کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عکسهایی که هرگز پخش نخواهند شد
۲:۱۶, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۲:۱۷ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
امروز دوست خوبم محمد جواد یه سایت بسیار با عشقی رو به من معرفی کردند که بسیار ممنونم از ایشان
این موضوع سوالیست بزرگ
از همه ی مسئولین
دلیل اینکه چرا این عکسها پخش نمیشود ، من هم هر چه فکر کردم نفهمیدم
شاید به علت شغل کثیف سیاست است
و شاید به خاطر تعصب ماست
شاید هم به خاطر ............
[تصویر: 11966232342054891.jpg]
[تصویر: 11966232342442605.jpg]
[تصویر: 11966232349242841.jpg]
[تصویر: 11966232341518484.jpg]
[تصویر: 11966232341215206.jpg]
[تصویر: 1196623234thumb2_8029111.jpg]
[تصویر: 11966232341270792.jpg]
[تصویر: 11966232343434080.jpg]
[تصویر: 11966232344196820.jpg]
[تصویر: 11966232345005420.jpg]
[تصویر: 11966232345215338.jpg]
[تصویر: 11966232345316054.jpg]
[تصویر: 11966232345915335.jpg]
[تصویر: 11966232347052668.jpg]
[تصویر: 11966232348074762.jpg]
[تصویر: 11966232348670488.jpg]
[تصویر: 11966232349242841.jpg]
[تصویر: 11966232349835371.jpg]
و اینهم سخن اخر از گرد اوردنده ی این مجموعه عکس بی نظیر (انی کاظمی) :
من نه از تلویزیون ایران حمایت می کنم که اخبار درستی به ما ارائه نمی دهد و نه از آمریکایی ها.قضاوت رو به عهده خودتون می گذارم.
Heartیا حقHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fereydun ، yamin ، zahra11 ، aghah ، mohammad74 ، یاران مهدی ، Resistance ، bagheri4 ، علمدار133 ، said_siraj ، اکبر.ع ، vahrakan ، a.l.? ، hadiboro ، F_R ، blue.blood ، Havbb 110 ، یا صاحب الزمان

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۳, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
نقل قول:این سربازی که وایستاده داره گریه میکنه(شاید ظالمترین انسان دنیا هم که باشه) یه وجدان داره و از کرده ها و دیده های خود ناراحت هست...

دوستان عزیز یه قطره اشک که معلوم نیست واسه چی از چشم یکی افتاده که چیزی رو ثابت نمیکنه !!!
نه ثابت میکنه بده نه ثابت میکنه خوبه !!! شاید واسه دوری از خانوادش داره گریه میکنه ...
فراموش نکنید که وقتی کاروان اسرای کربلا در شام بودن یزید(لعنت الله علیه)Angry هم براشون گریه کرد.
کم نبودن ظالمانی که در مدینه بر اثر مرثیه های ام البنین گریه میکردن...

نقل قول:اما حالا نمیدانید علت ملحق شدن بسیاری از آمریکایی ها به سربازی چیست؟ خیلی ها به خاطر به دست اوردن پول به سربازی ملحق میشوند.بعضی هاشون هم اجباری .دلیل هایی که آقای محمد برای پیوستن مردان به سربازی هست کاملا درست بود.

این جمله ای که شما نوشتی که عذر بدتر از گناهه که... [تصویر: dodgy.gif]
یعنی اینکه یکی به خاطر پول و حتی فقر آدم بکشه، هزار کثافت کاری کنه کارش پذیرفته اس یا حتی ذره ای از زشتی کارش کم می کنه؟؟؟[تصویر: huh.gif]
اینکه بعضی از افراد برای پول کارهای کثیفی رو انجام میدن نه تنها از زشتی کارشون کم نمیکنه بلکه به زشتی اون اضافه میکنه... آیا به خاطر پول می توان آدم کشت؟ و هزار تا کثافت کاری دیگه...
به عنوان نمونه، اون کسی که سر طفلان مسلم رو برید نیتی بجز پول داشت؟ آیا بخاطر اینکه برای پول او دوتا بچه بی گناه رو کشت زشتی کارش کم شد؟؟؟ نه تها کم نشد که اینقدر بر زشتی کارش اضافه شد که ابن زیاد هم ...

نقل قول:سربازان امریکایی به هر دلیلی امکان داره وارد جنگ عراق بشن
یکی مسئله ی عشقی یکی هم مسئله ی خونخواری یکی هم مسئله ی فقر یکی هم بصورت تصادفی یکی هم بخاطر حفاظت از مردم امریکا و ......
مسئله اینست که حالا شدن
به کارهایشان بنگرید نه به لباس و پوتین و تفنگشان
ببینید دوستان تمام سربازان امریکایی فقط برای خونریزی وارد عراق نمیشن

شما داری از اونهایی انتقاد می کنی که با بدبینی به این قضیه نگاه میکنن...
اما خودت هم درگیر یه آفت بدتر هستی خوش بینی بیش از حد
برادر من واقع بینانه نگاه کن، ثمره این جنگ کثیف برای مردم عراق چی بوده؟؟؟
کشته شدن بیش از یک میلیون نفر، شکنجه های رنج آور، تجاوز، بی خانمانی و ................

این زنی که داره کفش به یه بچه کوچیک میده دستش به خون چند عراقی (بزرگ و کوچک) آلودس؟ مسئول شکنجه چند عراقی بوده؟ اون سرباز های توی عکس چند نفر تو زندان شکنجه کردن؟[تصویر: angry.gif]
فکر می کنید با یه نوازش کوچیک بر سر یه کودک رنجی رو که این ارتش سر این مردم آورده پاک میشه؟؟؟
به خدا قسم که خدا از تک تک اعمال خبیث این ارتش کثیف حساب خواهد کشید.
قضاوت درمورد خوب و بد بودن آدمها کار ما نیست و ما درباره اشخاص قضاوت نمی کنیم اما نتیجه حضور ارتش آمریکا رو که می بینیم که نمیتونیم نادیده بگیریم.
اینکه تمام ارتش آمریکا برای خونریزی نیومدن که قبوله اما چند درصدشون از این آدمای خوبی هستن که شما میگی؟
برآیند این ارتش به کدوم سمته؟ این مهمه ... وگرنه این حرف درستیه که همه بد نیستن...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۲۲:۱۱, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #32

سلام
فكر كنم منظورآقاي محمد 667 بحث مسائل عاطفي باشه كه در بين سربازان امريكايي هم هست ! درسته ! در هر صورت اينا هم بنده خدان و عاطفه دارن. از يه كره ديگه كه نيومدند . اصلا بحث ربطي به ملت آمريكا يا تعصب نداره.
اما بايد قضيه رو از ديد تجاوز نگاه كرد . اگه يه دزد بياد خونمون حتي اگه چيزي هم بر نداره به حريممون تجاوز كرده و شاكي ميشيم. اگه به كشور ما تجاوز كنند تو خيابوناي ما بيان و برن اما حتي يكي از كارهايي رو كه دوستان گفتند (در باره سربازان آمريكايي كه انجام دادند) ، انجام ندند ما شاكي نميشيم؟؟؟ نفس كار اشتباهه . يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، محمد667
۰:۰۴, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
به محمد و ال محمد صلوات (الهم صل الی محمد و ال محمد و عجل فرجهم)
دوستان سر این موضوع خواهش میکنم عقلانی و ارام و سنجیده رفتار کنید
نمیدونستم این بحث خوشحال کننده شما رو ناراحت میکنه
امیدوارم ناراحت نشین از من دوستان خوبم
ولی من ناراحت شدم از شما Big Grin
بدون شوخی اصلا خیال نمیکردم این موضوع جالب و عاطفی خیلیهارو ازار بده
دیدگاهی که خیال میکنید سرباز امریکا رو بکشی ، حلال است حتی بدون در نظر گرفتن عاطفه و تاریخ زندگی ان انسان
بزرگان و اندیشمندان تاریخ بسیار گفته اند که هیچ موقع شناخت افراد جامعه (فرقی نمیکنه سفید باشه یا سیاه بیدین باشه یا با دین یا بی عقل باشه یا با عقل) امکان پذیر نیست
انسانو دست کم نگیرید
به خودتون بنگرید
شاید همین ثانیه ی اینده فکر شما را در یک ثانیه ی گذشته از یاد ببرد و یا پوچ بخواند
زمان میگذرد و انسان همیشه در حال تغییر است
چه مادی و چه معنوی
سربازی که برای خونخواری به عراق وارد شد و بعد از کشتن 100 تن عراقی ، توبه کرد را جدی بگیرید
خداوند همیشه میگوید که مهربان است
و از قدیم گفته بودن که در توبه بر روی تمام انسانهای جاهل باز بوده و هست
اما بعضیها لیاقت توبه رو ندارند
و این چهار نفری که امروز به جنگدیده ها عشق میورزند ، با ان انسان گذشته ی خود بسیار متفاوت هستند
تا اینجای کار فقط یک نوع ورود سرباز به جگ عراق را توصیف کردم Big Grin
اگر لازم بود ورود های دیگر مثل : مثل ورود تصادفی و ورود فقری و ورود سیاسی و ورود انسان دوستانه و الا اخر را توصیف خواهم داد Big Grin
یا حق
۰:۳۳, ۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۰:۳۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۳/دی/۹۰ ۰:۰۴)محمد667 نوشته است:  دیدگاهی که خیال میکنید سرباز امریکا رو بکشی ، حلال است حتی بدون در نظر گرفتن عاطفه و تاریخ زندگی ان انسان

دوست گرامی این حرف از یک انسان مسلمان بعید است!Huh

شما آیات و روایات مبنی بر تاکید بر جهاد و ستایش جهاد در اسلام رو دیدید :

شماره ی یک :

نقل قول:روزي شيبه و عباس، از افتخارات خويش سخن مي گفتند. علي عليه السلام از کنار آنان گذشت و پرسيد: «به چه افتخار مي کنيد؟» عباس گفت: «فضيلتي دارم که احدي ندارد و آن آبرساني به حجاج خانه ي خداست». شيبه گفت: «من تعمير کننده ي مسجد الحرام [کليددار] هستم. علي عليه السلام فرمود: با اين که از شما حيا مي کنم. بايد بگويم با اين سن کم، افتخاري دارم که شما نداريد.» پرسيدند: «کدام افتخار؟!» فرمود: «من با شمشير جهاد کردم تا شما به خدا و پيامبر صلي الله عليه و آله ايمان آوريد.» عباس خشمناک برخاست و دامن کشان به سراغ پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفت و گفت: «آيا مي بيني علي چگونه با من سخن مي گويد؟!»
پيامبر صلي الله عليه و آله علي را خواند و به او فرمود: «چه چيزي موجب شد با عمويت اين گونه برخورد کني؟!» علي عليه السلام گفت: «اي رسول خدا! من حقيقتي را باز گفتم. در برابر حق هر کس مي خواهد ناراحت شود و هر کس مي خواهد خشنود!»
آن گاه جبرئيل نازل شد و اين آيه را آورد:
«أجعلتم سقايه الحاج و عماره المسجد الحرام کمن آمن بالله و اليوم الآخر و جاهد في سبيل الله لا يستوون عند الله و الله لا يهدي القوم الظالمين»
آيا سيراب کردن حجاج و آباد ساختن مسجد الحرام را، همانند [عمل] کسي مي دانيد که به خدا و روز قيامت ايمان آورده و در راه او جهاد کرده است؟! [اين دو] نزد خدا مساوي نيستند!

شماره ی دو :

نقل قول:«إن الله يحب الذين يقاتلون في سبيله صفا کأنهم بنيان مرصوص»
خداوند کساني را دوست مي دارد که در راه او پيکار مي کنند، گويي بنياني آهنين اند

شماره ی سه ( در روایات ) :

نقل قول:1- پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند:
«الخير کله في السيف و تحت ظل السيف»
همه ي خوبي ها در شمشير و زير سايه ي آن است.
2- ابوذر غفاري از پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله پرسيد: «کدام يک از اعمال نزد خداوند دوست داشتني تر است؟»
آن حضرت فرمود: «ايمان به خدا و جهاد در راه او.»
پرسيدند: «کدامين جهاد از همه ي جهادها بهتر است؟»
فرمود: «جهاد کسي که اسبش پي شود و خونش در راه خدا بر زمين ريزد.»
3- پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله گروهي مجاهد را به مأموريت اعزام فرمود. نيروهاي اسلام، سحرگاهان به سوي محل مأموريت حرکت کردند. يکي از صحابه، به نام ابن رواحه، ماند تا نماز صبح را با پيامبر صلي الله عليه و آله بخواند. پس از نماز، رسول خدا صلي الله عليه و آله او را ديد و فرمود: «مگر در سپاه نبودي؟!»
عرض کرد: «آري بودم، ولي دوست داشتم نماز جماعت را با شما بخوانم و سپس به سپاه ملحق شوم.»
پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله فرمود:
«و الذي نفس محمد بيده لو انفقت ما في الارض جميعا ما ادرکت فضل غدوتهم»
به خدايي که جان محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دست اوست سوگند، اگر آنچه را در زمين است انفاق کني، فضيلت حرکت بامدادي آنان را درک نخواهي کرد.
4- اميرمؤمنان عليه السلام درباره ي جهاد مي فرمايد:
«ان الجهاد باب من ابواب الجنه فتحه الله لخاصه اولياءه و هو لباس التقوي و درع الله الحصينه و جنته الوثيقه»
جهاد دري است از درهاي بهشت که خداوند تنها به روي اولياء خاص خويش گشوده است و آن لباس تقوا و زره نفوذ ناپذير و سپر اطمينان بخش الهي بر پيکر مجاهدان است.
5- همچنين مي فرمايد:
«ان الله عزوجل فرض الجهاد و عظمه، و جعله نصره و ناصره، و الله ما صلحت دنيا و لا دين الا به»
خداوند عزوجل جهاد را واجب کرده، و آن را بزرگ شمرده و ياري و ياورش قرار داده است. به خدا سوگند که دنيا و دين جز با جهاد اصلاح نمي شود.
6- امام باقر عليه السلام در حديثي گرانمايه خطاب به سليمان بن خالد مي فرمايد: «آيا مي خواهي از اصل، فرع و قله ي اسلام برايت بگويم؟» عرض مي کند: «آري، اي فرزند رسول خدا.» امام عليه السلام مي فرمايد:
«اما اصله فالصلوه، و فرعه فالزکاه، و ذروته و سنامه الجهاد »
اصل و عمود [خيمه ي] اسلام، نماز و فرع آن زکات و قله و اوج عظمتش جهاد است.

منبع : راسخون

شماره ی چهار ( آیه ی صریح قرآن ) :

نقل قول:محمّد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم
محمد و پیروانش با کفار تند و در میان خود مهربان هستند.

و هزاران حدیث و آیه ی دیگه که به سختی و تندی در برابر دشمن تاکید کرده . . .

بروید بخونید و بیاموزید و حرف های عده ای روشنفکرنما رو تکرار نکنید!

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، حسن عزتي ، yamin
۰:۳۵, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
من درک می کنم شما چی میگی و دیدگاهت رو می فهمم.
با بعضی حرفات موافقم:

نقل قول:سربازی که برای خونخواری به عراق وارد شد و بعد از کشتن 100 تن عراقی ، توبه کرد را جدی بگیرید
و این چهار نفری که امروز به جنگدیده ها عشق میورزند ، با ان انسان گذشته ی خود بسیار متفاوت هستند

اما دوست من، امیدوارم تو هم دیدگاههای مخالفین رو درک کنی که...

نقل قول:بدون شوخی اصلا خیال نمیکردم این موضوع جالب و عاطفی خیلیهارو ازار بده
دیدگاهی که خیال میکنید سرباز امریکا رو بکشی ، حلال است حتی بدون در نظر گرفتن عاطفه و تاریخ زندگی ان انسان

شما از کجا فهمیدی دیدگاه مخالفین حرفات اینه؟؟؟ انصاف داشته باش کی این حرفا رو زده یا تایید کرده؟؟؟

من فقط حرفم اینه که این خورده کاریها نمیتونه درد و رنجی رو که این ارتش به این مردم وارد کرده پاک کنه همین
و این خوبی ها اینقدر زیاد نیست که اعمال کثیف ارتش آمریکا رو نادیده بگیریم.
چند بار دیگه هم گفتم و باز هم میگم برآیند عملکرد آمریکا مهمه نه یک المان...
نمیگم کل ارتش آمریکا کثیفه اما با دیدن این المان خوبی نمیشه کلیت ارتش آمریکا رو خوب دونست
همونطور که با متعادل بودن معاویه ثانی نمیشه گفت بنی امیه آدمای خوبین...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667
۰:۴۵, ۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۰:۴۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #36
آواتار
محمد جان کی گفته ما معتقدیم سرباز آمریکایی رو باید کشت؟؟!!
سرباز آمریکایی اگه تو کشور خودش باشه کسی کاری به کارش نداره!؟؟
ولی وقی وارد کشور من بشه اونوقت دیگه دشمن منه، چون کشور من رو اشغال کرده
عجیبه
شما که در تاپیک های دیگه انقدر دم از ایران میزنید چطور این موضوع رو مطرح می کنید؟؟!!
یعنی اگه روزی همین سرباز آمریکایی کشور تو رو اشغال کنه تو عکس العملی نشون نمیدی؟
(۳/دی/۹۰ ۰:۰۴)محمد667 نوشته است:  سربازی که برای خونخواری به عراق وارد شد و بعد از کشتن 100 تن عراقی ، توبه کرد را جدی بگیرید
بله سربازی که 100 عراقی رو کشته می تونه توبه کنه و شاید خداوند هم توبه ی اونو قبول کنه
ولی همین سرباز باید محاکمه بشه و حکم قتل عمد اون هم به این شکل می دونید که چیه؟؟!!
احتمالا به چندین بار اعدام محکوم میشه!!!
اون دنیا خودش می دونه و خدا!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، وحید110 ، حسن عزتي ، yamin ، nasimesaba
۱:۱۴, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
ادمینر عزیز شما درست میفرمایید من هم اگر شمری را ببینم و او را بشناسم و کثیفیهایش را در اینده حدس بزنم انوقت با او جدال خواهم کرد
برادر گرامی MEHJR
دوستمون در صفحات قبل چنین بیان کردند : سرباز امریکایی خوب یک سرباز مرده است
خب این دوستمون یعنی سربازان امریکایی در کل باید بمیرند (منظورم از کلشون یعنی هرکی لباس و ارم و تفنگ امریکایی در دست داره و در عراق زندگی میکنه {بدون در نظر گرفتن اینده ی اون شخص و گذشته و حال و بد بختیاش و خوشبخیاش} {تلاش ما به عنوان شیئه همینه که دشمنو بکشیم و نمیخواد زحمت بکشیم و به راه راست هدایتشون کنیم})
اگه اینجوری بود برادر من اقای guided علمای شیئه صلاح های کشتار جمعی رو حرام نمیکردند دوست من
یک بمب اتم کافیست تا کل سربازان امریکایی چه خوب و چه بد بمیرند Big Grin
اگه بمب اتم حرام نبود مطمئن باش همان شجاعانی که میدان مین را با بدنهای خود باز میکردند ، این کار را انجام میدادند(هیچ ترسی نیست در کار ما)
وقتی سرباز امریکایی میاد تو کشورمون به قصد تجاوز بله باید کشت
بین این سربازان اندک سربازانی هستند که زخم شما را مداوا میکنند ، ایا باید انها را هم کشت ؟؟؟؟؟
منظور من همین است دوستان خوبم
یا حق
۴:۴۷, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
غولی به نام تزویر
۵:۲۱, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #39

اگر جنگ عراق نبود الان احتمالا عدی جلاد حیوون رهبر عراق بود و وضعیت مردم عراق از این خیلی بدتر بود
عراق 10 سال طول میکشه که ثبات روبه چشم ببینه ولی وقتی از این مرحله گذار گذشت از ما خیلی مرفه تر میشن
صدام ملعون که بود شیعیان و میکشت خوب بود؟
قبل جنگ هم قحطی عراق و عدم بهداشت و بیماریها و خفقان و استخبارات و فسادو... بیداد میکردند...
این جنگ هزینه ای بود که مردم عراق حاضر نشدن 30وچند سال واسه صدام بدن مجبور شدن اینطور بدن....
واسه ایران هم بد نشد حداقل منافقین بی صفت الان دارن نابود میشن
بگذریم از راه کربلا و مبادلات تجاری و نفوذ ایران تو عراق وعزت شیعیان عراقی و پراید 4 میلیونی.......
تو ایران هم از این عکسها داریم ...اخبار 2030 بعضی وقتا نشون میده
فکر میکنی رهبر از چی دلش خووونه؟
۶:۱۱, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #40

(۲/دی/۹۰ ۴:۲۰)محمد667 نوشته است:  من وقتی میگم یک درصد امکان وجود انسانهای خوب در امریکا هست و شما عکسهای ان 99% انسانهای بدو نشون میدید یعنی چه ؟؟؟؟
یعنی پایمال کردن حقوق انسانی ان یک درسد سربازان خوب ؟؟؟؟؟

باشه هر وقت خواستن 100 تا عکس پخش کنن یکیشو از این عاشقانه های آمریکایی بزارن.
فرض کن توی تلویزیون بیاد در مورد کشتن عراقیها و ... بگه بعد یکی از این عکسهای فرشته عاشق رو بزاره خب میگن یارو دیونست تشنج داره Smile.
بعشم این عکسها رو پخش کنن که چی بشه؟آمریکای ها اومدن کشتار میکنن بعد ما بیایم از این عکسا پخش کنیم مردم بگن این آمریکایی ها چه قدر خوبن؟بگن کاری بهشون نداشته باشید اینا عاشـــــــقانه هستن؟.حالا مشخص نیست که این عکسها واقعیه یا ساختگی، بر فرضم که واقعییه (به هر حال اینا انسانن، (حیوانات هم رحم دارن)) یه چند تا سربازه (شما اسمشو بگزارید سربازخوب) رو بگریم اینهمه کشتار رو ول کنیم؟
خواهشا اول فکر کنید بعد همچین تاپیک رو ایجاد کنید، الان توی این تاپیک چند نفر پاسخ دادن و وقتشون گرفته شد؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا