثلا من خودم بیشترین ارسالم توی پیامک انتظار هستش خوب از این 170 تا پست 100 تا پست رو اگه در نظر نگیریم میشه 70 پست و اما در مورد اعطای اعتبارهم باید عرض کنم که من هیچ وقت توی تالار به کسی توهین نکردم و تعیین هم نمیکنم کی آدمه کی فرشته اما جدیدا افرادی وارد تالار شدن که پستهای جهت دار ارسال کرده و سعی در تلقین تفکرات خود به اعضا تالار دارند افرادی دیگر هم سهوا یا عمدا به ارسالهای اونها اعتبار میدن از این جهت گفتم اعطای اعتبار دست خود مسئولین باشه بهتره |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان یک درد دل داشتم با کاربران و مدیران عزیز این تالار البته امیدوارم که به کسی برنخوره و ازم ناراحت نشن توی این مدت کمی که به اینجا سر زدم چیزهای خوب و بدی دیدم (که البته خوبها بیشتر بودن و بدها هم انشالله درست میشن) ولی یک چیز عجیب که من رو واقعا ناراحت کرده اینه که : این همه بحث و جدل بر سر امتیاز و اعتبار واقعا برای چیه ؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() دوستان همه ما مگه اینجا برای ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) و حداقل ارتقای فرهنگ مذهبی کشورمون جمع نشدیم ؟ اینجا یک سنگر از جبهه یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) هست یا نه ؟ مگه شهدای ما در هشت سال جنگ ، یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) نبودند؟ آیا در این جنگ (که به قول شهید آوینی تصویری از یاران امام زمان را به جهانیان نشان داد) فرمانده و سرباز و بسیجی و ... با هم تقاوتی داشتند ؟ مگر نه این بود که نماز شب خوانان و مومنان و زاهدان در جنگ گمنام ترین افراد بودند؟ مگر نه این بود که خصوصیات و ویژگی های منحصر به فرد شهیدان بعد از شهادتشان منتشر میشد؟ ----------------------------------------------- اصلا از بحثهای معنوی بیایم بیرون ما توی یک تالار هستیم و قوانین تالار حکمفرما است. آیا سیستم اعتباردهی خوب است یا بد؟ مشکلات سیستم اعتبار دهی از نظر بنده حقیر (البته اونهایی که من تا به حال مشاهده کرده ام) اینها بوده است: 1- موجب میشود که بعضی کاربران به دلیل توجه زیاد به اعتبار از بحثهای مفید و سازنده تالار دور شده و سرگرم موضوعات حاشیه ای شوند 2- موجب میشود که کسانی که همفکر هستند حتی اگر فکرشان مخالف فضای کلی تالار باشد به هم اعتبار دهند و خودشان رو فردی معتبر در تالار نشان دهند 3- اگر فردی که اعتبار بالایی دارد ناگهان حرف نادرستی بزند، باعث میشود افرادی که به اعتبار کاربران توجه دارند اشتباه کنند و صحبت او را بپذیرند 4- باعث میشود افرادی که اعتبار بالایی ندارند ولی سخنان زیبایی می زنند (در ابتدای فعالیت هستند) به سخنانشان توجه نشود 5- باعث میشود کاربرانی که در موضوعهای نه چندان مفید(که خواننده هم زیاد دارند) فعالیت می کنند به راحتی اعتبار بگیرند و کاربران دیگری که در بخش های نه چندان پربازدید فعالیت می کنند از اعتبار بی بهره باشند و.... من مطئنم که همه دوستانی که اینجا هستند هیچ گونه علاقه ای به جلب توجه و خودنمایی ندارند و فقط برای رضای خدا اینجا مشغول فعالیت هستند، پس چرا باید حواس این عزیزان را به این مسائل حاشیه ای و بی ارزش پرت کنیم؟ شاید بعضی از دوستان بگویند که این یک رسم است که در همه تالارها وجود دارد ؛ به نظر شما تالاری که جبهه یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) است نباید به پیروی از شهدای عزیزمان این رسم را کنار بگذارد و سنت شکنی کند؟ شاید بعضی دوستان دیگر بگویند که این برای تشکر و ارزش گذاری بر یک فرد است که من بر این موضوع این ایراد را می گیرم که ملاک ما باید صحبت فعلی یک نفر باشد و اعتبار و تشکر از صحبت فعلی او بکنیم که سیستم تشکر این کار را انجام می دهد. ولی تایید و معتبر دانستن یک شخص آن هم در دنیای مجازی که میزان شناخت بسیار اندک است به نظر من صحیح نمی باشد. اگر شما شخصی را تایید کردید و او فردا صحبتی نادرست کرد چگونه می توانید این اعتبار را از ذهن بقیه خارج کنید؟ و در آخر با عرض معذرت از مدیران عزیز تالار که زحمات زیادی برای این تالار می کشند باید عرض کنم که بنده حقیر به هیچ وجه قصد توهین به قوانین تالار را ندارم و فقط درد دل و پیشنهاد برادرانه ای بود که می خواستم به عنوان سرباز کوچکی از این سنگر به دوستان عزیز برسانم. انشاالله که موفق باشید یاحق. |
|||
|
|
۸:۴۰, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۰ ۲۰:۳۱)آزاد اندیش نوشته است: شاید بعضی دوستان دیگر بگویند که این برای تشکر و ارزش گذاری بر یک فرد است که من بر این موضوع این ایراد را می گیرم که ملاک ما باید صحبت فعلی یک نفر باشد و اعتبار و تشکر از صحبت فعلی او بکنیم که سیستم تشکر این کار را انجام می دهد. خدا خیرت بده منم دارم همینو میگم اما همه به ما توپیدن میگم الکی رتبه و مقام کسیرو بالا نبریم که فردا یکی با خواندن پستهای اون فرد تفکر و اعتقاداتش رو بزاره به حساب کل افراد عضو در تالار |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۱۶:۳۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام به همه ی دوستان ، ( چه با اعتبار چه بی اعتبار!!!)
با تشکر از سخنان حقیقی جناب آزاد اندیش، به نظر بنده در صورت ممکن سیستم امتیاز دهی کلا یا باید حذف شود! و یا دست کم این اعداد حذف گردد! وقتی کسی اعتبارش بالای 300 ، و 400 باشد ، همه ازش تشکر می کنند!!! (اگه مدیر و ناظر و کاربر فعال باشه که دیگه تشکر به 4 ، 5 خط هم میرسه!!!) حقیقت اینجوریه ، روانشناسی اینو می گه ، اگه باور ندارید یه تاپیک رو با محتویات یکسان رو شخصی با اعتبار صفر ایجاد کنه ، همون تاپیک رو یکی از مدیران تالار با اعتبار *** ایجاد کنه ) طبیعتاٌ باید تعداد تشکر ها یکسان باشه ، ولی بصورت عملی ما شاهد نتیجه ای بس متفاوت خواهیم بود!!!) رنگ در ذهن انسان تاثیر می زاره!!! (به خودتون توجه کنید ، تا بحال نشده که بی دلیل بخواهید از یکی که رنگیه! الکی تشکر بکنید!؟!؟) در مورد رنگی بودن مدیر و معاون مدیر کل ، منشی و ... همین جمله ی زیر از شهید شوشتری فکر کنم کفایت بکنه!!! دیروز از هر چه بود گذشتیم ، امروز از هرچه بودیم ...!! آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز... ! دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم تا ناممان گم نشود..!! آنجا بوی ایمان می داد و اینجا ایمانمان بو می دهد!! [/b] |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
آقا قضيه اين رفتن و برگشتن آقا رامين چيه؟ ما تازه كاريم.اگه فضولي نيست به ماهم بگين(يهني به من...) كه دارم از فضولي دق ميكنم!
![]() ![]() يه سوال: چه طوري ميشه مدير بخشي از سايت، ناظر و يا.... شد؟يعني منظورم اينه كه چه جوري ميشه به سطح بالا تري برسم و كاربر ساده نباشم؟ خواهشا جواب رو به ايميلم ارسال كنيد.شايد اين تايپيك رو گم كردم!! ![]() ![]() worldandiran@gmail.com |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تغییر در سیستم اخرین ارسال ها و موضوعات جدید | sarallah | 5 | 4,220 |
۱۸/خرداد/۹۱ ۱۳:۴۵ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

سعی در به انحراف کشیدن آن موضوع و در عین حالباعث شلوغ تر شدن تاپیک ها شده و با این کار سعی در بالا بردن رتبه خودشون دارند .من از شما میخوام با اعمال تغییرات در سورس کد تالار نحوه امتیاز دهی تالار رو به صورت دستی در آورده و اهداء رتبه ( در آغاز فعالیت , داره خودمونی میشه و اگه نباشه جاش خالیه ) رو به مدیران ارشد در تالار بسپارید و یا با خارج کردن تاپیکهایی مانند پیامک انتظار و حلال بخندیم به علت اینکه جنبه سرگرمی و اوقات فراقت را درسایت دارند از دور امتیاز دهی به اعضاء از بالا رفتن بی دلیل امتیاز افراد جلوگیری کنیم . اعطای اعتبار به اعضاء هم بهتره توسط مدیران ارشد و ناظرین صورت بگیره بدلیل آشنایی بیشتر مسئولین با مباحث مورد بحث و تشخیص آنها نصبت به مقدار اهمیت آن موضوع 

![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)
![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)