|
تغییر سرور تالار......بزودی
|
|
۱۹:۰۲, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
قبل از هر چیز لازم دیدم چند ساعت(یا چند روز) مانده به تغییر سرور تالار اطلاع رسانی کنم که دوستان در جریان باشن و نگرانی پیش نیاد. زمان دقیق انتقال به هیچ وجه مشخص نیست ولی سعی بر اینست که طی روزهای آینده تالار به سرورهای داخل ایران منتقل شود.... به دلیل اینکه اکثریت قابل توجهی از کاربران تالار از داخل ایران هستند، مسلما با تغییر سرور شاهد بهتر شدن دسترسی به تالار خواهیم بود... در مورد مدت زمان در دسترس نبودن تالار این بین 4 ساعت تا 24 ساعت و حتی بیشتر متغیر است و هیچگونه تضمینی وجود ندارد که این امر چقدر طول می کشد.... پیشنهاد بنده اینست که طی مدت انتقال شما برای سلامتی خودتون و پیشرفت و صحت تالار دعا کنید در صورتیکه مشکل خاصی پیش آمد و تاخیر بیش از مدت زمان پیش بینی شده بود، در بلاگفا اطلاع رسانی خواهد شد: کد قالب بندی شده: bidari-andishe.blogfa.comچرا سرور ایران بر خارج ترجیح دارد؟ 1-وقتی بالای 90 درصد از کاربران و 70 درصد از بازدیدکنندگان تالار ما در داخل هستند، عقل و علم و تجربه حکم می کند که سرور تالار هم در داخل باشد 2-هر چقدر سرور به کاربر نزدیکتر باشد مسلما زمان دسترسی و لودینگ پایینتر است(در واقع سریعتر است) 3-برخی مطالبی که در داخل تالار نوشته می شود ضد آمریکا و اسرائیل است.همیشه این امکان وجود دارد که به این بهانه تالار را تعطیل کنند.وقتی اطلاعات در داخل است فقط حکم قانونی دادگاههای ایران می تواند چنین کند که بعید است ما شامل چنین احکامی شویم 4-در صورت بروز هر نوع تحریم و تهدید که در بعضی موارد سایتهای ایرانی به مشکل بر خوردن، اصلا تحریم در داخل معنی ندارد 5-در صورت بروز هرگونه اختلال در خطوط اینترنت ایران با خارج، دسترسی به تالار همچنان میسر است 6-در صورت وقوع جنگهای جهانی و سایبری و ... که باعث قطع شدن اینترنت بین المللی شود، سرور های داخل همچنان در دسترس هستند 7-بر اثر نا امنی در داخل مثل سال 88 و اینترنتی شدن انتخابات ممکن است ساعتها یا روزها اینترنت جهانی در دسترس نباشد و مزایای دیگر ........... معایب 1-قیمت بسیار بالا 2-برخی شرکتها که نسبتا ارزانتر هستند، قطعی زیادی دارند التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۸, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۰ ۱۱:۳۱)انصارالمهدی نوشته است:الله اکبرنقل قول:سلام ![]() صفحه اصلی تالار وبلاگ راهنمایی قوانین کنترل پنل کاربر لیست کاربران آخرین ارسالها جست و جو خروج |
|||
|
۱۵:۲۶, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خدا قوت آقای مهدی.
![]() راستی میخواستم روی پیشنهاد ایجاد یک صندوق حمایت مالی برای تالار هم فکر کنید . من به شخصه خوشحال میشم سهمی داشته باشم . برقرار باشید
|
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۰ ۱۷:۴۷)wakeup2012 نوشته است:(۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۶)saloomeh نوشته است: خدا قوت آقای مهدی. بله در جریانم دوست عزیز. ![]() خواستم دوباره مطرح کنم شاید فرجی شد . ![]() یا حق |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر این پست رو می خونید یعنی داخل سرور ایران هستید
انتقادات و پیشنهادات رو روی سرور جدید بفرمایید |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دست شما درد نکنه اقا مهدی واقعا سرعت خیلی خوب شده . این اواخر دیگه کلافه شده بودم !
التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۳۱)وحید110 نوشته است: دست شما درد نکنه اقا مهدی واقعا سرعت خیلی خوب شده . این اواخر دیگه کلافه شده بودم !لطف دارید وحید جان اگر یک مناظره هم با دوستانی که از امضاها و عکسها بزرگ استفاده می کنند ترتیب بدید، سرعت خیلی بهتر میشه ![]() قابل توجه همه عزیزان.سایز استاندارد عکس در پست و امضا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...l#pid55380 |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من ای کار بسیار عالی است دیگه سایت خیلی زود میاد بالا. انشاالله موفق باشید یاعلی |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول: اگر یک مناظره هم با دوستانی که از امضاها و عکسها بزرگ استفاده می کنند ترتیب بدید، سرعت خیلی بهتر میشهاقا مهدی ما که گفتیم عکس رو بیشتر از 5 کیلوبایت نزارید تو امضا . شما وتو کردی! امضا با طول بیشتر از 3 سانت واقعا حال گیریه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تغییر وضعیت تالار به حالت «فقط خوندنی» | بیداری اندیشه | 0 | 1,374 |
۱۴/اردیبهشت/۹۷ ۲۲:۳۳ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)