کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iranian Guards بازیی علیه بتل فیلد 3
۱۷:۳۲, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

یک نیم نگاه
بازی همونطور که پیشتر هم گفته شده بود با انجین UDK در حال ساخته و تریلری که دیدید تنها بخش خیلی کوتاه ای از گیم پلی رو نمایش داده به دلیل اینکه خیلی از بخش های بازی هنوز کامل نشده ولی این قول رو میتونم بتون بدم که انشاا.. در روز های آینده و یا در ترلیر آینده کاملا شاهد فضای بازی باشید.داستان بازی رو نمیخوایم به شکل نوشتاری شرح بدیم گرچه تریلر مقدار زیادی حال و هوای اون رو تشریح کرده. خب درباره گرافیک بازی هم قدرت اون خیلی بیشتر از اینیه که در تریلر بازی به صورت خیلی کوتاه مشاهده کردید و دلیل استفاده مکرر از مستند نشان دادن محیط ریعل بازی بود .همونطور که مشاهد کردید هیچ سلاحی در بخش های که از گیم پلی نشون دادیم نبود (این به این معنا نیست که بازی شوتر نخواهد بود ولی...)این فقط یک نوید برای نسخه ای جذاب تر و انشاا... کامل تر رو میدهد

چند نکته
1: بازی برای PS3 و X360 هم احتمال زیاد پرت میشود
2:تعداد مراحل بازی به 6 مرحله افزایش یافت و تقریبا میشه گفت بازی داره یواش یواش یک بازی کامل میشه.
3: رلیز بازی احتمالا تا پایان 2012 به تاخیر خواهد افتاد دلیلش هم این بود که ما شروع کار نمیخواستیم کارو به این کیفیت بسازیم و تعداد مراحل بازی هم قرار نبود به این تعداد باشه ولی الان تقریبا موضع عوض شده دلیلش هم حمایت ها و دیدگاه خوب دوستان است
4:ما تو بخش های زیادی نیاز به نیرو با تجربه و مجرب داریم که فعلا به صورت رایگان همکاری کنن و باری که رو دوش بچه هاست رو سبک تر کنن
پس در صورت تمایل و اطمینان با این ایمیل mamadfirehand@yahoo.com با من یا به شکل پ خ اطلاع بدید.
5: اکثر آپجکت ها و مدل های درون بازی ساخته شده اند و سعی شده تا نماد و فضای ایرانی کار حفظ بشه
6: بازی دیگر یک مد شناخته نمیشود.مگر در انجین که دلیل آن هم تحریم ایرانه
7: بعضی ها فکر میکنند نام این بازی معنای سپاه پاسداران رو میده که به هیچ وجه اینگونه نیست . معنای این بازی مدافعان یا محافطان ایرانه و تنها دلیل انتخابش هم حمله آمریکایی ها در بازی بتل فیلد 3 به ایران بود.

اعضای تیم
گیم پلی:علی بنیادی
موسیقی:فرامرز نبی الله
داستان:امیر حسین بدیعی رضوی
بازیگر شخصیت اصلی: حسام سرایی
صدا پیشگی کارکتر اصلی : صالح هاشمی
طراحی کارکتر: کیانوش صفا پور

با تشکر از استدیو بهنام فیلم و آقای جامعی
همچنین مجتبی ایزدی
و تمام دوستانی که ما رو در ساخت این بازی یاری میکنند
برای دیدن تریلر به منبع زیر مراجعه کنید
منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، محب الزهرا ، خاک ، وحید110 ، montazer ، Admirer ، netlog36 ، mohammad74 ، Abasaleh ، yashar1374 ، hesam110 ، MohammadMeraj ، Detector ، mohamad ، morteza rezay ، بیداری اندیشه ، سرباز ولایت ، سدرة المنتهی ، kashkol-ir

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۶, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۷ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #51

concept art جدید از بازی Iranian Guards
برای نمایش بزرگتر روی تصویر کلیک کنین:

[تصویر: 54764444379921120944_thumb.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، سدرة المنتهی
۱۸:۳۹, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #52

خب هر بازی ای یک داستان داره و داستان این بازی به نظر من خوب نبود .
۱۱:۳۲, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #53
آواتار
من 100% میخرمش
و حاضرم هر کمکی بکنم

دوستان من تو همه مواردی که میگم میتونم کمک کنم

فتوشاپ
میکس و مونتاژ
طراحی لوگو و گرافیکی
پشتیبانی سایت
کمک در ساخت بازی ، شخصیت ، و ...
هرکاری خواهش میکنم ازتون منو یه جوری تو ساخت این بازی دخیل کنین .
ممنونم منتظرم از تماستون .

ایمیل : mromidansari777@yahoo.com
شماره : پیام خصوصی بدید میدم
آدرس سایتم هم تو امضام هست .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۰۶, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
لوگو!! we are persian not arab or afghan ?
آسان میدونین چیه بعضی‌ از شماها همیشه همین بودین قبل از این که کاری کنین حرف گنده زیاد میزنین
یعنی‌ تو گرفتن افغانستان یا عراق ایران هیچ کمکی‌ به آمریکا نکرد ؟ اون افغانو حذف کن رو اعصاب‌ برادرچون منم حوصله ندارم بیام اینجا هی‌ بگم ایران چیکارا که نکرد در حقّ افغانستان به عنوانه همسایه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا