کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیامک های قرآنی تاثیر گذار
۱۹:۲۷, ۱۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۴ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

همانطور که می دانید برخی اوقات فقط یک جمله آن چنان تاثیرش را بر روی فرد مقابل می گذارد ، که نمی توان آن را سنجید.

چه بهتر که این جملات ، آیات قرآنی باشند. بنده برخی از آیاتی را که می دانستم تاثیرگذار است را در گوشی خود می نوشتم و به بقیه ارسال می کردم و باور بفرمایید تاثیرش رو بر روی بقیه می دیدم.

بهتر است که از این مرز شیشه ای که همه ، آن را در اختیار دارند و باعث گسترده شدن چیزی می شود استفاده کرد و کلام خدا را به بقیه رساند.

و اما پیامک های قرآنی :

------------
(نوح)گفت : پروردگارا ، من به تو پناه می برم از اینکه چیزی را که بدان علم ندارم از تو بخواهم (آیه 47 هود)

------------
و برزمین با تکبر راه مرو ، تو هرگز نمی توانی زمین را بشکافی و طول قامتت هرگز به اندازه کوه ها نمی رسد ( اسرا 72) این آیه یعنی اینکه ادعات نشه [تصویر: wink.gif]

------------
و اگر نعمت های خدا را بشمارید ، شما رو حساب نتوانید کرد (چه رسد به شکر همه ) نحل 18

------------
مسلما خدا آنچه می کنید می داند (97 نحل)
حواسمون به خودمون باشه که ... !!!!

------------

آیه 8 نحل رو نگاه کنی کپ می کنی !
1400 سال پیش بینی اختراع ماشین و ... را کرده !!!!

------------

اگر نیکی کنید ، نیکی به خود کرده اید و اگر بدی کنید ، از آن خودتان است !!!! اسرا /7
فراموش نکنید که خداوند فرموده است:
والله یحب المحسنین
و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد !
انتخاب با شماست ، نیک یا بد

------------

بر آنچه از دست شما رفت تاسف نخورید ، و برآنچه به شما داده شادمانی (بی جا)نکنید ، و خداوند هیچ متکبر فخر فروشی را دوست نمی دارد ( حدید 23)

کنکور قبول نشدی؟ جایی قبولت نکردند؟ و ... فدای سرت . آیه بالایی رو بخون!!

------------

ما شما را می آزماییم تا مجاهدان و صابرانتان را معلوم داریم ( محمد 31)

------------

اگر خدا را دوست دارید از من پیروی کنید ! (آل عمران 31)

یعنی کسانی که می گویند خدا را دوست دارند ولی از او پیروی نمی کنند دروغگویند !

------------

آیا تا به حال به آسمان دقت کردی ، هیچ ستونی زیر آن نیست !! (لقمان 10 و رعد 2)

------------

این هم تعدادی از پیامک های قرآنی از همین الان این کارفرهنگی رو شروع کنید که هم بدرد دنیاتون می خوره و هم بدرد آخرتون !!!

هر کدام از دوستان پیامکی قرآنی در این مکان یادداشت نماید.

التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، تازه مسلمان ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، hesam110 ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، محیصا ، میلاد.م ، ODYSSEY ، little.missy56 ، mahabno_247 ، نسیم ، fazel ، MohammadMeraj ، فدک زهرا ، yamin ، abas_341 ، اعظم ، sevenmoons ، m-shad ، انصارالمهدی ، مبينا ، saloomeh ، hosein.kh ، shafagh_mah ، Hadith ، MESSENGER ، رمز شب ، یا صاحب الزمان ، sogiii ، ترنم بهاری ، iman-s ، mhvvhm ، fandogh ، mohammad reza ، ساجد ، Amirsaeed ، حلما ، V-E ، behzad-jn ، fardinho ، rAsTiNv ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، m2kh24 ، shakiba ، Farzaneh ، ایمانی ، علی 110 ، مهدی110 ، تفکر ، fatemeh ، azade ، vahid1878 ، waterlily ، Nmm ، علی الهادی ، zryy ، مهدی2012 ، AFG Shia ، حفیظ ، fiftynine ، boghz ، یاوران مهدی ، m.hossein ، آفتاب ، mahdy30na ، مصباح ، bagheri4 ، رهجو ، help me ، Sakineh ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، N2376DIR ، Anti gods

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۵۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۵۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #151
آواتار
وَ اللَّـهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُم ْوَ كَفَىٰ بِاللَّـهِ وَلِيًّا وَ كَفَىٰ بِاللَّـهِ نَصِيرًا (نساء - 45)

و خدا به دشمنان شما داناتر است، و خدا دوست و كارسازى بسنده و ياورى بسنده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، saloomeh ، mahdikp ، یا ثارالله ، yamin ، behzad-jn ، azade ، MESSENGER ، Farzaneh
۱۴:۲۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #152
آواتار
رَبِّ إِنِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي فَاغْفِرْ لِي (قصص - 16)

پروردگارا، من به خود ستم كردم، مرا بيامرز.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، حسن عزتي ، behzad-jn ، azade ، MESSENGER ، yamin ، یا ثارالله ، Farzaneh ، علی 110 ، مهدی110 ، vahid1878
۹:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #153

بسم الله الرحمن الر حيم

... وَما اَنْفَقْتُم مِن شَي ءِ فَهُوَ يُخْلِفُهُ وَ هُوَ خَيرُ الرازِقينَ
... و هر آنچه را انفاق كرديد ، عوضش را او مي دهد و او بهترين روزي دهندگان است .

سوره مباركه سبا آيه 39
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یا ثارالله ، azade ، MESSENGER ، مهدی110
۹:۵۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #154
آواتار
... وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ ...

... و او با شماست هر جا كه باشيد ...

حدید / 4

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shakiba ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، یا ثارالله ، azade ، Farzaneh ، MESSENGER ، saloomeh
۲۲:۴۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #155
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۳۲)mahdikp نوشته است:  
(خداوند) مي‌گويد: از نظر شمار سالها چند مدت در زمین درنگ کردید ؟ آنها گویند : یک روز یا کمی از یک روز ، از آنها که می توانند شمارند بپرس!! (خداوند) گوید : آری جز اندک زمانی درنگ نکردید ، ای کاش می دانستید! (112 / مومنون)
الله اکبر ، که این دنیا چه قدر زودگذر است و ما آن را به بهایی اندک می فروشیم و آن بهشت جاودانه را فراموش می کنیم ، ای کاش بیندیشیم!!!!
[/b]

سلام نمیدونم بیان کردن این مطلب توی این تاپیک درسته یانه؟
ولی این مطلب رو کلی بیان میکنم که چرا توی روزگارمون خدا رو با بهشت و جهنمش میشناسیم
آیا حیف نیست که خدا رو با این عظمت و بزرگی و با اینهمه مهربانی و نعمتهایی که بهمون داده فقط بخاطر خود خودش نپرستیم
بیایم عاشقانه بپرستیمش فقط بخاطر خودش نه بخاطر ترس از جهنم نه بخاطر بهشت جاویدان
باز هم بیان میکنم که بصورت کلی گفتم
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MohammadSadra ، mahdikp ، مهدی110
۱۲:۵۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #156
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
فان تولوا فقل حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم(توبه 129)
نگران مباش و بگو: خداوند مرا کفایت می کند هیچ معبودی جز او نیست بر او توکل کردم و او صاحب عرش بزرگ است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، azade ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، mahdikp ، مهدی110 ، yamin ، vahid1878
۱۵:۱۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #157

(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵)farzaneh s نوشته است:  
(۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۳۲)mahdikp نوشته است:  
(خداوند) مي‌گويد: از نظر شمار سالها چند مدت در زمین درنگ کردید ؟ آنها گویند : یک روز یا کمی از یک روز ، از آنها که می توانند شمارند بپرس!! (خداوند) گوید : آری جز اندک زمانی درنگ نکردید ، ای کاش می دانستید! (112 / مومنون)
الله اکبر ، که این دنیا چه قدر زودگذر است و ما آن را به بهایی اندک می فروشیم و آن بهشت جاودانه را فراموش می کنیم ، ای کاش بیندیشیم!!!!
[/b]

سلام نمیدونم بیان کردن این مطلب توی این تاپیک درسته یانه؟
ولی این مطلب رو کلی بیان میکنم که چرا توی روزگارمون خدا رو با بهشت و جهنمش میشناسیم
آیا حیف نیست که خدا رو با این عظمت و بزرگی و با اینهمه مهربانی و نعمتهایی که بهمون داده فقط بخاطر خود خودش نپرستیم
بیایم عاشقانه بپرستیمش فقط بخاطر خودش نه بخاطر ترس از جهنم نه بخاطر بهشت جاویدان
التماس دعا

جمله خیلی به جایی بود.
ممنون

بعضی وقتها چند خط هم زندگی انسانها را تغییر میده!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، azade ، مهدی110
۲۱:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #158
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۱۴)mahdikp نوشته است:  
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵)farzaneh s نوشته است:  سلام نمیدونم بیان کردن این مطلب توی این تاپیک درسته یانه؟
التماس دعا

جمله خیلی به جایی بود.
ممنون

بعضی وقتها چند خط هم زندگی انسانها را تغییر میده!!!!

سلام
حقیقتا اول مردد بودم که این مطلب رو بنویسم میترسیدم باعث پراکنده شدن مطالب توی تاپیک بشه چون این تاپیک برای پیام های قرآنی تاثیرگذار هست
من در حد این حرفا نیستم ولی کاملا با حرف شما موافقم هدف اصلیمم در عضویت توی تالار اینه که گاهی اوقات عده ای هستند که منتظر یه تلنگر هستند و شاید یک جمله تاثیرگذار بتونه زندگیشون رو نجات بده باز هم تاکید میکنم که این بنده حقیر در حد اینحرفا نیستم اما به امیدوارم که خدا عنایتی کنه و بتونم برا دوستام و اطرافیانم تاثیر گذار باشم
این تالار رو پر از جملات تاثیرگذار میبینم انشاالله همه ی مسببین ایجاد این تالار و کسانی که برای پابرجاموندنش قدم برمیدارند رو خدا یاریشون کنه و موفق باشند
اللهم عجل لولیک الفرج
۱۴:۳۷, ۲۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ توسط azade.)
شماره ارسال: #159
آواتار

لَتُبْلَوُنَّ فِى أَمْوَ لِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَلَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَبَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُواْ أَذىً كَثِيراً وَإِنْ تَصْبِرُواْ وَ تَتَّقُواْ فَإِنَّ ذَ لِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِقطعاً شما در اموال وجان‏هاى خويش آزمايش خواهيد شد و از كسانى كه پيش از شما كتاب (آسمانى) داده شده‏اند واز كسانى كه شرك ورزيده‏اند، آزار بسيارى مى‏شنويد و اگر صبورى و پرهيزگارى پيشه كنيد، پس قطعاً آن (صبر، نشانه‏ى) عزم استوار شما در كارهاست.

يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ عَلَيْكُمْ أَنفُسَكُمْ لَا يَضُرُّكُم مَّن ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعاً فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ‏

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد! بر شما باد (حفظ) خودتان. چون شما هدايت يافتيد، آن كه گمراه شد زيانى به شما نمى‏رساند. بازگشت همه‏ى شما به سوى خداست، و او شمارا به آنچه مى‏كرديد، آگاه مى‏سازد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، saloomeh
۲۲:۱۵, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #160

بسم الله الرحمن الر حيم

فَادْعُوا اللهَ مُخْلِصينَ لَهُ الدّينَ وَ لَهُ كَرِهَ الكفرينَ .
پس خدا را پاكدلانه بخوانيد ، هر چند ناباوران را ناخوش افتد.

سوره مباركه مومن آيه 14
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdikp ، saloomeh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا