کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازان بعد از مرگ به کجا می روند؟
۱۶:۴۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام خدمت همه دوستان
یه سوال برام پیش اومده:
ما اعتقاد داریم که سربازان ایرانی بعد از مرگ شهید به حساب می آیند و به بهشت می روند. اما سربازان عراقی که در جنگ کشته شده اند به کجا می روند؟ آیا اونها هم شهید به حساب میان؟
خب اونها هم از کشورشون دفاع می کردند. به خصوص که خیلی از اونها ایران رو شروع کننده جنگ می دونستند. (حالا به درستی یا نادرستی این موضوع کاری ندارم)
ممنون میشم نظرتون رو بدونم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، آفتاب

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۶, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
البته یادتون هم باشه در اسراییل همه نظامی هستند . زن و مرد هم نداره ... همه جزو نیروهای ذخیره هستند . و در ارکان نظامی مسئولیت دارند .
یه چیزی تو مایه های بسیج خودمون اما اونها هر چند ماهی اموزش میبینند و جایگاه سازمانی مشخصی دارند

یه عکس توی نت هست فکر کنم همه دیدیم . بچه های اسراییلی دارند روی موشک هایی که قراره فلسطینی ها را باهاش بزنند یاد گاری مینویسند

یه نکته دیگه هم نباید فراموش کنیم و اون این که تمام رسانه های دنیا در دست یهود است ... یعنی تمام تبلیغات دنیا ...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، emadm ، تازه مسلمان ، یا ثارالله ، دل خسته ، فاطمه خانم ، آفتاب
۲۰:۳۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #22

نقل قول:یه عکس توی نت هست فکر کنم همه دیدیم . بچه های اسراییلی دارند روی موشک هایی که قراره فلسطینی ها را باهاش بزنند یاد گاری مینویسند
اگر این موضوع واقعا باشه، می تونه یک جور تلاش حکومت برای تحت تاثیر قرار دادن ذهن بچه ها باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، وحید110 ، MohammadSadra ، آفتاب
۲۲:۴۳, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #23

(۱۷/دی/۹۰ ۱۷:۳۳)emadm نوشته است:  نه دوستان، من اصلا قصد توهین به سربازای ایران رو ندارم.
اما به هر حال سرباز یه کشور دیگه هم برای کشورش جانش رو فدا می کنه.

خوب پاداشش همون خاک کشورشه ! که توش می ذارنش!

سربازهای ایران برای اسلام جنگیدند. پاداششون رو هم صاحب اسلام داد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، بیداری اندیشه
۱۴:۲۱, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۱۶:۴۷)emadm نوشته است:  خب اونها هم از کشورشون دفاع می کردند. به خصوص که خیلی از اونها ایران رو شروع کننده جنگ می دونستند. (حالا به درستی یا نادرستی این موضوع کاری ندارم)
اصلا قابل قبول نیست که خودشون رو در حال دفاع بدونند! مثل این می مونه که من بیام توی خونه شما ، شما رو بکشم بگم داشتم از خودم دفاع می کردم.
اگر واقعا فکر می کردند دارند دفاع می کنند ، یا دیوانه بودند که اون دنیا براشون حساب جداگانه ای وجود داره ، یا خودشون رو به دیوانگی می زدند که به همین خاطر باید عذاب بشن.
بعد هم کاملا مشخص بوده که صدام دیکتاتور بوده و حتی از خود همین عراق ها هم بسیار بسیار به نامردی کشته.
از فامیلای خومدن در عراق می گفت که صدام چه جنایاتی در خود عراق مرتکب می شده.
اکثرا سربازان عراق یا به زور میومدند (که خیلی هاشون در می رفتند یا به ایران می پیوستند) یا واقعا جانی بودند (مثل حزب بعث عراق و .... ) ، به همین خاطر هم بود که ما در جنگ پیروز شدیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، emadm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا