کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خداحافظی !
۶:۵۳, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۶:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
رک و راست بهتون میگم

فرض کن اصلا چون ولایتی هستی و مذهبی بهت ایراد گرفتن ... بر خورد بدی باهات شده ....

تا حالا به خاطر عقایدت بهت تیکه انداختن؟

فحش خوردی؟ از نوع رکیکش؟

کتک خوردی؟

زندان رفتی؟

با کارد ش دور از جون زدن اش و لاشت کنن؟

مال دادی؟

جون دادی؟

ابرو دادی؟

اگر ندادی پس شاید لازم شد همه اینها رو بدی . اگر رهروی و اعتقاد داری . اگر لازم بشه همش رو باید کف دستت بگیری.

ناراحت هم نشی به خاطر خودت که غرورت خورد شده . به خاطر این که چرا بیشتر نتونستی خدمت کنی باید ناراحت باشی

اگر هر کدوم از مراحل بر سرت اومد فقط خوشحال باش و از ته دل بخند .
خریدار دل ما عجب کسی است

چرا روحیه رو از بعضیا یاد نمیگریم . خودم رو میگم . طرف اومده توی همین تالار . ایده میده که به قول مسافر مرغ پخته میخنده اشکالش رو میگیریم . کاربرا مسخرش میکنن . باز از رو نمیره تاپیک بعدی (کاربرای اسلام ستیز)

من بچه مذهبی و مسلمون بهم بگن بالای چشمت ابرو میزارم میرم

خدایی چند بار اومدم همه چی رو ول کنم . اما گفتم مگه دست خودته . ادعا داری سرباز مولایی تحمل نداری یه برخورد رو؟!!

به خدا من خیلی ناراحت میشم اینها رو میبینم

مولا دست یکی رو قطع کرد معاویه گفت کی این کار رو کرده . گفت بهترین خلق خدا . بنده عادل خدا و کلی تعریف کرد !!

میثم رو زبان بریدند و کوتاه نیومد.

قربانش برم حضرت عباس دست نداشت با دهان مشک میگرفت .دست مبارک ایشون رو قطع کردند ول کن نبود . به معنای واقعی تا اخرین توان تا اخرین خون ایستادگی کرد .

الله اکبر

عاشورا فقط گریه کردن نیست درس گرفتنه .عمل کردنه . اگر کم هستی و در اقلیتی . وظیفه ازت ساقط نشده . تکلیف داری . با دست با زبان . با فکر با مطالعه ....
دوستانی که عشق شهادت دارید الان جهاد برقراره .جهاد اکبر شهادت اکبر

یه روزی با یکی بحث میکردیم . بجای منطق مسخره میکرد . توی جمع بود باید جواب میدادم . اخر کار گفتم فقط یه جمله ... قرارمون صحرای محشز ببینم کی اونجا میخنده ...

برادر من خواهر من اگر فلانی باهات بد بر خورد کرد میزاری میری؟!!!

منظور من فقط تالار نیست . تو جامعه هم هست

یادمون باشه چرا و برای کی؟

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، میلاد.م ، مسافر ، yamin ، shafagh_mah ، N.Mahdavian ، saloomeh ، اکبر.ع ، دیدگاه نوین ، أین المنتظر ، Admirer ، jkb ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، Islam ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، somayeh ، idea ، میثاق ، انصارالمهدی ، ترنم ، چشم انتظار ، MohammadSadra ، fereydun ، MAHDI59 ، meshkat ، آزرم‌شاه ، iman-s ، mohammad727 ، shakiba ، تازه مسلمان ، حسن عزتي ، Hadith ، MohammadMeraj ، stranger00 ، خادمة الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، فرهاد ، t.kam67 ، خیبر110 ، fandogh ، Abasaleh ، EMPERATOR ، رهیافته ، mahdi_haji ، soldier ، rastin ، bagheri4 ، a.l.? ، فدک زهرا ، aghah ، fazel ، Agha sayyed ، ali73 ، ساقی ، black ، vahrakan ، ساجد ، SARV ، M03TAFA ، pop110 ، هدهد ، tyujhgfd ، خادم الامام ، K-1 ، رضا میزانی ، sogiii ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، only_y2d ، انتصـار ، حلما ، mahdy_mir ، Amirsaeed ، در جستجوی سختی ، نسیم ، boghz ، hsmoa ، mohammad reza ، ali.khm ، najmeh ، سجاد313 ، abas_341 ، آرین (الهه.ع) ، میرزا احمد ، behzad-jn ، peimane ، fateme_313 ، یاران مهدی ، seyed313 ، محمود ، AMINI ، ZaHrA110M ، m.hossein ، blue.blood ، taleb ، Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، help me ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
آقا وحید مثل اینکه اینها صابونشون به تن شما هم خورده.

آقا وحید ببخشید، ولی ورشکست شدن و چک برگشتی رو فراموش کردید. چنان براتون می سازن که ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، shafagh_mah
۱۵:۱۵, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
ببینید الان در بین جوونا حرفای که ما توی این تالار میزنیم هیچ جذابیتی نداره چون اونها کنترل ذهن میشن.
پس ما هم باید توی فکر بکر باشیم تا بتونیم روی اذهان عمومی تاثیر داشته باشیم و بتونیم وجدان های به
خواب رفته رو بیدار کنیم.
من خودم شخصا چند تا فکر جالب دارم که تصمیم دارم یه روز تو این تالار اونها رو بیان کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، boghz ، AFG Shia ، seyed313
۱۵:۳۶, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۵:۳۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
عزیزان آقا وحید نمی خواد بره!!!!!
خطاب به برخی دوستان است که تا یه چیزی میشه سریع میگن دیگه اینجا نمی مونیم و خداحافظ!!!

این ویژگی ایرانیهاست که حرفشون رو رک و راست نمیزنن و با صد جور ضرب المثل و حکایت و تمثیل سعی میکنن حرفشون رو غیر مستقیم بزنن Big Grin

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، وحید110 ، تازه مسلمان ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، idea ، shafagh_mah ، yamin ، Abasaleh ، حلما ، boghz
۱۵:۵۶, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل

از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل

Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah
۱۷:۴۵, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۷:۴۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #15

واااااای وحید نروووو چرا میخوای بری ، آره من میدونم میخوای بری.... برگرد : دی

(اینم از اسپم ما!)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، stranger00 ، shafagh_mah ، حلما
۱۸:۲۰, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۰/دی/۹۰ ۱۲:۴۶)Havbb نوشته است:  آقا یکی برا من توضیح بده عنوان این تاپیک چه ربطی به پست اولش داره.... من نفهمیدم.

پست اول یه سری سوال مطرح شد و یه مطلب نصیحت گونه و نتیجه گیری.... نتیجه اینکه باید در راه خدا آزمون پس بدی و شاید مجبور بشی خیلی چیزهات رو از دست بدی و نباید ناراحت بشی. خوب چه ربطی به خداحافظی داشت؟
روی صحبتم با دوستانیه که با یه برخورد ساده و یا پیچیده خداحافظی میکنند .با هدفشون

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، میثاق ، اکبر.ع ، Havbb 110 ، shafagh_mah ، yamin
۱۸:۲۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام

1 - اتفاقا من هم متوجه غیبت بعضی دوستان فعال شدم و بسیار متاثر تا حدی دلیلش رو حدس میزدم اما همون طوری که برادرمون گفتند باید صبوری کرد این وظیفه ی ماست
2- اگر ما به خاطر دینمان مورد آزار قرار نگیریم باید یه فکری به حال خودمان بکنیم چون همیشه افراد فاسق وجود دارند و همیشه منافقان زیان رسان هستند پس ما اگر بلایی سرمان نیاید بر شیعگی خودمان باید شک کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، میثاق ، تازه مسلمان ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، shakiba ، yamin
۱۸:۳۳, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط منتظرآفتاب.)
شماره ارسال: #18

اره خب منم به خاطراعتقاداتم گاهی توجمع منزوی بودم گاهی توهین شنیدم آخرین بارهم که نگو. یه نفر بهم یه چیزایی گفت که وای وای وای ............
ولی من شیعه علی هستم
من یار امام زمان هستم چاقوشم بخورم عین شیروامیستم

(۲۰/دی/۹۰ ۱۸:۳۳)منتظرآفتاب نوشته است:  اره خب منم به خاطراعتقاداتم گاهی توجمع منزوی بودم گاهی توهین شنیدم آخرین بارهم که نگو. یه نفر بهم یه چیزایی گفت که وای وای وای ............
ولی من شیعه علی هستم
من یار امام زمان هستم چاقوشم بخورم عین شیروامیستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، MohammadSadra ، وحید110 ، shafagh_mah ، shakiba ، yamin ، saloomeh ، هدهد ، حلما
۱۹:۰۰, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
من دو سه روزیه اومدم تو این انجمن. چیزی که دستگیرم شد اینه که بیشتر افکار کاربرا شبیه همه حالا یه کم اینور اونور . اختلافی هم باشه توشون ریشه ای نیست حداقل.

اگه کسی تحمل اینجا رو هم نداشته باشه که دیگه واویلا ..... [تصویر: 14.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، MohammadSadra ، فرهاد ، shakiba ، yamin
۱۹:۳۲, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
البته بعضي وقت ها اينجوري نيستااااااااا!!!!!!!!!!!!!!
به موضوع بازي assissans creedسر بزنيد بد نيست.
ولي بيشتر وقت ها مپل نطر شماست.
چون همه ي ما دنبال طهور آقا و تلاش براي آن هستيم.WinkWinkWinkWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا