کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!!
۱۵:۱۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام دوستان،
این روزا که وقتی میری توی خیابونا با آدمایی طرفی که به خاطر لجبازی و یا لذت خودشون، بدحجابی پیشه کردند.
این ها همونایی هستند که به خاطر یک منفعت کوچک برای خودشون دارند هیزم جهنم رو می خرند، اما نه به خاطر نافرمانی خدا!!! بلکه بخاطر اینکه پسر ها رو به گناه می اندازند. حق الناس!!!!!!!!
من که به شخصه از هیچ کدومشون نمی گذزم!!! این بی فطرتان کسانی بودند که منو در سنین نو جوانی به گناهان مختلفی انداختند. روز قیامت به هیچ کدومشون رحم نمی کنم!!! همشونو پای پل صراط نگه می دارم!!!(هر بدحجابی رو که از اول عمرم تا مرگم دیدم!!) و از اونا حقم رو طلب خواهم کرد. اگر آنها نبودند شاید من زودتر آدم می شدم!!!!

نظر شما چیه؟ آیا شما اونا رو به خاطر ایجاد فساد می بخشید؟

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، وحید110 ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، انتصـار ، یاســین ، MOHSEN-Z ، rastin ، R3Z4 ، Admirer ، sarallah ، yektasepas ، aboutorab ، ترنم ، دل خسته ، بچه شیعه ، شهیدطیبه واعظی ، farzad313 ، آیات ، فدک زهرا ، emj ، جویای حقیقت ، Mohammad Trust ، revenger ، Havbb 110 ، salman313 ، vahrakan ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۵, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا

ببخشید اینطوری میگم
بلد نیستم پی ریزی کنم بعد حرفم رو بزنم

خود شکن آیینه شکستن خطاست.... .

شما نمیتونی بخاطر اینکه کسی به چیزی اعتقاد نداره اونو متهم کنی

نمیگم بی تاثیر نیست (بالاخره تو ناخودآگاه ذهن تاثیر خودش رو میزاره)

در قران امده انسان مسئول سرنوشته خودشه!!!

این یعنی اختیار به انتخاب خوب و بد و پذیرفتن تبعاتش در برابر خدا

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، آیات ، blue.blood ، salman313
۱۷:۰۸, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
نمیشه تقصیر گناهانی که میکنیم رو گردن افراد دیگه ای بندازیم.
و خداوند هم چنین چیزی رو اصلا قبول نمیکنه.
مثا حالا شما مسلمونی رو در نظر بگیر که توی اروپا زندگی میکنه!باید چه کار کنه؟! میتونه به خاطر اینکه محیط اطرافش پر از فساد هست راحت گناه کنه؟و بگه راه نجاتی نبود؟
خوب اینجا خداوند میفرمایند که:الم تکن ارض الله واسعه فتهاجروا فیها
البته اون خانم های بی حجاب هم مقصرند وخیلی هم مقصرند اما حساب هر کس جداست.
حالا از این بحث بگذریم واقعا اوضاع خیلی بد و بهم ریخته است.
از یک طرف هزاران برابر ایام قدیم تحریک بر جوانان عرضه میشه ولی یک هزارم قبل راه رفع نیاز وجود داره.
خدا به فریاد جوونا برسه.
الهم عجل لولیک الفرج

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، آرین (الهه.ع) ، rahbin ، salman313
۲۳:۴۶, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
برادر من شما نگاه نمیکردی...
مگه زورت کرده بودن؟؟
الان که خوشی هات تموم شد و فهمیدی اشتباه کردی گناه رو میندازی گردن اونها؟؟
بذار اگه قیامت خدا گفت حق الناس بوده و گفت که اصلا تقصیر تو نبوده نگذر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، blue.blood ، reyhane ، ایرانی
۰:۳۵, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده خدا خودش داره میگه من توجیه نمیکنم،اذیت میشم،از حقم نمیگذرم، 90درصد پست ها دارن میگن توجیه نکن،گناهت رو تقصیر دیگران ننداز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من نمیدونم منظورتون چیه؟بی حجابی خانم ها حق الناس داره دیگه،ایشون هم حق دارن از حقشون نگذرن،تازه یه سری مسائل حدود الهیه،مام ببخشیم خدا به خاطر حرمت جامعه نمیبخشه
با بی حجابی حق ما خانم ها هم ضایع میشه چون هر چقدر خانم های جامعه پر رنگ لعاب تر بیان،ما هم مجبور میشیم پا به پاشون بیام (واسه محارممون)،به جای اینکه وقتمون رو بیشتر صرف کسب معرفت کنیم باید کلی وقت صرف کارهایی بکنیم که حتی به فکر اقایون خطور هم نمیکنه،گاهی اوقات ادم اکراهش میاد این همه صرف تزیین جسم و مادیتش کنه،والا اگه همین وقت رو صرف امور دینی میکردیم یه چیزی میشدیم.
هر چیزی حدی داره،حالا نیاید بگید ارایش زن برای همسرش صواب داره و ...
حرف من چیز دیگه است، از حد گذروندن،افراط و تفریط،والا هر کس میره خارج میگه ایرانی ها بیشتر ارایش میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، rastin ، reyhane ، Admirer ، دل خسته ، zryy ، sarallah ، آیات ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، آوای انتظار ، salman313
۱۳:۱۷, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:من که به شخصه از هیچ کدومشون نمی گذزم!!! این بی فطرتان کسانی بودند که منو در سنین نو جوانی به گناهان مختلفی انداختند. روز قیامت به هیچ کدومشون رحم نمی کنم!!! همشونو پای پل صراط نگه می دارم!!!(هر بدحجابی رو که از اول عمرم تا مرگم دیدم!!) و از اونا حقم رو طلب خواهم کرد. اگر آنها نبودند شاید من زودتر آدم می شدم!!!!

Big Grin Big GrinBig Grin

چقدر باحالید شما به خدا ! Big Grin

تو نتونستی جلوی ِ خودت رو بگیری و به قول ِ خودت گناهای مختلف کردی ، بعد یکی دیگه باید جواب پس بده !! Big Grin

به جای گیر دادن به زمین و زمان اون چشمات رو میبستی که اینطوری نشی و به مردم تهمت نزنی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، ایرانی
۱۳:۳۹, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
کشوری که عموما مصرف کننده هست و فرهنگ تجمل گرایی و زیبایی داره و خودش رو با کشورهای پیشرفته مقایشه میکنه همینه.... در حالی که هنوز در حال توسعه هست و کارهای زیادی رو باید انجام بده.

نمیگم کار اونی که حجاب متفاوتی داره درسته...
ولی ایشون اختیار داشتن نگاه بکنن یا نه...
یعنی چی اگه اینها بدحجاب نبودن من زودتر ادم میشدم؟؟
بله تو گلستان همیشه همیشه گلهای قشنگ رشد میکنه... ولی اون گلها باید خوب در میومدن و هنر خاصی نکردن بابت خوب بودن و زیباییشون چون همه چیز براشون مهیا بوده.
ایشون هم عقل و اراده و اختیار و نفس داشته...
حالا رفته دنبال نفس بعد فهمیده سرش کلاه رفته اومده بیشتر تقصیرارو میندازه گردن عوامل بیرونی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، ایرانی
۱۵:۲۴, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
وقتی یک نفر با دل شکسته می آد و درد دل می کنه ، دلش رو نشکنید ، باور کنید اون حالتش با من و شما فرق می کنه ، اگر هم انتقادی دارید بهش با ملایمت باشه ، بعد از آرام کردنش ، اون هم بهتره غیر مستقیم باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، یاســین ، zryy ، sarallah ، farzad313 ، آیات ، شیدا ، Farzaneh ، Hadith ، خیبر110 ، فدک زهرا ، آوای انتظار ، salman313 ، N.Mahdavian
۱۶:۳۰, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا

با همه چیز درآمیز و با هیچ چیز آمیخته نشو؛
در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش

وصیت نامه دکتر شریعتی

در انزوا فیلسوف، شاعر، پارسا، عابد می‌توان ساخت اما مسلمان نمی‌توان ساخت.
دکتر علی شریعتی / ما و اقبال / صفحه 56
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farzad313 ، blue.blood
۱۹:۳۸, ۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۰ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۴/بهمن/۹۱ ۱۳:۱۷)blue.blood نوشته است:  Big Grin Big GrinBig Grin

چقدر باحالید شما به خدا ! Big Grin

تو نتونستی جلوی ِ خودت رو بگیری و به قول ِ خودت گناهای مختلف کردی ، بعد یکی دیگه باید جواب پس بده !! Big Grin

به جای گیر دادن به زمین و زمان اون چشمات رو میبستی که اینطوری نشی و به مردم تهمت نزنی ...
ببخشید دوست عزیز حرف شما تا حدودی درست است اما همون یکبار هم که چشممون به این ها بیفته، اگه همون موقع هم سرمون رو بندازیم پایین بازم بی تأپیر نیست
البته که ما تو شب های مشهد از ساعت 7 به بعد کاملآ سو پایین حرکت میکنیمBig Grinولی با این وضعیتی که پیش میره گشت ارشاد با این تریلی ها 18 چرخ بیاد فکر نکنم کفاف کنهConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۲۰:۱۵, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
(۴/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۴)دل خسته نوشته است:  سلام
وقتی یک نفر با دل شکسته می آد و درد دل می کنه ، دلش رو نشکنید ، باور کنید اون حالتش با من و شما فرق می کنه ، اگر هم انتقادی دارید بهش با ملایمت باشه ، بعد از آرام کردنش ، اون هم بهتره غیر مستقیم باشه.

احسنتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، شیدا ، Farzaneh ، فدک زهرا ، آوای انتظار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا