کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عکسهایی که هرگز پخش نخواهند شد
۲:۱۶, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۲:۱۷ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
امروز دوست خوبم محمد جواد یه سایت بسیار با عشقی رو به من معرفی کردند که بسیار ممنونم از ایشان
این موضوع سوالیست بزرگ
از همه ی مسئولین
دلیل اینکه چرا این عکسها پخش نمیشود ، من هم هر چه فکر کردم نفهمیدم
شاید به علت شغل کثیف سیاست است
و شاید به خاطر تعصب ماست
شاید هم به خاطر ............
[تصویر: 11966232342054891.jpg]
[تصویر: 11966232342442605.jpg]
[تصویر: 11966232349242841.jpg]
[تصویر: 11966232341518484.jpg]
[تصویر: 11966232341215206.jpg]
[تصویر: 1196623234thumb2_8029111.jpg]
[تصویر: 11966232341270792.jpg]
[تصویر: 11966232343434080.jpg]
[تصویر: 11966232344196820.jpg]
[تصویر: 11966232345005420.jpg]
[تصویر: 11966232345215338.jpg]
[تصویر: 11966232345316054.jpg]
[تصویر: 11966232345915335.jpg]
[تصویر: 11966232347052668.jpg]
[تصویر: 11966232348074762.jpg]
[تصویر: 11966232348670488.jpg]
[تصویر: 11966232349242841.jpg]
[تصویر: 11966232349835371.jpg]
و اینهم سخن اخر از گرد اوردنده ی این مجموعه عکس بی نظیر (انی کاظمی) :
من نه از تلویزیون ایران حمایت می کنم که اخبار درستی به ما ارائه نمی دهد و نه از آمریکایی ها.قضاوت رو به عهده خودتون می گذارم.
Heartیا حقHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fereydun ، yamin ، zahra11 ، aghah ، mohammad74 ، یاران مهدی ، Resistance ، bagheri4 ، علمدار133 ، said_siraj ، اکبر.ع ، vahrakan ، a.l.? ، hadiboro ، F_R ، blue.blood ، Havbb 110 ، یا صاحب الزمان

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۴, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
محمد۶۶۷ یه چیزی می گی هاااا! این اسمش تعصب نیست که اخه.شما میگین چرا همش گیر میدیم به ادم بدای امریکایی و .. . معلومه دیگه چون در اکثریتن.وقتی یه دانش اموز بسیار زرنگ(!) همه ی نمره هاش زیر ۱۵ باشه بعد یدونه ۱۸.۷۵ بگیره،شما کدوم رو بهش تعمیم میدید و با کدوم اون رو سنجش میکنین؟!! حالا خوب شد اون زن شومپت چورمت کت کله رو میبینی که در دو عمل کاملا متضاد سهیم هستش! نظرت عوض نمیشه جان من؟
Soldier: چی گفتی!؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، Ahmad-A.R.M ، said_siraj ، hosein.kh ، mhvvhm
۳:۲۸, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
میگم به نظر من همون زنست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B ، said_siraj
۳:۳۱, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۳:۳۹ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #13
آواتار
گاهی اوقات لازمه این عکسا
تا ما وقتی می خوایم ادای روشنفکر هارو در بیاریم بدونیم داریم چی کار می کنیم!

کودکان در عراق
آمار رسمی یونیسف
دقت کنید رسمی!! معلوم نیست واقعا چند کودک قربانی شدن.
این آمار مربوط به تیر ماهه
یونیسف در گزارشی از کوکان قربانی حملات امریکا به عراق اعلام کرد: در سال ۲۰۱۱ تاکنون ۱۳۴ نفر کشته و ۵۹۰ کودک مجروح شده‎اند.
درسالهای ۲۰۰۸، ۳۷۶ کشته و ۱۵۹۴زخمی، در سال۲۰۰۹، ۳۶۲کشته و ۱۰۴۴مجروح و در سال۲۰۱۰، ۱۹۴کشته و ۲۳۲کودک زخمی شده‎اند.

[تصویر: 8555_621.jpg]

[تصویر: 68663_285.jpg]
[تصویر: image.php?id=c3RhdGU9MyZmbj05MTE0-2ltYWd...gmY21wPTA_]
[تصویر: IMAGE634464409350666277.jpg]
[تصویر: yvploc4qb3ce9ezz9wyi.jpg]
[تصویر: 16512_455.jpg]
[تصویر: 2011_8_18_21_41_38.jpg]

این نظر شخصی منه:
یک سرباز آمرکیایی خوب یک سرباز مرده است!!!!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B ، ترنم ، حسن.س. ، ali.khm ، fereydun ، parisan ، Admirer ، aghah ، یاســین ، Maysam-1st ، hosein.kh ، محب الزهرا ، mhvvhm ، nasimesaba
۳:۳۷, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
همچنان فکر بعضی از دوستان بستس.

همه ی جای دنیا ادم خوب پیدا میشه.

4 رکعت نماز میخونیم دلیل نمیشه که فقط ودمون ادمیم.

خود امریکایی ها هم ادمای بدی نیستن.

اتفاقا از مذهبی ترین کشور های جهان هستن ولی مذهب خودشون.

حالا سیاست مدار های وحشی دارن به اونا چه.

بلاخره ادم هستن و احساس دارند.

بعضیاشون هم انسان نیستند.

توی ایران هم همین صدق میکنه.

من که 2 ساله نه تلویزیون ایران رو نگاه کردم یا خارج ایران رو.

ادم باید اخبار هر 2 طرف رو با منبع درست بشنوه و بعد با قران مقایسه کنه و تصمیم بگیره.

وگرنه هر کشور اخبار رو به نفع خودش گذارش میکنه.

کشوری که اینکارو نکنه ، وجود نداره و اگه این کارو نکنه نشون میده که شعور سیاست مداری ندارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B ، محمد667 ، fereydun ، yamin ، bagheri4
۳:۴۱, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۴:۰۱ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #15
آواتار
پافشاری بدون فلسفه و تجربه و علم روی سخنی و یا شیئی و .... میشود تعصب
تعصب ما بر بد بودن کل مردم امریکا است دوست من
بدون دلیل سخن گفتن کار ماست
ان ناموسی هم که گفتید شباهت بسیار دارد به عکسهای بالا نیز بسیار جالب بود در نظرم
به چند دلیل :
من که شباهتی نمیبینم (اصلا نمیبینم) _یک
2_اگر هم یک نفر باشند باز هم من عیبی نمیبینم زیرا مشخص میشود ایشان پرستار و کمک رسان به مصدومین هستند
3_ یک اشتباه کوچک عکاسی لحظه ای
فکر کنم عکسهای با عشق و محبت تعداد کمی از سربازان امریکایی که جای خوشحالیست برای ما مسلمانان عاشق ، خیلیهارا ناراحت کرده است
نقل قول از guided : یک سرباز امریکایی خوب ، یک سرباز مرده است
این سخن یعنی چه برادر گرامی ؟؟؟؟؟؟
میدانید روزانه چند نفر به خاطر پر خوریه ما
[تصویر: 6713022778122227461472133113448833153174.jpg][تصویر: 2223286255191135136200214184152106228207942.jpg]
از گرسنگی جان میدهند ؟؟؟؟
[تصویر: n00065951-b.jpg]

من به شما پیشنهاد میکنم خودتان را بکشید زیرا پرخوریه شما باعث گرسنگی کشیدن خیلیها میشود
و ان سربازان امریکایی هم به قول شما مردنشان بهتر از کمک و عشق ورزیدن به جنگ زده ها است
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fereydun ، yamin
۴:۱۲, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۱/آذر/۹۰ ۲۳:۰۰)mohamad نوشته است:  [
من به شما پیشنهاد میکنم خودتان را بکشید زیرا پرخوریه شما باعث گرسنگی کشیدن خیلیها میشود
و ان سربازان امریکایی هم به قول شما مردنشان بهتر از کمک و عشق ورزیدن به جنگ زده ها است
یا حق
عجب!
پس اون سربازهای آمریکایی برای کمک و عشق ورزیدن وارد عراق شدن و اشغالش کردن!!
عکس ها و مطالبی هست که بنده شرمم میاد اینجا عنوان کنم.
اگر یکی از اعضای خانواده شما مجبور بود هر روز برای رفت و آمد از جلوی ایست و بازرسی سربازان عاشق و مهرورز آمریکایی عبور کنه و مجبور باشه بازرسی بدنی بشه چه احساسی به شما دست می داد؟
این سربازان خونه و زندگی ندارن؟
برن کشور خودشون مهرورزی کنن!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، ali.khm ، parisan ، shakiba ، Ahmad-A.R.M ، hesam110 ، Maysam-1st ، hosein.kh ، mhvvhm ، nasimesaba
۴:۲۰, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۴:۴۷ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #17
آواتار
منظور منو چرا درک نمیکنی HuhHuh
من به سربازانی که در پست اول گذاشتم میگم عاشق نه اونهایی که شما میگید
منظور منو خیلی تعصبانه برداشت میکنید و اصلا فکر نمیکنید
من وقتی میگم یک درصد امکان وجود انسانهای خوب در امریکا هست و شما عکسهای ان 99% انسانهای بدو نشون میدید یعنی چه ؟؟؟؟
یعنی پایمال کردن حقوق انسانی ان یک درسد سربازان خوب ؟؟؟؟؟
کاش من هم سرباز امریکایی میبودم و به برادرهای عراقی عشق میورزیدم
همین سربازهای خوب هستند که لبخند را به انگشتشماری از مصدومان و حادثه دیدگان و گریه کنندگان جنگی ، هدیه میدهند

همینها هستند که میروند در بهشت نه مایی که نشسته ایم و هیچ کاری برای مردم بیچاره و مظلوم عراق و افغانستان و فلسطین و ..... نمیکنیم

یا حق

این سربازان با عشق چرا وارد عراق شدن :

1_ شستو شوی مغزی قبل از ورود

2_ انتقام از بن لادن (برجهای دو قلو)

3_ فقر

4_ بی دانشی و خشونت و بیدین بودن

5_ وعده های دولت مردان

6_ بر میگرده به شست و شوی مغزی Big GrinBig Grin

این شست و شوی مغزی خیلی تاثیر داره در امریکا و کل جهان
از افزایش مشروبات الکلی گرفته تا گرایش مردم به ورزشهای خشن مثل کشتی کج و فوتبال امریکایی
رسانه ها مثل : بازیهای کامپیوتری و فیلمهای هالیوودی و کتابهای خشن و بیهوده و (جذاب)
تاثیر بسیار زیادی دارند
که حتی اگر ما هم در ان جو میبودیم صد در صد مسلمان نمیشدیم
یا حق

راستی سربازان امریکایی برای کمک به مردم عراق وارد ان محیط میشوند
نه به نیت جنگ با عراق
۴:۲۸, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
برادر من
من کاری به مردم آمریکا ندارم.
منظور بنده سرباز آمریکاست.
سرباز آمریکایی چرا وارد یک کشور شده که حالا بخواد به بچه هاش عشق بورزه؟!
برای چند دلار؟؟!! به چه قیمتی؟؟!!
حرف شما اینه:
در بین سربازان آمریکایی انسان های خوب هم پیدا میشه

حرف بنده هم اینه:
این انسان های خوب چرا وارد عراق شدن؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، ترنم ، حسن.س. ، ali.khm ، zahra11 ، parisan ، Maysam-1st ، nasimesaba
۷:۰۱, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۸:۴۹ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #19
آواتار
باز هم مسائلی از این قبیل در تالار بیداری اندیشه

مطمئننا انسانهای خوب در بین قشر سربازان آمریکایی هم پیدا میشود 100% .
میتوانیم بگوییم 99 درصد بد هستند اما اینکه بگوییم 100 همشون بد هستند کاملا اشتباهه.شما در جامعه ایران زندگی میکنید و نمیدانید جامعه آمریکا چگونه است.زندگی در جامعه آمریکا خیلی سخته . پول حرف اول رو میزنه .و پول به سختی به دست می آید.امروزه در جامعه ایران مد شده به یک میلیون میگویند یک تومن . اما همین یک میلیون تومن در آمریکا انقدر ارزشمند است که شاید باورتان نشود.در آمریکا اکثر مردم خانه ها و ماشین هایشان قسطی است.و تا اخر عمر باید قسط بدهند اگر نتوانند قسطشان را بدهند از خانه اشان پرتشان می کنند بیرون . به همین راحتی
مثل ایران هم نیست که شاید دلشان بسوزد یک ماهی یا چند وقتی تمدید کنند .شماها که ادعا میکنید میدانید سیستم آمریکا چگونه است این همه مستند و کلیپ دیده اید .اما حالا نمیدانید علت ملحق شدن بسیاری از آمریکایی ها به سربازی چیست؟ خیلی ها به خاطر به دست اوردن پول به سربازی ملحق میشوند.بعضی هاشون هم اجباری .دلیل هایی که آقای محمد برای پیوستن مردان به سربازی هست کاملا درست بود.و البته خیلی هاشون هم برگشتند آمریکا.
این دقیقا عین یک جمله سرباز آمریکایی بود که به وطنش برگشته و سربازی رو ترک کرده : اکثر مردم و ملت ها خوب هستند اما اکثر دولت ها بد "
و دو جمله رو هم من به شما میگم ان شاالله همیشه یادتان بماند . خطاب به کاربران بیداری اندیشه:
انقدر که
شماها برای شناسایی سیاست غرب تلاش کردید اما برای سیاست داخلی نه .امیدوارم یک روزی بیاد که بدون تعصب این کار رو انجام دهید . ان شاالله
راجب دین و شخصیت های دینی تعصب داشته باشید اما راجب سیاست و سیاست مردان نه ."
اگر همه مردم دنیا این بدون تعصب این کار رو انجام بدهند نتیجه اش میشود اتحاد سراسری بین کل مردم دنیا علیه سیاست زنجیر ه ای استکبار جهانی.
از نظر من مردم آمریکا اکثرا انسان های خوبی هستند به خصوص در رفتارهای اجتماعی .
اتفاقا همین امروز داشتم با یکی راجب مردم ایران صحبت میکردم .با توجه به صحبتهای قبلی بهش گفتم ؛فکر نکنم میدونستی که مردم ایران مردم خیلی نژاد پرستی هستند . گفتش نه ,میدانستم . گفت میدانم که ایرانی ها چه طور به افغانی ها همانند یک سگ نگاه میکنند !!!
گرچه همه مردم ایران اینطوری نیستند ولی واقعا اکثر مردم وقتی در جامعه یک افغانی رو میبینند انگار که موجودی پست دیده اند و با دیده حقارت و یا بیچارگی بهش نگاه میکنند. اما در آمریکا اکثر مردم اینطور نیستند بهم احترام میگذارند حتی اگر در درونشان نژاد پرست باشند؛ اجباری احترام رو میگذارند . گرچه در آمریکا هم نژاد پرست پیدا میشود .
یک نکته رو بگم آمریکایی ها اصلا قابل مقایسه با اروپایی ها نیستند .اروپایی ها خیلی خیلی نژاد پرستند.
ببینید همانطور که ما راجب دیگران و ملتهای دیگر میدانیم انها هم راجب ما میدانند.همانند همین شخص که میدانست که دید ایرانیان به افغانیان چگونه است . این برای ما شرمه . خجالته .آیا غیر از حقیقت به گوشش رسیده ؟
نژاد پرستی گناه بزرگی است که شیطان اول بار مرتکبش شد . از عرش انسان رو به فلاکت میاره . و یک جامعه رو بر باد میده هرچند که ملتشان نادان و جاهل باشند.همین گناه تکبر و خود برتر بینی بود که شیطان رو بدبخت کرد. این " خود " که اینجا به کار بردم میشه بسطش داد. مثلا از یک فرد بشه یک خانواده . به عنوان مثال یکی بگوید خانواده من برتر است چون ما از نسل پیغمبریم.یا یک نژاد بگوید ما از نژاد دیگری برتریم .همانند اسرائلیان . برتر بودن ربط به هسته اولیه و موجودیت در بین انسان ها نداره . چون موجودیت همه ما انسانها یکی است . این اعمالمان هست که ملاک برتری است.حواستان به این گناه باشه دچارش نشیم . این گناه از گناهان مورد علاقه شیطانه .گناهی که نه یک فرد بلکه ممکنه یک امت رو بدبخت و هلاک کنه . حتی صرف شیعه بودنمان بازهم نمیتوان گفت برتریم که در عمل اصلا شیعه نیستیم و در بعضی از رفتارهای اجتماعی حتی انسانی هم نیستیم ! ( معذرت میخوام که این رو گفتم . ولی بدبختانه حقیقت داره)
ما خودمان هیچی نداریم همش از لطف 14 معصوم است .در عمل است که مشخص میشود چه کسی و چه امتی برتر است و خداوند هم بهترین قاضی است.
اکثر ایرانیا از پاکستانی ها بدشون میاد همینطور از عرب ها - ترک ها - اروپایی ها - در داخل کشورمان هم با یکدیگر مشکل داریم با آذری ها - لر ها و کردها....
ایرانیان - رومیان و یونیان 3 نژاد قدیمی جاه طلب بوده و هنوز هم هستند . نگویید نیستیم .که فقط کلاه گذاشتن سر خودمان هست .
حس برتر بودن دردرومان هست ؟ آیا غیر از این هست؟
بدترین فحش ها رو به عرب ها میدهیم .درسته بعضی از عرب ها ادم هایی بدی هستند ولی چرا این باید باعث بشه که نژاد پرست بشیم .در ایران همه همدیگر رو مسخره میکنند اصلا شعونات اسلامی و اجتماعی رو رعایت نمیکنند .چه رفتارهای زننده ای که هر روز در جامعه ما صد ها بار و شاید هزاران بار تنها در یک جامعه و یا یک شهر رخ می دهد
رفتار اجتماعی ایرانیان ( به صورت کلی ) از نظر من بدون هیچ شکی زیر صفر است .
بحث کلی این تاپیک راجب سربازان آمریکایی و اتفاقات درون زندان ها بود .در بسیاری از جاهای دنیا از اینگونه سرباز ها و زندان ها هست . من این بحث رو به دلیل اینکه اینجا سیاسی نیست بازش نکردم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، yamin
۱۱:۲۲, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۱:۲۶ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #20
آواتار
من نمیدونم چرا الان بعضیا زدن تو خط اینکه ثابت کنن جامعه آمریکا خوبه یا بد...[تصویر: huh.gif]
من فکر نمیکنم اصلا این موضوع مرتبط با این عکسها باشه[تصویر: angel.gif]
یا فکر نمیکنم کسی توی این تالار ادعا کنه کل سرتاپای جامعه و مردم و سیاست آمریکا کثیف و پلید و زشته... تاکید می کنم که اگه حرفی اینجا میزنم درباره سیاستهای آمریکاس نه حتی سیاست مدارانش چه برسه به جامعه اش...[تصویر: biggrin.gif] پس خواهشا اگه میخواهید جوابمو بدید تحلیل اجتماعی و خوبی جامعه آمریکا ننویسید[تصویر: wink.gif]

و اما دوستی که گفتن سربازای آمریکایی خوبی هم هستن، من نمیگم اصلا هیچ خوبی وجود نداره... اما یه کم منطقی نگاه کن به جنگ عراق. هر حادثه ای برایندی که برجا میذاره مهمه نه اینکه از یه حادثه یه المان بکشیم بیرون و بگیم ببین چه مردم خوبین. این چهار تا عکسی که شما گذاشتی مانع نمیشه من یه چیزایی رو یادم بره. خودت مقایسه کن اگه بار مثبت عکسات بار منفی نقل قول زیر رو خنثی میکنه حق با توئه:

نقل قول:کودکان در عراق
آمار رسمی یونیسف
دقت کنید رسمی!! معلوم نیست واقعا چند کودک قربانی شدن.
این آمار مربوط به تیر ماهه
یونیسف در گزارشی از کوکان قربانی حملات امریکا به عراق اعلام کرد: در سال ۲۰۱۱ تاکنون ۱۳۴ نفر کشته و ۵۹۰ کودک مجروح شده‎اند.
درسالهای ۲۰۰۸، ۳۷۶ کشته و ۱۵۹۴زخمی، در سال۲۰۰۹، ۳۶۲کشته و ۱۰۴۴مجروح و در سال۲۰۱۰، ۱۹۴کشته و ۲۳۲کودک زخمی شده‎اند.

عزیز من چیزی حدود یک میلیون عراقی کشته شدن تو این جنگ حالا میخوای همه با دیدن یه سرباز آمریکایی که داره پنچری یه عراقی رو میگیره به خاک و خون کشیده شدن مردم یک کشور یادشون بره؟؟؟؟[تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]
شما که به همه مسائل جواب دادی بد نبود یه جواب منطقی هم به نقل قول زیر بدی:

نقل قول:وقتی یه دانش اموز بسیار زرنگ(!) همه ی نمره هاش زیر ۱۵ باشه بعد یدونه ۱۸.۷۵ بگیره،شما کدوم رو بهش تعمیم میدید و با کدوم اون رو سنجش میکنین؟!!

نقل قول:من وقتی میگم یک درصد امکان وجود انسانهای خوب در امریکا هست و شما عکسهای ان 99% انسانهای بدو نشون میدید یعنی چه ؟؟؟؟
یعنی پایمال کردن حقوق انسانی ان یک درسد سربازان خوب ؟؟؟؟؟

میشه بفرمایید شما که اینقدر انسان دوست هستید آیا تحلیلی که روی این عکسا گذاشتی پایمال کردن حقوق مردم مظلوم عراق نیست؟؟؟ HuhHuhHuh
اینکه ما کل عملکرد ارتش آمریکا رو گل و بلبل ببینم (بخاطر این عکسا) خوش بینی زیادی (معذرت میخوام حماقت) نیست؟HuhHuhHuh

نقل قول:ان ناموسی هم که گفتید شباهت بسیار دارد به عکسهای بالا نیز بسیار جالب بود در نظرم
به چند دلیل :
من که شباهتی نمیبینم (اصلا نمیبینم) _یک
2_اگر هم یک نفر باشند باز هم من عیبی نمیبینم زیرا مشخص میشود ایشان پرستار و کمک رسان به مصدومین هستند
3_ یک اشتباه کوچک عکاسی لحظه ای

جالبه...
شما که اینقدر زیبا عکسهای دیگران رو تحلیل میکنی چقدر احتمال داره که این عکسا صحنه سازی باشه؟؟؟[تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]
و اگه صحنه سازی باشن نظر شما چیه؟؟؟
دقت کن گفتم احتمال؟ نیای بهم بگی متعصب و ...

خیلی دید خوبی نسبت به عکسات ندارم اما حرفایی که بالا نوشتم رو با این فرض نوشتم که صد در صد این عکسا واقعین[تصویر: smile.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، hosein.kh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا