کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در گروه دوستی "برای حق" عضو می شوید؟
بلی
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گروه دوستی، با عنوان "برای حق"
۱۷:۱۷, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

با سلام خدمت دوستان عزیز:
من قصد دارم در این تالار یک گروه دوستی با عنوان "برای حق" تشکیل بدهم.

ابتدا توضیحاتی در مورد عنوان گروه:
اول اینکه حق یکی از نامهای خداوند است. این لغت بارها در قرآن آمده است و کاربرهای خاصی دارد. و ویژه بودن این لغت بخاطر پیوند خاص آن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. برای توضیحات بیشتر حتما اینجا کلیک کنید.
و یکی از مهمترین اصول زندگی ها بر پایه حق استوار است. یعنی حق الله، حق النفس و حق الناس.
من سعی کردم مفاد و آئین نامه این گروه دوستی را بر همین اساس پیاده کنم.

حال بپردازیم به اصل موضوع، یعنی مفاد و آئین نامه ی این گروه دوستی:

ما در تالار:
هر مطلبی که می نویسیم (ایجاد تاپیک، ارسال پاسخ، پیام خصوصی، تشکر، اعتبار) فقط برای رضای خدا خواهد بود. پس:
1: ما با هیچ مطلبی، شخصی برخورد نمی کنیم.
2: هیچ مطلبی را برای جلب نظر دیگران ارسال نمی کنیم.
3: از آنجایی که سکوت دری از دربهای حکمت است، پس در مورد مطلبی که نمی دانیم سکوت می کنیم.
4: از گزافه گویی پرهیز می کنیم.
5: به هیچ کس حسادت نمی کنیم (امام صادق(علیه السلام) می‌فرمایند:«به راستی مؤمن غبطه می‌خورد،ولی حسادت نمی‌ورزد اما منافق حسادت می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد)
6: بابت داشته های ناچیز مان، به کسی فخر نمی فروشیم و آن را وسیله ای برای تحقیر دیگران بکار نمی بیندیم.
7: قرآن مجید در یکی از توصیفات خود از « متقین » می فرماید:
الذین ینفقون فی السراء والضراء و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس والله یحب المحسنین (134/ آل عمران)
آنان کسانی هستند که در فراخی و تنگی انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از مردم در می گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست دارد.
8: و البته ما به کسانی که بخواهد بجای مناظره منطقی، مجادله و غوغاسالاری کنند، به هیچ وجه اجازه ابراز وجود هم نخواهیم داد.
9: برای انجام هر کاری در جهت تعجیل در ظهور اما زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کوتاهی نخواهیم کرد.
10: و همیشه با منابع موثق، اطلاعات خود را در اختیار دیگران قرار می دهیم.

ما و تالار:
1: هر آنچه که از تالار می آموزیم در زندگی روزمره خود اجرا می کنیم.
2: دوستان خود را نیز تشویق می کنیم تا به این گروه دوستی بپیوندند.
3: فعالیت در این تالار نباید در زندگی عادی خلل ایجاد کند.
4: هنگام نماز تالار تعطیل است (البته به وقت محلی)
5: از آنجایی که خداوند شب را برای آرامش انسان آفریده،ما پس از نیمه شب هیچ گونه فعالیتی در تالار نخواهیم داشت. در واقع تالار تعطیل تا سحر. (برای دریافت توضیح کامل اینجا کلیک کنید)
6: پیشنهاد می کنم به جای ساعت 12 الی 1 شب، در ساعت 6 الی 7 صبح در تالار حضور داشته باشیم
7: سعی می کنیم با دوستان تالاری خود در فضای واقعی رابطه داشته باشیم.
8: حضور ما در تالار نباید بصورت ساعات طولانی و متمادی باشد.
9: تالار باید برای ما مکانی برای پرسیدن سوال باشد.
10: در انجام وظایف محوله به یکدیگر کمک خواهیم کرد.

ما در زندگی:
1: سعی می کنیم هر روز بیشتر خود را بخدا نزدیک کنیم.
2: سعی می کنیم همیشه نمازهایمان را سر وقت و با حضور قلب بخوانیم.
3: سعی می کنیم خود را از گناهان دور کنیم.
4: همیشه به یاد مهدی موعود هستیم و برای تعجیل در ظهورش تلاش می کنیم.
5: به سلامتی خود اهمیت خواهیم داد. (طبق دستورات اسلام)
6: خود را از لحاظ جسمی آماده مبارزه می کنیم.
7: سطح علمی خود را هر روز بالا خواهیم برد.
8: همیشه آشنا خواهیم بود با مسائل روز دنیا. (از قافله عقب نخواهیم ماند)
9: روش و سیره ائمه را سرمشق خود قرار می دهیم
10: کلیک کنید
و ...

از همه دوستانی که مایل به عضویت در این گروه دوستی هستند دعوت می کنم به جمع ما بپیوندند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، ANTI satan ، حلما ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، جوینده حق ، aliakbar ، علی 110 ، آزاد اندیش ، مسافر ، Amir ، zarati313 ، خاک ، shia12 ، بیداری اندیشه ، mosafer ، fazel ، Seyed Mohsen ، علائم ظهور ، The Arrival ، باران ، EMPERATOR ، m.shirazi80 ، Hadith ، هادی نظری ، bahar2006 ، احیاء ، mohammad790 ، ANTi666 ، bozorgmehr ، a.l.? ، MohammadMeraj ، وحید الف ، Tolou ، ghadimi2 ، محمداحسان ، ثامن ضامن ، yektasepas ، Ara ، نسیم ، یاران مهدی ، وحید110 ، Paasdar ، ضد ماسون ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، MESSENGER ، K-1 ، hamed313 ، Reza14 ، elhamA ، V-E ، أین المنتظر ، MiladYLH ، منتظر کوچولو ، nafas ، محیصا ، خادمة الزهرا ، persia ، Admirer ، Mitsonary ، Agha sayyed ، نـور ، paradise ، hajiali.m ، SARV ، meshkat ، ساجد ، MohammadSadra ، nasimesaba ، یا ثارالله ، saloomeh ، blue.blood ، تازه مسلمان ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، najmeh ، soldier ، shafagh_mah ، yamin ، mahdy_mir ، یار کوچک ، 872325 ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، در جستجوی سختی ، fatemeh ، heaven ، ema1392 ، mahdi14 ، سرباز منتظر ، AMINI ، مجید املشی ، zryy ، Farzaneh ، سیمرغ ، fafa* ، رضوانه ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، یاســین ، mahyamatin ، help me ، قلب ، حسن عزتي ، 59-11(یامهدی) ، m.hossein

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۱, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
به نام حضرت حق

از ایجاد همچین تاپیک خوبی ممنون

خوشحال میشم بتونم عضو کوچیکی از این گروه عالی باشم.
و اگه ممکن باشه ساعتشو تغییر بدین خیلی خیلی ممنون میشم.

حلول ماه مبارک رمضان رو هم به تموم دوستان و مسلمانان تبریک عرض میکنم.

به امید قبولی طاعات و عبادات همه ی روزه داران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، MESSENGER ، nafas ، mahdiyar ، mohamad ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۶:۲۷, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42

سلام و امیدوارم در این راهی که گام برمیدارید موفق باشید من را هم بپذیرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad ، MESSENGER ، خادمة الزهرا ، rastin ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۶:۵۰, ۳۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۳ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #43

سلام
کار سختیه ...:s
ولی به امید حق و یاری مولی ...Blush
یادم رفت .. یــــــــــــــــــــــــاعلی ...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MESSENGER ، خادمة الزهرا ، وحید110 ، rastin ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۶:۱۸, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
دوستان منم هستم.راستیتش این ترک گناه رو هم شروع کردم یعنی از اول ماه رمضان تا الان خدارو شکر خودم اصلاح کردم یعنی تو ترکمWink
از همتون میخوام که در حق هم دیگه دعا کنن و در اخر برای بنده حقیر دعا کنید دوستان ترک گناه واقعا سخته مارو محروم نکنید.
الهی به حق محمدوعلی و فاطمه و الحسن والحسین والائمه معصومین من زریه الحسن یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله اغفر ذنوبنا وستور عیوبان وثبت لی قلوبا علی دینک الهی فرج اقایمان حجه ابن الحسن را برسان توفیق بندگی ودوری از گناه را به ما بده.گذشتگانمان را مورد رحمت قرار بده. خدا انچه خواستم و انچه که نخواستم را به همه ما اعطا بفرما.
در اخر خدایا به حق 14نور پاک هرچی که این دوستانم میخوان بهشون بده.Smile
خد منو یادت نره منم هستمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، mohamad ، MESSENGER ، محیصا ، rastin ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۷:۰۴, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام به همه دوستان

متاسفانه تازه اینجا رو دیدم Sad

ولی خیلی خیلی ممنونم ، واقعا عالی بود Blush
امیدوارم منم بتونم این قوانین رو اجرا کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohamad ، MESSENGER ، محیصا ، rastin ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۴:۲۷, ۲۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۹ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام . . .

امروز بعد از مدت ها داشتم دوباره به این تاپیک و نکات ارزشمند و حکیمانه اش نگاه می کردم . . . . !

چه دقت و ریزبینی ای! و چقدر قشنگ و زیباست جملاتی که دوست عزیزمان در پست اول گوشزد کرده اند . . . !

با خودم فکر می کردم که چقدر از اهدافی که ابتدا برای خودم در نظر گرفته بودم دور شده ام . . . !

ای کاش که هر روز که وارد تالار می شدم این نکات را یک بار مرور می کردم و بعدا پست می زدم . . . !

ای کاش که اصلا این نکات را جایی در جلوی چشمم قرار دهم تا هر روز مرورشان کنم . . . !

ای کاش که آویزه ی گوشم باشند در همه ی لحظات زندگی . . . !

ای کاش که هدفم در همیشه و در همه جا رضای خدا باشد . . . !

ای کاش . . .

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، V-E ، MESSENGER ، خادمة الزهرا ، محیصا ، Agha sayyed ، mohamad ، علی 110 ، محب الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۰:۰۹, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله النور
سلام علیکم
آقا قبول نیست ، من تازه این تاپیک رو دیدم . وقتی میگم تاپیکهای خوب محجورن نگین نه .Sad
حالا که اینطوریه واسه اینکه به همه موارد مذکور عمل کنیم ،قبل ورود به تالار وضو بگیریم . مگه نه اینکه واسه عبادت وضو میگیریم . با عمل به این موارد ما داریم عبادت میکنیم . درست میگم؟؟
اصلا سردر تالار بنویسیم:

این تالار ،محل تردد بندگان خوب خدا و ملائکه است . با وضو وارد شوید.

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MESSENGER ، علی 110 ، saloomeh ، خادمة الزهرا ، paradise ، محب الزهرا ، mohammad790 ، SARV ، nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، Farzaneh
۲۳:۳۶, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام
دوستان خدارو شکر این قضیه ترک گناهمون هنوز ادامه داره دو هفته اولش بسیار بسیار سخت بود اما هرچی میگزره راحتر میشه.دوستان دعا کنید همینجوری پیش بره
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، MESSENGER ، mohamad ، Agha sayyed ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۰:۲۲, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
من که خیلی عقب افتادم.

دوستان دعام کنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، mohamad ، Agha sayyed ، fazel ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
۳:۱۴, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام خدمت همه دوستان

من هم اگه خدا بخواد دوست دارم باشم تو اين گروه

انشاءالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، mohamad ، saloomeh ، محیصا ، MESSENGER ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا