|
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
|
|
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ; از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم. ============================================================================ مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ... جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۵, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۱ ۲۳:۱۲)وحید110 نوشته است: به نام خدا اِ اِ اِ !!!! آقا وحـــــــیـــــد ...؟!! واقعا یه لحظه شک شدم ... ایشاللا که هر چه زودتر بتونی برگردی و بازم کنار ما و بقیه ی بچه های تالار باشی ... من به شخصه هیچ بدی ازت ندیدم، خیلی آقایی . فقط شما من رو حلال کن که خیلی اذیتت کردم ![]() ایشاللا بازم کنارمون باشی . |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر عزیز aftab2014 که از قدیمی های تالار هستن، به علت مشغله شخصی، از نظارت استعفا دادن ان شاء الله که موفق باشن و ما به زودی از حضور ایشون در تالار استفاده کنیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ببخشید یه سوال داشتم
اگه اینطوری باشه که همه قراره برن پس کمبود این همه آدم عالی برای نظارت و مدیریت و فعالیت و ... چجوری جبران میشه؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۱ ۲۰:۱۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
خواهر گرامی خانم rastin که جزو ناظران پرکار و زحمتکش تالار هستن، به علت مشغله زیاد و خستگی موقتا از نظارت استعفا دادن و ان شاء الله که به زودی به جمع تیم مدیریتی بر می گردن برای ایشون از خداوند متعال موفقیت طلب می کنیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب آقای در جستجوی سختی به دلایل شخصی از نظارت استعفا دادن برای ایشون از خداوند متعال توفیقات روز افزون مسئلت داریم |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
با سلام
برادران عزیز آقایان Seyed Mohsen و أین المنتظر، به دلیل فرصت کم مدتها بود که استعفا داده بودن و امیدوارم بتونیم به زودی از ایشون در هر جای تالار که فرصتشون اجازه داد، استفاده کنیم MAHDI59 عزیز هم که ان شاء الله به زودی برگرده... اگر میخواید برگرده دعا کنید
|
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
عزیزانی که مدتها برای تالار زحمت کشیدن و فعلا میخوان کمی استراحت کنن و به کارهای مهمتری که دارن بپردازن Agha sayyed rastin Reza2035 ان شاء الله که هر جا که هستن موفق باشن.... امیدواریم در صورت تمایل به جمع تیم مدیریتی برگردن |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۵۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خدا خیرشون بده و اجر و پاداشی که شایسته زحماتشون هست را بهشون عطا کنه. ![]() ![]() ![]() ناراحت شدم از این خبر و امیدوارم بازم برگردند. موفق باشند و خدایی |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر آقاسید خیلی زحمت کشیدید موفق باشید (پسر خوش اخلاقیه) آقا رضا هم که رفیق خودمه فکر کنم بعد یه مدت نیاز به این استراحت داشت خانم راستین هم موفق باشن |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
امیدوارم همهی ناظران قبلی همیشه شاد و سلامت و موفق باشند...
بعید میدونم کسی بتونه به خوبی خانم راستین از پس بخش سایرموضوعات بر بیاد..امیدوارم خیلی خیلی زود دوباره به جمع ناظران برگردند...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |