|
خداحافظی !
|
|
۶:۵۳, ۲۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۶:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رک و راست بهتون میگم
فرض کن اصلا چون ولایتی هستی و مذهبی بهت ایراد گرفتن ... بر خورد بدی باهات شده .... تا حالا به خاطر عقایدت بهت تیکه انداختن؟ فحش خوردی؟ از نوع رکیکش؟ کتک خوردی؟ زندان رفتی؟ با کارد ش دور از جون زدن اش و لاشت کنن؟ مال دادی؟ جون دادی؟ ابرو دادی؟ اگر ندادی پس شاید لازم شد همه اینها رو بدی . اگر رهروی و اعتقاد داری . اگر لازم بشه همش رو باید کف دستت بگیری. ناراحت هم نشی به خاطر خودت که غرورت خورد شده . به خاطر این که چرا بیشتر نتونستی خدمت کنی باید ناراحت باشی اگر هر کدوم از مراحل بر سرت اومد فقط خوشحال باش و از ته دل بخند . خریدار دل ما عجب کسی است چرا روحیه رو از بعضیا یاد نمیگریم . خودم رو میگم . طرف اومده توی همین تالار . ایده میده که به قول مسافر مرغ پخته میخنده اشکالش رو میگیریم . کاربرا مسخرش میکنن . باز از رو نمیره تاپیک بعدی (کاربرای اسلام ستیز) من بچه مذهبی و مسلمون بهم بگن بالای چشمت ابرو میزارم میرم خدایی چند بار اومدم همه چی رو ول کنم . اما گفتم مگه دست خودته . ادعا داری سرباز مولایی تحمل نداری یه برخورد رو؟!! به خدا من خیلی ناراحت میشم اینها رو میبینم مولا دست یکی رو قطع کرد معاویه گفت کی این کار رو کرده . گفت بهترین خلق خدا . بنده عادل خدا و کلی تعریف کرد !! میثم رو زبان بریدند و کوتاه نیومد. قربانش برم حضرت عباس دست نداشت با دهان مشک میگرفت .دست مبارک ایشون رو قطع کردند ول کن نبود . به معنای واقعی تا اخرین توان تا اخرین خون ایستادگی کرد . الله اکبر عاشورا فقط گریه کردن نیست درس گرفتنه .عمل کردنه . اگر کم هستی و در اقلیتی . وظیفه ازت ساقط نشده . تکلیف داری . با دست با زبان . با فکر با مطالعه .... دوستانی که عشق شهادت دارید الان جهاد برقراره .جهاد اکبر شهادت اکبر یه روزی با یکی بحث میکردیم . بجای منطق مسخره میکرد . توی جمع بود باید جواب میدادم . اخر کار گفتم فقط یه جمله ... قرارمون صحرای محشز ببینم کی اونجا میخنده ... برادر من خواهر من اگر فلانی باهات بد بر خورد کرد میزاری میری؟!!! منظور من فقط تالار نیست . تو جامعه هم هست یادمون باشه چرا و برای کی؟ یا حق |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۴, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
من کاربر تازه ام شاید درست نباشه نظر بدم ولی دوست دارم یه کلام حرف حساب بزنم .
ما همه باید باهم یک (ما) تشکیل بدیم تا بتونیم از دشمن جلو بزنیم تا بتونیم ظهور نزدیک کنیم و واقعا مردم بیدار کنیم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |