کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه از عرفانهای کاذب
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب
داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا
کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان
کنه تا بحث بهتر جلو بره.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125 ، mahdy_mir ، یاســین ، alitalebi ، اکبر.ع ، SARV ، mhvvhm

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۱۲:۲۰)محمد رضا. نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از دوستان مخصوصا آقا مهدی

یک فایل pdf دیدم در سایت وعده صادق به اسم یوگا پرستش شیطان، مقاله ی مفیدی هستش پیشنهاد می کنم کسانی که ندیدن یه نگاهی بکنن و آدرسش:
http://www.alvadossadegh.com/fa/download...ory/9.html

به نام خدا
ممنون از لینک شما که باعث فعال سازی تاپیک هم میشه .

البته یه نکته ای هست . من در اولین پستم گفتم که قصد دارم تجربیات خودم رو بنویسم و اصلا هم قصد نوشتن مطلب فنی رو ندارم . و البته قادر هم نیستم . دوستان دیگه اگه تجربه ای دارن بنویسن و مثل همین دوست گرامیمون لینک مطالب فنی و مقالات تخصصی رو هم بدن تا موضوع پربار تر بشه .

راستش وقتی قصدم نوشتن تجربه بود با یاری خدا , اینهم مد نظرم بود که

سخن کز دل برآید ........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۲۳, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۱۱:۱۸)mahdy_mir نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم .

ببینید در اوائل جوانی یا بطور کلی بعد از تحصیلات متوسطه یه تفکری شکل میگیره .

1- میخواهیم خودمون و سلامتیمونو ارتقا بدیم .

2- دنبال راه موفقیت هستیم .
3- افرادی رو میبینیم با ظاهری از دین و مذهب Huh که البته چون عمل بهش نمیکنند ممکنه به سرمون بزنه و دنبال یه روش رسیدن به خدا باشیم .

ممکنه انگیزه های دیگری هم باشه که شما خودتون بیشتر میدونیند.

ابتدا ورزش یوگا با تبلیغات زیادش تو همین ایران و بدون هیچ محدودیت و با وجود فدراسیون ممکنه خیلی خوب بنظر بیاد .

نوجوانیکه علما و خواص نتونستن شیرینی اسلامو بهش نشان بدن , به این نتیجه میرسه که میرم دنبال یه ورزش .

در یوگا به شما میگن تعالی جسمی خواهید داشت. آرامش فکری . موفیقیت در زندگی . عمر طولانی تر .

صرف انجام حرکات کششی و نرمش برای من میتونست بسیار مفید باشه . و مثل هر روش تمرینی دیگه ای میخواستم به انتهای اون برسم . و مراحل بالاتری طی کنم .

تنفسهای عمیق یوگا شما رو به یه حالت خواب آلودگی میبره و حس میکنید افکاریکه مدام تو مغرتون میچرخن , حالا دیگه دارن متوقف میشن . یه جور در خود فرو رفتگی حاصل میشه . وقت زیادی باید بزارین . ضمنا ردپای هند و فرهنگ هندی هم زیاد تو این ورزش دیده میشه .

خوب حالا در مراحل بالاتر تمرینهایی عجیبتر و غیر قابل انجام تر میبینید . شما میتونید دستمالی یک متری رو قورت بدین تا برسه به معده و معده رو تمیز کنین ؟

در بعضی مراحل یوگا حتی کارهایی جنسی انجام میشه که نمیشه مطرح کرد . یه افرادی هم هستند که دکانی باز کردن و مجبورن بگن یوگا خوب است . اما در حقیقت وقتی بالا میرید میبینید حالا تمریناتش داره خاصیتی بعضا حیوانی یا غیر انسانی به خودش میگیره .

بزارین متخصصین یوگا هرچی میخوان بگن Dodgy اما وقتی این راه رو رفتید خیلی ناگهانی به مسیر های دیگه ای میافتید .

ببینید سلامتی رو در حد مناسبش با هر ورزش دیگه ای میشه بدست آورد حتی ژیمناستیک و بوکس و کاراته و غیره

اما یوگا در مراحل خودش دستورات معنوی هم داره . مثلا خوردن فقط میوه جات یا فقط آب و ریاضتهای شدیدی که به بدن میدن تا چیزی بدست بیارن .

تو دنیا یه اصل همیشه رعایت میشه : برای هر چی زحمت بکشی نتیجه ای هم بدست میاری .

حتی یه یوگی هم نتایجی بدست میاره . ممکنه قدرتهای فرق طبیعی داشته باشه . اما من میخوام بدونم بعد از یه عمر تمرین
اگه برم 24 ساعت زیر خاک یا بتونم یه دفعه تو هوا پرواز کنم یا قطاری رو بلند کنم و غیره .... اینا واقعا چه ارزشی داره ؟

اون ارامشی که ازش نام میبرن بسیار شکننده است . براحتی با یه اتفاق ساده آرامش بهم میخوره . من کسایی رو دیدم که لطمه ای جسمی در اثر ریاضت میبینن. یا عصبیت پیدا میکنن !!!

گاهی اوقات انرژی و چیزای فوق طبیعی هم بوجود میاد اما هیچ مدرکی نیست که بگه این مسائل فوق طبیعی واقعا الهی هستند یا شیطانه که داره اینا رو توسط بدن انسان به نمایش میزاره .

واقعا حیفم میومد که 5 دقیقه نماز را به سختی میرسم بخونم اما باید ساعتها تمرین مدیتیشن رو انجام بدم یا حرکات یوگا رو و تازه اذکاری بکار ببرم که بعدا فهمیدم کاملا شیطانی و به عمد در این روش قرار گرفته .

نه ارامشی بوجود میاد ....نه سلامتی که خیلی قابل تکیه کردن باشه ..... مطمدن باشی تعالی هم در کار نیست .

اگه مزایایی هم باشه , خوب, میشه از راههای دیگه هم بدست آورد . اگه دیدید یه نفر یوگا تمرین میکنه و مثلا جراح مغز و اعصابه یا دانشمند یا مزیتهای دیگه ای براش ایجاد شده میتونین بگین جزء این حالتهاست

1- نمیشه گفت تنها یوگا و تمرینشه که باعث موفقیت اون فرد شده . بهرحال سندی وجود نداشت که نشون بده یا یوگا میشه فلان موفقیت رو کسب کرد .

2- اگر کسی زحمت بکشه , خوب نتیجه اشو میگیره .

3- ایا صرف اینکه فلانی متخصص یا دانشمنده یا میتونه نفسشو 24 ساعت حبس کنه , این نشان ار تعالی و موفقیته ؟

سوالاتی برای من اون زمان بوجود میامد خصوصا اینکه مهمترین آنها این بود که

واقعا ارزش داره دنبال یه چنین روشی باشیم ؟

چرا نامی از خدا و پیامبران در این روش نیست ؟

واقعا لازمه بخاطر سلامتی , انسان اینقدر به خودش سختی بده ؟

خوب دوستان , من به این نتیجه رسیدم که فقط انجام یکسری حرکات کششی و نرمشی میتونه سلامتی رو بیشتر کنه اما
مراحل به ظاهر معنوی یوگا و ذکر ها و فلسفه تمریناتش هیچ نشانی از واقعیتهایی مثل

خدا

جهان آخرت

هدف زندگی

نداره . ببینید در ظاهر خیلی حرفا زده میشه . اینا همش مشتی اراجیفه !!! وقتی راه این روشو برید میبینید که اسمش یه روش معنویه و بیشتر هدفش اینه که روح و جسم یک انسان رو برای شیطانی شدن اماده کنه .

بهرحال از منظر ورزش و سلامتی هم سوال من این بود چرا یه کشوری مثل اسرائیل به دانش آموزاش آموزش نظامی و دفاع شخصی و اسلحه میده !!!! اونوقت ما میریم یه ورزشی برای آرامش انجام میدیدم که راحتتر جلوی گلوله اونا بمیریم .

پس اگر بخوام انتخاب ورزش کنم حتما میرم سراغ یه روش رزمی Big Grin که هم سلامتی و هم دفاع شخصی و .... باشه .

دوستان تو پست بعد در مورد وارد شدنم به مکاتب رزمی میگم . خلاصه یوگا بهیچوجه مناسب نبود . اما اگر هم علاقه مند به حرکات کششی و نرمش باشین چه بهتر که ورزشهای رزمی رو تجربه کنید . در پست بعد راجع به رزمی و فلسفه شون میگم و بازم خواهید دید که اونا هم نمیتونن تعالی معنوی بشر رو تضمین کنن.

انشاالله در آخر هم به لطافت و شیرینی تشیع و اسلام مقاله روو میرسونم .

موفق باشید.

شما می خواهید همه چیز رو به شیطانی یا تعالی بودن تقسیم کنید؟ مشخص است شما اطلاع چندانی ندارید ( البته خودم هم سطحی می دونم ) مدیتیشن تکنیکی هست که با اون از شر افکار راحت می شید و می تونید رو مسئله ای که می خواهید تمرکز کنید. مسئله می تونه بازکردن چاکرا یا هر مسئله دیگه ای باشه. میشه گفت این یه تمرین برای کنترل مغزه. یوگا و مدیتیشن می تونن باعث از بین رفتن تنفر و یا احساس خشم بشند و باعث آرامش بشوند. وقتی از تمام مغز رو روی یک چیز مشخص متمرکز کنی خیلی خیلی قوی میشه پس شیطانی یا تعالی بودنش به استفاده فرد بستگی داره! ورزش بوکس یک بازی خشن و تنفر آمیزه و شباهتی به یوگا نداره. قدرت اسلحه در مقابل قدرت مغز هیچی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، omoridi
۱۳:۴۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #13

این رو هم دقت کنید که خیلی از اخبار و مقالاتی که در این زمینه ها منتشر میشه صحت نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omoridi
۱۴:۰۰, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #14
آواتار
[/quote]

شما می خواهید همه چیز رو به شیطانی یا تعالی بودن تقسیم کنید؟ مشخص است شما اطلاع چندانی ندارید ( البته خودم هم سطحی می دونم ) مدیتیشن تکنیکی هست که با اون از شر افکار راحت می شید و می تونید رو مسئله ای که می خواهید تمرکز کنید. مسئله می تونه بازکردن چاکرا یا هر مسئله دیگه ای باشه. میشه گفت این یه تمرین برای کنترل مغزه. یوگا و مدیتیشن می تونن باعث از بین رفتن تنفر و یا احساس خشم بشند و باعث آرامش بشوند. وقتی از تمام مغز رو روی یک چیز مشخص متمرکز کنی خیلی خیلی قوی میشه پس شیطانی یا تعالی بودنش به استفاده فرد بستگی داره! ورزش بوکس یک بازی خشن و تنفر آمیزه و شباهتی به یوگا نداره. قدرت اسلحه در مقابل قدرت مغز هیچی نیست
[/quote]

سلام دوست گرامی

شما نظرتونو گفتین و من هم قبلا در مورد یوگا گفتم . متن شما با سلام و یا نام خدا شروع نمیشه . ضمنا در مورد اطلاع نداشتن من هم خیلی راحت صحبت کردید. متن خودتونو که ظاهرا طرفدار تعالی هستین و اطلاعات هم خیلی دارید دوباره مرور کنین.

در ضمن هر کاری که نام خدا ابتداش باشه فرق داره با کاری که اسم و نام خدا درش نیست . بخاطر همینه که اگر مثلا گوسفندی زبح بشه و به نام خدا ذبح نشده باشه پس حلال نیست .

من در مورد یوگا حرف میزدم نه مدیتیشن . ببینید دوست گرامی در عرفان اسلامی ذکر با فکر و مراقبه نفس وجود داره که به نوعی میشه گفت تمرکز و عبادته اما با یاد خدا من میتونم منابعش رو بهتون معرفی کنم .

پس در اسلام اول با نام خدا بعد ذکر خدا با مراقبه یا همون ترک گناه چه فکری چه عملی انجام میشه .( در این موارد باید به علما مراجعه کنید )

در یوگا بی نام خدا با ذکر هوووووم ماننننن اووووم و مراقبه افکار انجام میشه .

کاری که یاد خدا و آفریدگار درش نیست و اذکاری که اول و آخرشون معلوم نیست چی هستن شیطانی نیست ؟؟؟؟

اگر مدیتیشن صرفا تمرکز فکر باشه بدون ذکر یوگی و کار غیر شرعی , استعلام کردم و علما میگن مشکلی نداره . اما مدیتیشن یوگی چیزایی داره که نمیشه گفت شرعیه .

از متن محترمانه شما و پاسختون ممنونم .

راستش من در متن شما صراحت و صداقت هم دیدم . گرچه با عقیده شما در مورد مدیتیشن نمیتونم موافق باشم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، freewish ، MAHDI59 ، yektaparast
۱۵:۰۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
دوستان قبل از ادامه مبحث
اگه توی تالار جستجو کنید مطالب دیگه ای شبیه این مبحث وجود داره.
لطفا اول به اون قسمت یه نگاه بندازید .

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
۱۶:۰۴, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #16

دوستان، دلیلی نداره که ادیان و روشهای دیگه با اسلام همخوانی داشته باشن.
۱۷:۴۴, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
همیشه گفته شده که نه یوگا دینه و نه مدیتیشن! البته اگه بودایی بشی فرق دارهچرا وقتی می گم اطلاع ندارید ناراحت می شوید. پس من برم دزدی و موقع برداشتن بگم بنام خدا حلال می شه برام؟اون ممممم و آآآآآ یه لرزشه که میگن هرکدوم برای قسمتی مفیده که در اون مورد زیاد اطلاع ندارم ولی اگه بخواین می تونم در اینترنت برایتون جستجو کنم! بعلاوه مدیتیشن خیلی می تونه مفید باشه{
متن خودتونو که ظاهرا طرفدار تعالی هستین
}

این که فکر کنین من یک فراماسون ام و اومدم گولتون بزنم یخورده زیادیه Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، omoridi
۱۷:۴۵, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱۷:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #18
آواتار
دوستان ما اینجا نیستیم تا تازه بخوایم تصمیم بگیریم روش های اسلامی درسته یا سایر روشها. این موضوع بارها به اثبات رسیده و موضوعش از بحث این تاپیک خارجه.
از دید این تالار هر عرفانی به جز عرفان ناب شیعی که مولی الموحدین امام العارفین حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام برای ما مطرح کردن یا ناقصه، یا منحرف و بیراهه و یا شیطانی. نمیخوام بگم سایر مکاتب عرفان ندارن اما قطعا تعدادیشون ناقص هستن که انسان رو به اون جایگاهی که باید برسه نمی رسونن یا اینکه بیشتر منحرف و شیطانی هستن که توی این تاپیک فقط کسانی که به اشتباه چنین عرفانهایی رو تجربه کردن تجربیات خودشون رو مطرح می کنن بلکه پیشگیری بشه از مشکل و انحراف سایرین.

همین عرفان شیعه چه کمبودی داره که باید تبلیغ عرفانهای دست و پا شکسته یا شیطانی ادیان و فرق دیگه بشه؟ آرامشی که یاد خدا برای ما ایجاد میکنه چی کم داره که باید سراغ روشهای جور واجور دیگه رفت که معلوم نیست کی مشکلاتش برملا بشه؟

بنابراین ادامه تاپیک فقط تجربیاتی است از کسانی که پیرو عرفانهای کاذب و دروغین بودن و حالا برگشتن به عرفان ناب شیعه. لطفا بحث تاپیک عوض نشه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، MAHDI59 ، mahdy_mir ، یاســین ، رمز شب ، yektaparast
۲۰:۵۴, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۲۱:۰۵ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۱۷:۴۵)بیداری اندیشه نوشته است:  دوستان ما اینجا نیستیم تا تازه بخوایم تصمیم بگیریم روش های اسلامی درسته یا سایر روشها. این موضوع بارها به اثبات رسیده و موضوعش از بحث این تاپیک خارجه.
از دید این تالار هر عرفانی به جز عرفان ناب شیعی که مولی الموحدین امام العارفین حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام برای ما مطرح کردن یا ناقصه، یا منحرف و بیراهه و یا شیطانی. نمیخوام بگم سایر مکاتب عرفان ندارن اما قطعا تعدادیشون ناقص هستن که انسان رو به اون جایگاهی که باید برسه نمی رسونن یا اینکه بیشتر منحرف و شیطانی هستن که توی این تاپیک فقط کسانی که به اشتباه چنین عرفانهایی رو تجربه کردن تجربیات خودشون رو مطرح می کنن بلکه پیشگیری بشه از مشکل و انحراف سایرین.

همین عرفان شیعه چه کمبودی داره که باید تبلیغ عرفانهای دست و پا شکسته یا شیطانی ادیان و فرق دیگه بشه؟ آرامشی که یاد خدا برای ما ایجاد میکنه چی کم داره که باید سراغ روشهای جور واجور دیگه رفت که معلوم نیست کی مشکلاتش برملا بشه؟

بنابراین ادامه تاپیک فقط تجربیاتی است از کسانی که پیرو عرفانهای کاذب و دروغین بودن و حالا برگشتن به عرفان ناب شیعه. لطفا بحث تاپیک عوض نشه.

به نام خدا
سلام

کاملا با نظرتون موافقم . من بازخوردهایی تو همین مدت کم داشتم . قصد منم این بود که بگم گرچه اعتقاد به اسلام داشتم اما سراغ روشهای دیگه برا آر امش یا سلامتی رفتم . همین تجربیات باعث شد که سعی کنم نیازهامو از طریق عرفان ناب شیعه براورده کنم .

تو مذهب اسلام و شیعه هم مدیتیشن و هم آرامش و البته رسیدن به جایگاهیست که بجز خدا نبیند.

و خواستم بطور کاملا خودمونی بگم چه چیزایی دیدم . دوستان قویا توصیه میکنم به کتاب لب الباب اثر ایت الله سید حسین حسینی طهرانی مراجعه کنید تا ببینید اسلام و عرفان ناب شیعه چطوریه و چه چیزایی به انسان عرضه میکنه .

متن کتاب رو نت هست . من حتی گاهی برای رفع خستگیهای روزانه و اضافه کردن شیرینی عرفان شیعه به زندگیم همین کتاب و میخونم . آثار آقای طهرانی در زمینه الله شناسی یا کتاب روح مجرد ایشون واقعا کولاکه .

دوست خوبم پاسخ شما دل گرمم کرد چون بازخورد هایی دیدم که برام عجیب بود . فکر نمیکردم که تازه باید بیام و تو تالاری که مال اسلامه مال شیعه است ببینم که .......بگذریم .

تصمیم دارم کارم رو ادامه بدم .
(۲۲/دی/۹۰ ۱۷:۴۴)Unname28 نوشته است:  همیشه گفته شده که نه یوگا دینه و نه مدیتیشن! البته اگه بودایی بشی فرق دارهچرا وقتی می گم اطلاع ندارید ناراحت می شوید. پس من برم دزدی و موقع برداشتن بگم بنام خدا حلال می شه برام؟اون ممممم و آآآآآ یه لرزشه که میگن هرکدوم برای قسمتی مفیده که در اون مورد زیاد اطلاع ندارم ولی اگه بخواین می تونم در اینترنت برایتون جستجو کنم! بعلاوه مدیتیشن خیلی می تونه مفید باشه{
متن خودتونو که ظاهرا طرفدار تعالی هستین
}

این که فکر کنین من یک فراماسون ام و اومدم گولتون بزنم یخورده زیادیه Wink

به نام خدا

سلام

متن شما نه سلام داره نه نام خدا . من کجا گفتم کسی ماسونه ؟ کی گفتم کسی میخواد گوب بزنه ؟ اگه اومممم یه لرزشه پس تا حالا با ویبره موبایل میشد به عرش رفت WinkWink

در مورد ناراحتی من باید بگم که خیر . کاملا هم خوشحالم از اینکه با حرفم مخالفت میشه . اگه مخالفت نمیشد تعحب میکردم Big Grin

در ضمن دزدی تو هر عرف و مکتبی بد و ناگواره و فکر نکنم هیچ دزدی قبل از کارش بسم الله بگه Blush

اما هر کاری که مثبت هست با نام خدا شروع میشه . شما هم تجربه ای دارید مطرح کنید . اگه واقعا با یوگا به نکته مثبتی رسیدید بگید . منم گفتم که سطحی از سلامتی رو یوگا و مدیتیشن بوجود میاره اما هر چی بالاتر میره نقص های روشنتری
آشکار میشه .

موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، adeldarbandi ، MAHDI59
۲۲:۱۷, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۲۲:۲۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #20
آواتار
خب بیشتر افکار اعضای تالار این شکلیه Big Grin
دوست دارم در مورد این نقض ها توضیح بدید
من یوگا کار نکردم و مدیتیشن هم خیلی کم ولی مقداری اطلاع دارم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]