|
پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید)
|
|
۱۸:۴۸, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام خدمت دوستان عزیز بنده این تاپیک را زدم که اگه دوستان پیشنهاد و انتقادی دارند ارایه بفرمایند در مورد این کاری که شروع و انجام شد ، باید عرض کنم حرکت بسیار خوبیه هرچند که هدف ایجادش می تونست چیز دیگری باشه ، برای همین بنده چند تا پیشنهاد داشتم که فکر کنم بتونه این حرکت رو ان شاء الله به سمتی پیش ببره که این حرکت خوب ، کامل تر و بهتر بشه نقل قول: اما پشنهادات بنده : ![]() 1- پیشنهاد بنده این است که شما هر هفته توسط مدیران مطالب برگزیده رو انتخاب کنید و اسم کاربری که اون مطلب خوب رو ارایه کرده نیز آورده بشه و ازش تقدیر و تشکر بشه 2- کاربری که مطلب برگزیده رو ارایه کرده بهش امتیاز داده بشه ،به طور مثال با دادن 10یا 20 امتیاز به او و درج در امتیاز به عنوان بهترین ارسال کننده هفته 45 در بخش .... این کار چند ویژگی خوب داره : 1- کاربران فعالیتشان خیلی بیشتر از قبل میشه 2- کاربران سعی می کنند مطالب با کیفیت ارایه بدهند 3- مشکل پایین بودن کیفیت برخی از مطالب ، تا حدود زیادی رفع میشه 4- باعث میشه دوستان برای ارایه مطلب خوب ، خودشون تحقیق کنند تا مطلبی خوب ارایه بدهند و کپی برداری کمتر از قبل بشه ( همین یک تاثیر رو هم داشته باشه ، به خواستمون رسیدیم و این کار خیلی ارزش داره ) 5- باعث ایجاد روحیه رقابت در دوستان میشه که باعث میشه که دوستان تلاش کنند که هرکسی مطلبش از دیگری بهتر بشه یک پیشنهاد دیگه یکی از کارهای خوب دیگه که زیر مجموعه همین کار است انتخاب کاربر هفته تالار می باشد ، یعنی هر هفته یک نفر باتوجه به معیارهایی نظیر : فعالیت خوب و مثبت ، ارایه مطالب ارزشمند ، رعایت اخلاق و ادب در گفتگو و... انتخاب بشه ، و بهش امتیاز داده بشه با درج اینکه کاربر نمونه هفته 58 شده است با این کار تاثیر بسیار زیادی بر روند تالار خواهیم داشت امیدوارم این پیشنهادات عملی بشه منتظر نظرات دوستان و حمایتشان هستیم و من الله التوفیق ANTI satan 21 بهمن ماه 1389 ![]() _________________________________________
زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی مدد ز غیر تو ننگ است یا علی مددی گشود ،کار دو عالم به یک اشاره ی توست به کار ما چه درنگ است یا علی مددی |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
با تشکر از پیشنهادات شما نمی خوایم خیلی روی حاشیه کار کنیم.به هر حال پیشنهادات شما بررسی خواهد شد ضمنا ممکن است برای یک کار ما ده ها هدف داشته باشیم.نیازی هست همه رو بنویسیم؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی جان
ممنون ![]() از سیستم پیام خصوصی استفاده می کنم لطفاً دوستان حتماً نظرشون رو ارسال کنند با تشکر |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۸۹ ۱۸:۴۸)ANTI satan نوشته است: 1- کاربران فعالیتشان خیلی بیشتر از قبل میشه این چند مورد روصددرصد قبول دارم، وبیشترین تاثیری که انشاءالله بدنبال خواهدداشت: کاهش حاشیه پردازی،کاهش مطالب تکراری وبعضا بی محتواوبدون منبع، بالارفتن کارایی و.... البته عقیده ونظرمدیران، محترمه..... |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام به عزیزان و دلسوزان سایت.
در فروم های دیگر به وفور دیده می شود جهت روحیه دهی و ایجاد انگیزه کاوشگری و فعالیت اعضاء همچین حرکتی یا مشابه صورت می پذیرد. به فرض تحت عنوان های: کاربر برگزیده شهریور ماه 1389 یا فعال ترین کاربر تالار..... به هر حال به نظر بنده این موتور راه اندازی جهت تشویق اعضا است. ولی در صورت گرفتن وقت مدیران که از هدف اصلی دور شوند و زمانی را که بر فرض می خواهند صرف تحقیق یا اطلاع رسانی کنند را بگیرد این کار مناسب نیست. باز هم به نظر مدیران مربوط می شود. ببخشید که وقت گرانبهایتان را گرفتم. پیروز و سربلند باشید یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد خوبی هست حالا شاید در عمل بهتر هم
باشه یعنی مطمئنم که بهتر هست یه چنین کاری اجرا بشه تا مطالب سطحش بالاتر برود و یک تالار خوب داشته باشیم |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خیلی پیشنهاد خوب و بجایی هستش
شما میتونید همه اسامی کسایی رو که پست میذارند و فعالیت مستمر دارند بنویسید و یک نظر سنجی بذارید و از اعضای کل تالار بخواهید به کسانی که از پستشون استفاده کردید یا شما رو راضی کرده به اون شخص رای بدهید اینطوری وقت مدیرای تالار هم گرفته نمیشه و گله و خدایی ناکرده ناراحتی هم بین اعضا پیش نمیاد به امید روشن شدن چشم همه به دیدار جمال مولا مهدی [b] |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نظر من هم پیشنهاد مفیدی هست
واسه اینکه خیلی به حاشیه کشیده نشه میشه با فواصل زمانی بیشتر از یک هفته این کارو کرد مثل اخر هر ماه یا... این می تونه به هدفمند کردن سایت کمک کنه ولی اثرات منفی هم می تونه داشته باشه مثل انتخاب شدن وفعال بودن چند نفرخاص ،افزایش تاپیک به خاطر بالابردن فعالیت و... که اگه دقت بشه شاید مساله ای پیش نیاد درهرصورت تصمیم نهایی با مدیران تالار هست |
|||
|
۱۲:۰۹, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من با اين موضوع موافقم به شرطي كه از مسير اصلي منحرف نشيم و كاربران عزيز كمر به رو كم كني نبندند فقط يه پيشنهاد آقايان مدير :اگه ممكنه به دوستان بگيد متن هاشونو كوتاه تايپ كنن به دليل طولاني بودن مطالب بعضي وقتا آدم بي خيال خوندنشون ميشه ،حيفه كه خونده نشن باتشكر آرزومند آرزوهاي پاكتون هستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید | علی 110 | 175 | 80,410 |