کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV PERSIAN 1 DANCE
۱۸:۱۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

تاحالا مسابقه رقص TV PERSIAN1 رودیدید؟؟؟؟؟
جهت اطلاعتون این مسابقه توسط یه فراری به اسم محمدخردادیان به همراه یه خانم ایرانی ویه خانم اونوری اجرامیشه هرفصل مکان مسابقه یکی از کشورهایی که ایرانی ها واسه تعطیلات میرن انتخاب میشه.متاسفانه تعداد کسایی که تومسابقه شرکت میکنن کم نیست وبدتر اینکه همونایی که اینجانسبت به ناموسشون مثلا باغیرت اند یااینجا چیزی به اسم حجاب به تن دارند اونجا روی سن که میرن فقط یه اسم ایرانی دارندومابقی همش میشه برهنگی وبی حیایی ورقص جلوی دوربینهای دنیا.آخرتعطیلات هم با همون توربرمیگردن ایران. ببینیدچقدرراحت حجاب وغیرتمون روبردن روی سن.فقط با یه موسیقی وبه کمک مسافرای نوروزی.چه راهی بهترازاین.هیچجوردیگه ایی نمشدبه این راحتی ایرانیهاروجذب کنن وضربه بزنن. من همینجاهشدار میدم اگه واسش تدبیری لحاظ نشه خطرناک میشه واسه دینمون واسه مملکتمون بد تموم میشه .یکم فکر کنیم به شهدامون چی داریم که بگیم؟؟؟ اوناخون دادن تانوامیسمون به این راحتی برن جلودوربینهای دنیا برقصند

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، alitalebi ، Tohid_Prince ، Mohammad Trust ، fereydun ، یاســین ، حسن.س. ، Maysam-1st ، ثامن ضامن ، yamahdi-12 ، SARV ، zahra11 ، تازه مسلمان ، bagheri4 ، yashar1374 ، vahrakan ، nasimesaba ، نسیم ، Havbb 110

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۰, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #51

(۲۳/دی/۹۰ ۱۷:۵۷)blue.blood نوشته است:  
(۲۳/دی/۹۰ ۱۳:۰۱)اکبر.ع نوشته است:  اینی که شما می گی وقتش گذشته!!
الان جوونا به دین اهمیت نمی دن (اونایی که تمدن رو برهنگی می رونن) پس نمی شه اینطوری باهاشون حرف زد یه راهکار دیگه بفرمایید!!!
می دونید وضع ما چه طوریه؟
مثل صدر اسلام زمانی که پیامبر جاهل ها رو راهنمایی می کرد ما هم حالا باید از صفر شروع کنیم و همه رو به راه اسلام بکشیم ولی الان مثل اون زمان آسون نیست
من که جرات نمی کنم اینجا این بحث رو بازتر کنم ...
تا همینجاش هم خدا به خیر کنه ...
نگران نباشید ...
در این باره تاپیکی زدیم اگه خواستید سری بزنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...l#pid83683
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا