|
چگونه می توان یک منتظر تربیت کرد؟
|
|
۱:۲۲, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
می خواستم ازتون بپرسم که من به عنوان یک معلم چطور و از چه شیوه هایی می تونم بچه هارو با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آشناکنم و اونا رو به سمتی سوق بدم که خودشون تلاش کنن تا منتظر بشن و زمینه سازی ظهور رو انجام بدن؟(اگه میشه با مثال های واضح و عملی پاسخ بدید)
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۱, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من خودم 2 سال معلم بودم. کار واقعا انرژی بری است. تاثیرگذارترین فرد زندگی ام هم یک معلم ساده قرآن بود. آدم اهل دل و با بصیرت اما بی نام و نشان که در مرز نوجوانی و جوانی خداوند او را بر سر راه من قرار داد و من به تدریج مفهوم عرفان اسلامی و نواندیشی دینی را از او یاد گرفتم و در فضا فکری آن رشد کردم و بالیدم...
شرمنده، یاد جوانی ام افتادم. منظورم این بود معلمی که درونش به نور ایمان روشن گردیده چطور عطش سوالات و کنجکاوی های سیری ناپذیر یک نوجوان یا جوان را بجای سرکوب کردن، سیراب کردن و خموش نمودن، پرورش می دهد و هدایت می کند... همانطورکه من از معلمم بیشتر به جای جواب، سوال آموختم که "سوال" شرط تحقق انسانیت انسان است و برای همین است که معلمی اینقدر شغل عظیم و با شانی است. حرف دراین باره زیاد است و مجالی بر آن نیست. ان شاء الله خدا به توفیق خودش شما را موید فرماید. ملتمس دعا. یا حق |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
راستی برای تربیت منتظر اول خودمون باید منتظر باشیم
و منتظر را نشانه هایی است و ... |
|||
|
|
۷:۵۶, ۲۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۸۹ ۱۷:۲۳ توسط shia12.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برای پایه ابتدایی چون دانش آموز اگر پسر هم باشه هنوز به سن تکلیف نرسیده و تصور او از خدا هنوز مادی هست باید قبل از آشنا کردن با امام زمان چند کار را انجام بدهیم
1 - متاسفانه نماز جماعت در مدارس بدون حظور معلم کلاس برگزار می شود که من خودم در تمام هفته در نماز جماعت مدرسه شرکت می کنم و جالبه کلاس من از تمامی کلاس ها بیشتر نماز گذار دارد و چند نفر هستند که هیشه میان نماز خونه چون بیشتر بچه ها نماز رو یا بلد نیستند یا کسی در خونشون نماز نمیخونه من به بچه های کلاسم گفتم 3 تا از آروزهاتون را بنویسید و 3 نفر نوشته بودند دوست دارم پدرم یا مادرم نماز بخوانند پس اولین قدم به نظر بنده آموزش نماز و اونس دادن بچه ها با نماز هست . 2 - من همیشه اوایل سال که می خواهم درباره امام زمان صحبت کنم با یک انشاء شروع می کنم و می گویم هر چه درباره امام زمانتان می دانید بنویسید و معمولا بچه امام زمان را خیلی انسانی خشن می دانند که او اگر بیاد همه حا را پر از خون می کنند و ... که اگر ما این تفکر را از ذهن آنها بیرون کنیم کار بسیار بزرگی انجام دادیم و به آنها بگیم که اگر پدرشون چند روز خونه نباشه چه قدر ناراخت می شوند و ازشون در این باره کمی سوال میکنیم و می گوییم یک نفر هست که از پدر هم به ما مهربان تر است و اینجا امام زمان را معرفی می کنم و از مهربونیاش می گم و از دولتی که بر پا می کنه مثلا تو کلاس من 4 تا سنی مذهب دارم و یک الحق چون ابتدایی هستند درباره مذهبشون چیزی نمی گم ولی بهشون می گم اگر امام زمان بیاد اختلاف های ما و شما هم حل میشه و خیلی از بچه های کلاس من فقیر هستند و بهشون می گم اگر امام زمان بیاد بسیاری از مشکلات مالی شما هم حل می شود و خیلی چیز های دیگه مثلا زمین ها همه سبز می شوند و در ضمن صحبت ها با شوخی کلاس را باید از یکنواخت بودن در و کم کم اون ها نظرشون درباره امام زمانشون تغییر می کنه و این اولین مرحله است به نظر من در دومین مرحله من میام داستانهایی از گذشتگان می گم که انشاالله باید این داستان ها رو تایپ کنم و در سایت بگذارم که این داستان ها سرگذشت پیامبران هست و به راحتی می توان داستان ها را به امام زمان ارتباط داد البته این کار ها بیشتر زنگ هدیه های آسمان باید انجام بشه ولی من تو زنگ ریاضی هم بچه ها رو یاد امام زمان می اندازم و خیلی بازخورد خوبی دارد ودر مرحله بعدی باید به بچه ها بگیم که یواش یواش بیان برای امام زمان چند تا کار انجام بدن 1 - هر روز برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستند 2 صبح ها که از خواب بلند می شوند به عزیز ترین معمولا سلام میدهند از این به بعد صبح به امام زمان سلام بدهند و مطمئن باشید بچه ها این کار ها رو انجام می دهند شاید یادشون بره ولی انجام می دهند در ضمن سعی کنید بزارید بچه ها ازتون درباره موضوعات دینی سوال کنند همیشه هم نیاز نیست فقط درباره امام زمان بحث شود بحث های دیگه دینی هم خیلی برای بچه ها جالب هست مثل بحث محرم و نامحرم که بچه ها خیلی دوست دارند بدانند . سایت یاسین مدیا یک قسمت را برای دانلود گذاشته به نام ترنم انتظار ک من در زنگ هنر برای بچه ها معمولا پخش می کنم در حالی که داند نقاشی می کشند باز هم تاکید می کنم داستان خیلی تاثیر داره بچه ها خیلی دوست دارند .در ضمن ما تو پایه ابتدایی همون امام زمان را اون طور که واقعا هست بشناسونیم کافی هست و باید به بچه ها بگیم که امام زمانمون هم هل من ناصر ینصرنی و در خواست کمک را می گویند ولی افراد کمی هستند که به این فریاد گوش می و به آنها بگیم که با کار های خودمون باید امام زمان را شاد کنیم و از کار هایی که اون دوست نداره پرهیز کنیم امیدوارم مفید واقع بشه در ضمن زنگ قرآن هم بر خلاف اونچه که کارشناسان می گن نباید معانی قرآن خونده بشه به نظر من باید خونده بشود و کمی هم توضیح داده بشه |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله
خیلی ممنون از این همه راهنمایی که داشتید. دانش آموزان من همه دختر هستند و بسیاز کنجکاو در مسائل دینی(اینو از این جهت میگم که براشون زنگ قرآن و هدیه های آسمان با زنگ ریاضی و علوم و... فرقی نداره و در هر زنگی که سوال دینی براشون پیش بیاد , ولو تو زنگ ریاضی باشه می پرسن ومن یا جواب رو بلافاصله میدم یا اینکه بهشون میگم تا زنگ تفریح صبر کنن و برای اینکه سوالشون یادشون نره اونو روی یک کاغذ بنویسن) اینکه جناب shia12فرمودن که در اکثر مدارس معلمین در نماز جماعت شرکت نمی کنن رو اطلاع دقیقی ندارم( چون تازه سال دومی هست که دارم تدریس میکنم) اما خودم همیشه در کنارشون نماز میخونم چون در طول هفته 2 الی 3 روز کلاس تقویتی براشون گذاشتم و چون کلاس تداخل با وقت نماز داره , کلاسو تعطیل می کنم و همراه بچه ها میریم نمازخونه تا نماز بخونیم{تو مدرسه ما فقط یک روز نماز اونم از نوع وحدت برای پایه پنجمی ها برگذار میشه}. من هم سعی کردم تا از هر فرصتی _ چه زنگ هدیه و قرآن یا ریاضی , بنویسیم و..._استفاذه کنم و از امام زمان برای بچه ها توضیح بدم و اینکه چیکار کنن تا آقا خوشحال بشن , کار هایی نظیر خوندن نماز اول وقت , رعایت حجاب , احترام به پدر و مادر و ... از لحاظ اطلاعات که دوستان لطف کردن و منابع مختلفی رو معرفی کردن از همشون ممنونم. منتها اینکه نحوه و سطح توضیح دادنم چطور باید باشه رو کاملا نمیدونم . در مورد موضوع های دیگر دینی نظیر محرم و نامحرم و ... هم با بچه ها بحث کردم حتی متوجه شدم که خیلی از حریم هایی که باید بین محرم و نامحرم رعایت بشه تو خانواده بچه ها نقض میشه یا حتی در مورد حجاب که با سوالی که یکی از دانش آموز ها ازم پرسید, در این مورد با اونا صحبت کردم(البته صحبت صریح که حالت امر و نهی داشته باشه نبود )متوجه شدم که اونا علاقه به رعایت حجاب دارنولی چه فایده که وقتی مادرشون میاد مدرسه با وضع خوبی از لحظ حجاب نمیآد خوب این بچه تو اون خانواده داره رشد میکنه و الگو میگیره . در مورد فواید ظهور آقا هم خیلی با هم بحث کردیم ولی مشکل بزرگی که من دارم اینه که چطور و با چه زبانی باید با اونا حرف بزنم که خوب متوجه منظورم بشن . خیلی وقت ها پیش میاد که می خوام یه موضوع رو مطرح کنم ولی نمی دونم چطور باید بگم که در حد فهم بچه های ابتدایی باشه تا حرفمو درک کنن باز هم از راهنمایی هایی که دوستان داشتند , خیلی تشکر میکنم. التماس دعا |
|||
|
|
۲:۰۸, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شما صادقانه و بی ریا همه ی اینهایی رو که به ما گفتید سر سجاده به خود خدا بگید
او بلد هست خدایی کنه و مشکل شما رو حل کنه واسطه و راهش رو خودش میتونه بهتون معرفی کنه ولی باید اطمینان داشته باشید و از خدا بخواید که شما رو وسیله خیر و هدایت قرار بده این مهمترین راه و پیشنهاد هست به نظر حقیر |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۲۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۸۹ ۲۱:۳۵ توسط monji.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۸۹ ۰:۰۹)معلم313 نوشته است: امروز یکی از شاگردهام یه سوالی ازم پرسید:"که چرا خدا امام زمان رو از نظرها غایب کرد "من براش توضیح دادم که حکمت و خواست خدا این بوده که امام دوازدهم غایب یشه . بعد از این جوابی که دادم ازم پرسید چرا خداوند 12 امام خلق کرد و چرا دوازدهمی باید از نظرها غایب بشه اصلا چرا ما بیشتر از 12 امام نداریم مثلا 15 امام یا بیشتر؟ اینکه چرا 12 نفر رو خدا عالم است ولی این رو میتونید بگید ائمه معصومین همون خط پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستند به طوری که میشه فردی رو فرض کرد که بالای 200 سال زندگی کرده و بسته به شرایط تاکتیک های متفاوتی اتخاذ کرده. وجود مقدس ائمه معصومین برای حدود 260-270 سال در حقیقت نهالی رو که پیامبر کاشته بودند به درختی تنومند تبدیل کردن که تا قیام حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خللی اساسی به اون وارد نخواهد شد.امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا منتظر واقعی هستید؟! منتظر واقعی را از کجا باید شناخت | وحید110 | 19 | 11,598 |
۸/مهر/۹۲ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

ولی این رو میتونید بگید ائمه معصومین همون خط پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستند به طوری که میشه فردی رو فرض کرد که بالای 200 سال زندگی کرده و بسته به شرایط تاکتیک های متفاوتی اتخاذ کرده. وجود مقدس ائمه معصومین برای حدود 260-270 سال در حقیقت نهالی رو که پیامبر کاشته بودند به درختی تنومند تبدیل کردن که تا قیام حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خللی اساسی به اون وارد نخواهد شد.