|
چرا نماز میخوانیم؟ p#
|
|
۲۱:۴۲, ۱۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
با سلام خدمت همسنگران عزیز بی مقدمه عرض میکنم تصمیم دارم یکی از دوستان را که اشتیاق زیادی به صحبت با خدا (ازطریق نماز)را ندارد به نماز علاقه مند کنم به همین دلیل میخواهم بادست پر به استقبالش بروم! پیرامون سوال چرا نماز میخوانیم؟ به همین دلیل خواهش مندم اگر کتاب خوب وجالبی مطالعه کردید یا سخنرانی جالبی گوش دادید یا مطالب وروایاتی از بزرگان دین،پیامبر(صلوات الله علیه وآله)وائمه(علیه السلام)وشهدا،مطالعه کردید لطفا در اختیار بنده هم قرار دهید با تشکر از شما عزیزان اجرکم عندالله... |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۰ ۲۱:۵۸ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
به نظر بنده کتاب اسرارالصلوه میرزا جواد آقا ملکی تبریزی معرکه س. به شخصه روی نماز خون کردن بنده تاثیر به سزایی داشت. سخنرانی های استاد پناهیان با موضوع چگونه یک نماز خوب بخوانیم هم خیلی دل نشینه. |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام.راحیل گرامی!
فقط توجه داشته باش تا زمانی که فرد مقابل خودش نخواهد به راه خدا بیاد کاری از دست شما بر نمیاد . فقط و فقط بستگی به خود طرف داره. |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یه سخنرانی است که جناب آقای حورایی انجام داده اند
در مورد نماز اینکه چرا باید نماز خوند چرا باید اینجوری خوند اگه نخونیم چی میشه و خیلی مباحث دیگه بسیار جذاب و منطقی حتی کمی هم طنز قاطیش میکنند اگه نتونستید در نت یا جای دیگه پیداش کنید من میتونم براتون پستش کنم حقیقتاً در پاسخ دادن به سوالات کسانی که اعتقادی به اسلام هم ندارند پاسخ های ارزشمندی دادند! |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
امیدوارم با توکل به خدا و به دعا امام زمان و اشک چشم مادر اون بنده خدا و با همکاری شما اون بنده خداهم دوست خوب خدا بشه
انشاالله |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سخنرانی استاد پناهیان با موضوع "چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟"
جلسه اول جلسه دوم جلسه سوم جلسه چهارم جلسه پنجم به همه رفقا پیشنهاد میکنم این پنج جلسه رو گوش بدند. من به خیلیا پیشنهاد کردم خیلی سود بردند. من هم خودم زندگیم با این چند تا سخنرانی عوض شد. |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام.
ان شا الله که در راهتان موفق شوید. فقط مواظب باشید،که این کار خیلی کار ظریفی هست.یک نکته اشتباه می تونه تماما این شخص رو از نماز زده کنه. از این تاپیک هم استفاده کنید.مطالب خوبی داره که حتما به دردتون می خوره. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6325.html التماس دعا. |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدایی که حمد و ثنا مخصوص اوست تا حالا شده تو خیابون یا توي پارک بچه ای را ببینید که گم شده و به دنبال مادرش می گرده و وقتي که به کمک مردم مادرش را پیدا ميكنه در آغوش مادرش ميپره و آرام میشه. ما آدمها هم مثل کودک گمشدهای هستیم كه در طول زندگی به دنبال کسی یا چیزی می گردیم که با آن آرامش پیدا کنیم. اون چیز نمی تواند پول، مقام، قدرت، زیبائی و....باشد، چون بعضي از آدم اينها را دارند، اما باز هم آرامش ندارند و همیشه مضطرب و نگران هستند.
در قرآن کریم آمده است: (( آگاه باشید که دل ها با یاد خدا آرامش پیدا میکند.)) و نماز بهترین راه برای رسیدن به آرامش است. |
|||
|
|
۲:۳۹, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|