|
خداحافظی !
|
|
۶:۵۳, ۲۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۶:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رک و راست بهتون میگم
فرض کن اصلا چون ولایتی هستی و مذهبی بهت ایراد گرفتن ... بر خورد بدی باهات شده .... تا حالا به خاطر عقایدت بهت تیکه انداختن؟ فحش خوردی؟ از نوع رکیکش؟ کتک خوردی؟ زندان رفتی؟ با کارد ش دور از جون زدن اش و لاشت کنن؟ مال دادی؟ جون دادی؟ ابرو دادی؟ اگر ندادی پس شاید لازم شد همه اینها رو بدی . اگر رهروی و اعتقاد داری . اگر لازم بشه همش رو باید کف دستت بگیری. ناراحت هم نشی به خاطر خودت که غرورت خورد شده . به خاطر این که چرا بیشتر نتونستی خدمت کنی باید ناراحت باشی اگر هر کدوم از مراحل بر سرت اومد فقط خوشحال باش و از ته دل بخند . خریدار دل ما عجب کسی است چرا روحیه رو از بعضیا یاد نمیگریم . خودم رو میگم . طرف اومده توی همین تالار . ایده میده که به قول مسافر مرغ پخته میخنده اشکالش رو میگیریم . کاربرا مسخرش میکنن . باز از رو نمیره تاپیک بعدی (کاربرای اسلام ستیز) من بچه مذهبی و مسلمون بهم بگن بالای چشمت ابرو میزارم میرم خدایی چند بار اومدم همه چی رو ول کنم . اما گفتم مگه دست خودته . ادعا داری سرباز مولایی تحمل نداری یه برخورد رو؟!! به خدا من خیلی ناراحت میشم اینها رو میبینم مولا دست یکی رو قطع کرد معاویه گفت کی این کار رو کرده . گفت بهترین خلق خدا . بنده عادل خدا و کلی تعریف کرد !! میثم رو زبان بریدند و کوتاه نیومد. قربانش برم حضرت عباس دست نداشت با دهان مشک میگرفت .دست مبارک ایشون رو قطع کردند ول کن نبود . به معنای واقعی تا اخرین توان تا اخرین خون ایستادگی کرد . الله اکبر عاشورا فقط گریه کردن نیست درس گرفتنه .عمل کردنه . اگر کم هستی و در اقلیتی . وظیفه ازت ساقط نشده . تکلیف داری . با دست با زبان . با فکر با مطالعه .... دوستانی که عشق شهادت دارید الان جهاد برقراره .جهاد اکبر شهادت اکبر یه روزی با یکی بحث میکردیم . بجای منطق مسخره میکرد . توی جمع بود باید جواب میدادم . اخر کار گفتم فقط یه جمله ... قرارمون صحرای محشز ببینم کی اونجا میخنده ... برادر من خواهر من اگر فلانی باهات بد بر خورد کرد میزاری میری؟!!! منظور من فقط تالار نیست . تو جامعه هم هست یادمون باشه چرا و برای کی؟ یا حق |
|||
|
۱۱:۲۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا وحید کلیت مطلب که کاملا واضحه. اما میشه در مورد جزئیات هم توضیح یدید؟ خدای نکرده که قصد خداحافظی نداری؟ |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من بچه مذهبی و مسلمون بهم بگن بالای چشمت ابرو میزارم میرم به نظرم مهم ترین عاملی که باعث میشه این تفکر در من ایجاد شه غرور نا به جا هست. در حالی که اگه از اول برای خدا کار کنم چاقو خوردن و فحش خوردن که چیزی نیست از مردن هم نباید ترسید. |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۰ ۱۱:۲۹)shafagh_mah نوشته است: سلام خوب یعنی بر خلاف نوشته عمل کنم؟! به امید خدا تا جایی که بودنم بهتر از نبودنم باشه و خداوند مقدر فرموده باشند هستم . هممون به امید خدا هستیم و با افزایش ایمان . دانش و اخلاص اماده میشیم برای خدمت در رکاب مولامون اگر مرد راهی بگو یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
موفق و سربلند باشی آقا وحید.
برای هر چیزی باید بهایش را پرداخت. امام خمینی (رحمة الله علیه) می فرمود ما باید به وظیفه عمل کنیم و نتیجه رو به خدا بسپاریم. |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقا یکی برا من توضیح بده عنوان این تاپیک چه ربطی به پست اولش داره.... من نفهمیدم.
پست اول یه سری سوال مطرح شد و یه مطلب نصیحت گونه و نتیجه گیری.... نتیجه اینکه باید در راه خدا آزمون پس بدی و شاید مجبور بشی خیلی چیزهات رو از دست بدی و نباید ناراحت بشی. خوب چه ربطی به خداحافظی داشت؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۰ ۶:۵۳)وحید110 نوشته است: رک و راست بهتون میگم اووووووف گفتی داغمو تازه کردی انواع و اقسامشو بارمون میکنن از قبیل : ساندیس خور ، بییییییییب نظام ، چماق بدست زورگیر ، مال مردم خور، عقده ای وحشی ، بسیجی مفت خور ، خوا... بییییییییییییب (بسه یا بازم بگم؟) کتکم در حد یه لگد و پس گردندنی (البته دوستان لطف داشتند) ![]() البته در قبالش ما هم بیکار نموندیم ، ای دوسه تایی هم مشت و لگد و فیلیپینی حوالشون کردیم ![]() و یه چند تایی هم از حیوانات (از قبیل چهار پایان و خزندگان و پرندگان و حشرات ) رو بهشون نسبت دادیم ![]() و در کمال آرامش و خوبی همچنان با هم سر و کله میزنیم و هم دیگه رو مورد لطف و مرحمت قرار میدیم
|
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یا فتاح اگر قرار باشه ظهور آقا رو با کارها و عقاید درستمون و با عمل کردن به اونها جلو بندازیم مگه دیگه حرفهای دیگران مهمه؟ حالا این توهینها از خانواده گرفته تا دوست و دشمن باشه فرقی نمیکنه. یا علی
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شوخی نکنید جناب وحید مشکلی چی واقعا میخواین برید
![]() ![]() مشکل با کسی یا احیانا با من ؟! ![]() ![]() ![]() ![]() انجمن بدون شما به مشکل میخوره الان انجمن کاربر فعال کمرنگ تر شدن و یا کلا رفتن به نظر من بهتر بود انجمن کلا بخش کمتری داشت رو موضوعات اصلی زوم میکردیم تا این مشکلات در انجمن به وجود نمیومد که باعث این مشکلات بشه بهتر بود به جای مدیران بخش ناظم انجمن میدازشتین تا بیشتر تاپیک که باعث اختلاف نظر هستن برخورد بشه ناظم کلا پست نباید داخل فروم بزنه .... در کل امیدوارم این طوری نباشه ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۴:۱۹ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه... نه دوست عزیز ایشون قرار نیست جایی برن یعنی خدانکنه از اینجا برن... روی صحبتشون با همه ست و بخصوص من که بابت یه حرف نه چندان مهم میخواستم دیگه فعالیت نکنم... با اینکه بودن یا نبودن من از این فضای معنوی چیزی رو کم نمیکنه ولی از باب نصیحت و یا بهتر بگم رک و راست حرفشون رو زدن و منم باید اعتراف کنم حرفم راجع به فعالیت نکردن خیلی بچه گانه بود و حرفای ایشون باعث شد که محکمتر از قبل بچسبم به چیزایی که بهشون اعتقاد دارم... البته این رو هم اضافه کنم اگه حرفای آقا وحید فقط حرف خالی بود نمی پذیرفتم ولی اون وقتی که روی "صندلی داغ" نشسته بودن و جواب سوالای بچه هارو میدادن چیزای زیادی رو درموردشون فهمیدم که حداقلش اینه " آدم واسه اعتقاداتش حتی کارد و چاقو هم میخوره" دیگه فکر نکنم از سلامتی آدم هیچی مهمتر باشه مگر اعتقادات آدم که باید تا پای جون ازشون دفاع کرد...البته این رو هم بگم تو فضای سایبری اثرات روحی که یه وقتایی بعضی موضوعات روی آدم میزاره خیلی زیاده و فکر می کنم حداقل کاری که باید تو این فضا انجام داد اینکه واسه " روان " خودمون و بقیه ارزش قائل باشیم... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |