کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سیستم اعتبار و امتیاز
۵:۳۲, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۴:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت مدیران عزیز تالار

اول لازم می دونم که از زحمات دوستان تشکر کنم , واقعاً برای تالار زحمت می کشند ، اجرتان با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

اما بنده یه گلگی دارم
یه روندی که جدیداً در تالار با آن مواجه هستیم وجود افراد تک پست می باشد ، برخی از افراد وارد تالار می شوند ، مطالب انحرافی بیان می کنند و دیگه پیداشون نمی شه
به طور مثال یک شبه بزرگی مطرح می کنند ، بحث تاپیک را خراب می کنند ، ایجاد تشکیک در برخی عقاید می کنند و... ، باور کنید بعضی مواقع از حوصله بنده خارج می شه جواب برخی از این افراد را بدهم ، هدف این افراد فقط خراب کردن مبحث می باشد ، بنده کاملاً با رسالتی که تالار دارد آشنا هستم و یکی از اهداف اصلی تالار ، رفع شبهات است ، اما برخی از این افراد عمداً شبه وارد می کنند ، متاسفانه در برخی از موارد هم دیده ام که کسی آن شبه را جواب نمی دهد Undecided
و مطلب بعدی می بینیم که همین افراد که فعالیت بسیار کمی هم دارند و فعالیتیشان غالباً منفی است ، مثل نقل و نبات امتیاز منفی می دهند به کاربرانی که واقعاً زحمت می کشند و با این کار کاربران خوب تالار را از فعالیت دلسرد می کنند ، بعید می دانم اتفاقی این کار را بکنند ، کسی که می بینه مدام امتیاز منفی بهش می دهند ، دیگه دلسرد میشه ، کافیه شما به برخی از امتیازات منفی داده شده برخی از کاربرها دقت کنید ، به طور قطع هیچ دلیل منطقی برایش پیدا نمی کنید

من دلیل منفی دادن این دوتا دوست عزیز رو متوجه نشدم ، نه 1 نه 2 نه5 ،اونم منفی 10

http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=106

http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=126

و...
نخواستم بقیه رو قرار بدم

ممنون میشم هرچه سریعتر رسیدگی کنید Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، سیماباروتیان ، ELENOR ، parisan ، monji ، a.l.? ، ONLY66 ، فاطمه خانم ، Amir ، هدهد ، jkb ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، علمدار133 ، AMINI ، m.hossein ، یوسف خان ، بچه شیعه ، ساقی ، arman mohseny ، ali0077 ، شیدا ، AS53

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۲, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #61

من 5 اعتبار به آقای admirer دادم ولی 5 تا کم شد از اعتبارش Big Grin
۱۹:۱۴, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
اعتبار دهی منفی چرا نداریم ؟؟؟؟؟؟؟
با اندیشه ی یه چند نفر از کاربران بسیار مخالفم !!!!
زودتر این کارو بکنید که باید اعتراض خودمو به خیلیها نشون بدم
منتظرم
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۶:۱۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
دوستان سلام
یچیزی که هست اینه کسی که هدفی داره و از اینکه کسی بهش امتیاز بده یا نه نگرانی نداره چون برای کارخودش ارزشی قائل هست .
و یک[u] پیشنهاد دارم اینکه برای امتیاز یک معیار یا علتی گذاشته بشه. درسته اینهم خودش یه راه گذری داره اما مدیران بخش میتونن با برسی ببینن ایا علت امتیاز دهی درست بوده یا خیر اگر بی دلیل بو امتیاز امتیاز دهنده کسر بشه. Blush[align=CENTER]ولی کسی که بخواد واسه امتیاز بدست اوردن کار کنه"[/b] ببخشیدا دوستان ناراحت نشن منو بلوک کنن" [u]بهتره کار نکنه .[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه
۸:۴۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام برادر گرامی جناب mahdy30na
بله حرفهای شما درسته
ولی سیستم رسیدگی به تخلفات بر اساس گزارش کاربرانه و برای ما مقدور نیست تک تک موارد رو بررسی کنیم
هر جایی دیدید اعتبارات به درستی داده نشده، به ما اطلاع بدید

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
۱۲:۲۹, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #65

(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۸:۴۶)Mahdy2021 نوشته است:  سلام برادر گرامی جناب mahdy30na
بله حرفهای شما درسته
ولی سیستم رسیدگی به تخلفات بر اساس گزارش کاربرانه و برای ما مقدور نیست تک تک موارد رو بررسی کنیم
هر جایی دیدید اعتبارات به درستی داده نشده، به ما اطلاع بدید
لطفا توضیح بدین تخلفات اعتبار دادن چیه؟
۱۸:۳۲, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #66
آواتار
میشه یکی بگه سقف اعتبار دهی تو یه روز برای هرکس چقدره؟؟؟Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱۸:۳۵, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۲)نگار نوشته است:  میشه یکی بگه سقف اعتبار دهی تو یه روز برای هرکس چقدره؟؟؟Blush
به 5 نفر در روز می تونید اعتبار بدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، یا ثارالله ، آفتاب
۱۶:۰۰, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۲)Ahmad-A.R.M نوشته است:  من 5 اعتبار به آقای admirer دادم ولی 5 تا کم شد از اعتبارش Big Grin

میدونید مشکل کجاست؟[تصویر: blush.gif] وقتی می خواید به یه نفرکه قبلا چندین بارهم اعتبار دادی ، اعتبار بدی ، به جای اعتبار دکمه ی بروزرسانی موجود هست ، که مثلا اگر شما قبلا به او +10 اعتبار دادید و الان می خواید +5 تای دیگر اعتبار بدید بجای این که به اعتباراتش +5 تا اضافه شود ، -5 تا هم از اعتبارتش کم میشه![تصویر: blush.gif]

برای این که این مشکل رو حل کنی ، به یکی از پست های فردی که میخوای بهش اعتبار بدی برو و از زیرش با استفاده از اون دکمه ی اعتبار بهش اعتبار بده، اینطوری اعتبار های قبلی و فعلی با هم ادغام نمیشن![تصویر: smile.gif]

حق یارت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، انتصـار ، AMINI ، یا ثارالله ، آفتاب
۲۳:۴۶, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۵)Mahdy2021 نوشته است:  
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۲)نگار نوشته است:  میشه یکی بگه سقف اعتبار دهی تو یه روز برای هرکس چقدره؟؟؟Blush
به 5 نفر در روز می تونید اعتبار بدید

سلام...
یه پیشنهاد...خواهش...یا هرچی که شما بگید!!ولی بیشتر خواهش!!!
میشه سقف امتیاز رو تغییر بدید؟؟؟
مثلا هرکس تو روز جای اینکه بتونه نهایتا به 5نفر امتیاز بده....بتونه 100 امتیاز بده!!یعنی سقف امتیازی داشته یاشه جای سقف تعدادی!!!حالا به یکی 5امتیاز...به یکی 10 امتیاز...به یکی 2امتیاز...اینجوری تقسیم بندی دست خود کاربره!!هرچقدر از امتیاز روز بمونه هم به فردا منتقل نشه!!!
به خدا اونطوری خیلی بهتر میشه...حس و حال کاربرا هم واسه امتیاز دادن بیشتر میشه...چون امتیاز دادن هم یه جور تشویقه که خیلی هم میتونه مفید باشه هم یه جور تشکره واسه پست هایی که آدم احساس میکنه یه تشکر خالی براش کافی نیست!!
خواهش میکنم رو این موضوع فکرکنید و اگه عملیه انجامش بدید...من خیلی غصه میخورم وقتی برام میزنه دیگه امروز نمیتونم اعتبار بدم!![تصویر: huh.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Havbb 110 ، وحید110
۲۳:۰۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #70
آواتار
(۱/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۴)محمد667 نوشته است:  اعتبار دهی منفی چرا نداریم ؟؟؟؟؟؟؟
با اندیشه ی یه چند نفر از کاربران بسیار مخالفم !!!!
زودتر این کارو بکنید که باید اعتراض خودمو به خیلیها نشون بدم
منتظرم
یا حق
آقا محمد زدن را گذشتن برای این مواقع[تصویر: biggrin.gif]!
شما شدیدا اینان را محکوم کن لای منگنه بذارشون تا له بشن دیگه خجالت بکشن بیان تالار[تصویر: biggrin.gif]
اینطور که شما میگی اگر منفی ها فعال بشه یه هزار دوهزار نفری از شما اعتبار منفی میگرند[تصویر: biggrin.gif]
ولی از نظر من اعتبار منفی باید غیرفعال بمونه چون بعضیا تلافی میکنن(میخواهند انتقام بگیرند)! اونوقت میشه گیس و گیس کشی[تصویر: biggrin.gif] با هم کورس اعتبار منفی میگذارند حالا بیا و جمعش کن یک هو دیدید که 2000 تا اعتبار منفی سر انتقام بهتون دادند من پیشنهاد میکنم وقتی سر چیزی پافشاری میکنند ولشون کنید اگر خیلی عصبی میشید بدید شورای امنیت قطعنامه صادر کند[تصویر: biggrin.gif]
اگه میخواهید اعتراض کنید به کسانی اطلاع دهید که با نظر شما موافق اند و بشینید بحث کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، یا صاحب الزمان ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]