|
دختر
|
|
۱۸:۱۰, ۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستا و همسنگرای گلم دوستان دیروز 3 ام دی دختر من، نرگس خانومم به دنیا اومد. میگن دختر بیشتر به بابا محبت می کنه و از لحاظ روحی بیشتر به بابا نزدیکه. کارخونه که بودیم یکی از مهندس های بزرگ می گفت یه دختر دارم یه پسر. وقتی خونه میرسم این دخترمه که زودتر از همه میاد جلوی در و بیشتر از همه منو تحویل می گیره. من از همون دوران مجردی دختر می خواستم، یه دختر که برای بابا زبون بریزه، خستگی بابا رو در کنه. این پسرم رو با هیچی عوض نمی کنم ولی حالا که دخترم اومده دارم بال در میارم. دختر عزیز باباست، دختر ناز باباست. اگر میشه برای دختر من دعا کنید تا مثل بچه های گل این تالار مومن و مذهبی بشه و عاقبت به خیر. موقعی که عقد کردیم من خیلی شیرینی ندادم چون اعتقاد دارم وقتی یه نفر عقد می کنه تازه اول نداریهاشه و نباید خیلی شیرینی بده ولی وقتی پسرم به دنیا اومد به همه، هرچقدر که خواستند، شیرینی دادم، چون معنیه بچه دار شدن اینه که الان وضعمون خوبه. به همین دلیل اگر کسی برای دخترم از من شیرینی می خواد، فقط یه پیغام خصوصی بفرسته. راستی یه شیرینی کوچولو کنار گذاشتم که به آقا مهدی 2021 به نمایندگی از همه دوستای گلم تقدیم می کنم. |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۵, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
واااااااااااااااااااای مبارک باشه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اقا من نماز خوندن رو خیلی دوست دارم دو رکعت براش نماز میخونم با این نیت که همیشه سالم و سر به راه باشه مبارکتون باشه محیا کوچولو ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
ســــــــــــــــــلام
گویا من دیر رسیدم ![]() منم به جناب محمد صدرا و آقاحسام پدر شدنشونو تبریک میگم ![]() ![]() ![]() ان شاءالله که خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نسلتون رو تربیت کنند. خدا قسمت ما هم بکنه ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستانی که تبریک گفتن
بازهم برای بودن در میان شما خوبان خدای بزرگ رو شکرگذارم. نمی دونم چی بگم از این همه لطف. ![]() باور کنید کادوهایی که دادید بهترین کادوهاست. خاک پای همه محبین آل الله توتیای چشم من و فرزندم. ممنون از اظهار لطف تک تکتون. یا علی التماس 2a |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
به به آقا حسام برادر مبارکه
![]() ![]() انشالله دخترتون مثل فاطمه زهرا تربیت بشه و مثل ایشون هم رفتار کنه . خدا حافظ شما و دخترتون باشه ![]() ![]() واقعا خوشحال شدم از ته دل براتون آرزوی تندرستی می کنیم!
|
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
حسام جان دختر موجود عجیبیه. نیومده دل ما رو برده بود الان که دیگه ... بدون اون که میرم مسافرت، دو روز بیشتر دوام نمیارم. خدا بقیشو رحم کنه. (خدا به داد شما هم برسه)
خدا یه دختر دیگه، هم به شما هم به من هدیه بده. (آمین) من برای هدیه تولدش، یه یس براش می خونم. |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۵)soldier نوشته است:(۱/اسفند/۹۰ ۰:۵۷)نسیم نوشته است: ســــــــــــــــــلام نه دیگه... ماهم به امید خدا میخوایم به یکی از اهداف ازدواجمون برسیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۱ ۱۷:۴۵ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
یا رازق سلام یهو زد به سرم یاد تاپیک دختر افتادم که برای تولد دختر خانمهای گل آقا حسام و آقا محمدصدرا باز شده بود، میخواستم یک حالی از دخترای گلتون بپرسم ؟ بزرگ شدن و شیرین زبون دیگه ان شاءالله؟ اگر میتونید عکسشون رو بزارید تا ماهم زیارتشون کنیم. خدا ان شاءالله حفظشون کنه.
|
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
ممنون از لطفتون.
دختر من كه روز به روز شيرين تر از قبل ميشه. يواش يواش داره رو پا واي مي ايسته. شش تا هم دندون در آورده. خدا به همه بچه هاي تالار بچه هاي خوب و سالم وصالح بده. |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
پیشاپیش تولدش مبارک
|