|
تجربه از عرفانهای کاذب
|
|
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان کنه تا بحث بهتر جلو بره. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۳, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
مهدی جان برای من ایمیل فرستاده بودید؟ راستش به دست من نرسیده، ممنون میشم توی پیام خصوصی بفرستید. راستش هر کدوم از این مطالب، یه سری توجیحات داره، حالا ممکنه مثلا اون کاری که از نظر ما درسته واقعا درست نباشه. البته من مطمئن نیستم که درست باشه یا نه، اما میشه توجیحش کرد. |
|||
|
۲۳:۱۶, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشید مطالبتون عالی بود
اما یه سوال:شما در مورد مکتب اتیسم atheismهم اطلاعاتی دارید؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
به نام خدای یکتا
سلام بله . مطمئن باشید برای همه چیز توجیه وجود داره که شاید درست باشه شاید نباشه . ممکنه چیزی که ما میگیم سمت چپه در حقیقت سمت راست باشه . ![]() اصلا شاید روز واقعا روز نباشه ! ما وقتی خورشید رو میبینیم میگیم روزه اما در کره ماه روز , یه مفهوم دیگه داره ! شما فکر میکنید چرا بودیسم یا تائوئیسم یا ..... مثلا تا الان بعد از چندین هزارسال باقی موندن ؟ همیشه پیدا میشن کسانیکه نمیتونن قبول کنن . فکر میکنی من چه راهی رو رفتم ؟ مگه یقین بخدای واحد و قرانش به همین راحتیه ؟ خداوند در قرآن میفرماید : یا ایها الذین آمنو آمنو ...... ایمان مراحل مختلفی داره . شک داشتن به همه چی خوبه . اما فرصتها قطعا کمه ! هیچکس نشده که 200 سال عمر کنه یا حتی بیشتر . ( مگر موارد بسیار نادر ) آخه فرهنگ اسلامی رو بزاریم یه طرف , تمام عرفانهای دیگه اصلا قابل بحثی نیستن ! واقعا فالون گونگ چقدر میتونه به نیازهای بشر جواب بده ؟ مکتبی که حتی یک کلمه در مورد خدا درش نیست ! چطور میخواد بشر رو نجات بده ؟ اگه دنبال ارتقای زندگی هستیم و اگه هم دنیا و هم آخرت و میخواهیم ...... من قبلا اسرار داشتم که اگه اسلام دینه کامله پس باید به تمام این نیازها جواب بده . اسلام کاملا همه جوانب بشر رو میبینه ! افکار رو کنار بزاریم ..... احساسات رو کنار ...... تشریفات مذهبی کنار ........ بر علیه دولت چین اقدام کنیم ....... شما تو مقالات لی هنگچی نخوندی که : فرانسه در جنگ جهانی دوم صلح کرد تا خدایان از آثار هنری و فرهنگ بشری در موزه لوور محافظت کنند ؟ واقعا این مطلبو نخوندی ؟ آیا فالون دافا در زمینه اینکه چه کسی جهان رو خلق کرد مطلبی گفته ؟ ( نه نگفته ) مگه در مقالات استاد نمیگه که تمرین کنندگان دافا هر کدام خدایان اقلیمهای خودشان خواهند شد ؟ مگه در مقالات نمیگه که جهان رو فا اصلاح میکنه ؟ آقا عماد تمام موارد بالا گفته های لی هنگچی و دروغ و شرکه ! و همینا برای کذب بودن دافا کافیه . شما ممکنه خیلی از قوانین و گفته های اسلام به مزاجت سازگار نباشه . خوب برای منم نیست . اصلا دین نیومده که منو راضی کنه ! دین شاید بشه گفت مثل جراحه . برای علاج جامعه و شخص و ارتقای بشریت قوانین سختگیرانه هم داره . شما فرض کن کافر وجود داره که نه میشه باهاش صلح کرد و نه از آزارش دور موند . خوب باید دفاع کرد . باید تو دهنش زد . معلومه که میشه جواب و توجیه برای تمام حرفهای من آورد . شیطان راههای بسیار مختلفی داره . کسی که داره در ادیان و مکاتب تحقیق میکنه باید ببینه هر مکتب از کجا میاد و به کجا میره . شما در فالون دافا با تعالیم استاد جلو میری اما میدونی کجا میری ؟ فقط یکسری اوهام و قولها بدون سندیت . در اسلام بهشت و جهنم و از کجا میایم و به کجا میریم مشخصه از خدا به خدا ![]() ![]() ![]() ![]() لی هنگچی عددی نیست که بخواد کسی رو نجات بده و فقط یکسری تعالیم سطحی اخلاقی و فلسفه شرک آمیز چند خدایی کاش ایران بود .... به یاری خدا خودم تو دهنش میزدم . فعلا تو آمریکاست و شاگرداشو علیه دولت چین تهییج میکنه . دوستان بیشتر از این توضیحی لازم نمیبینم . مگر سوال خاصی باشه . فقط میخواستم پشت پرده ظاهر خوب عذفانها رو ببینید . ضمنا سایت موعود یک کتاب در مورد فالون گونگ چاپ کرده . در مورد عرفانهای دیگه هم هست . خدا نسل این عرفانهای دروغین رو در روز معلوم برخواهد داشت . اونموقع هست که پشیمانی انسان سودی نداره . |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
مهدی جان
من یه مدت لازمه در مورد اعتقاداتم فکر کنم. اگر خواستین بحث رو ادامه بدین شاید خوب باشه از یک فردی که تمرین کننده این روش هست دعوت کنیم برای بحث. به هر حال به نظر من بحث در مورد هیچ عقیده ای نباید یک طرفه باشه. در مورد اسلام، یک آیه معروفی هست که میگه "لا اکراه فی الدین". این برام جایی سواله که چرا یک جا اینطور گفته و جای دیگه جور دیگه. و اصلا هم نمی تونم فکر کنم که شاید بعضی کارها خوب باشند. به هر حال نظر من اینه که لازمه ما در مورد هر اعتقادی، قبل از پذیرشش خوب فکر کنیم. ممنون |
|||
|
۱:۳۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
جناب
mahdy_mir سلام بعد از خوندن پستهای شما خیلی خیلی خوشحال شدم.شاید به این دلیل که بنده هم به نوعی بعد گذروندن تجربه هایی (البته نه در عرفانهای کاذب و...) به این نتیجه رسیدم که راهی جز اون چیزی که خدا صراط مستقیم معرفی کرده وجود نداره که البته این هم از لطف خدا بود. متاسفانه اکثر ما در راه رسیدن به مقصود مسیر های متفاوتی رو انتخاب می کنیم و عجیبتر اینه که معمولا بعد از گذروندن تجربه هایی که ممکنه لطمات عجیب و جبران ناپذیزی توی زندگیمون بذاره تازه به این فکر می افتیم که حالا بهتره اسلام رو هم تجربه کنیم! که البته این هم از زیبایی های دین ماست که راه برگشت رو همیشه باز گذاشته برعکس خیلی از فرقه ها و ادیان. و بیچاره کسی که عمرش تموم بشه و هیچ وقت به این سوال و جمله ی معروف (( از کجا آمده ام آمدنم بهره چه بود؟ )) بر نخوره! ![]() از خدا می خوام به شما و همه ی افرادی که به دنبال حقیقت هستن ((حکمت)) عنایت کنه و همه ی افرادی رو که هنوز در ظلمت به سر میبرن رو (( هدایت)) کنه. یا علی |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۱:۳۰ توسط emadm.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ببینید، در مورد هر دینی باید جدا گانه بحث بشه. ما ممکنه از فرض درستی یک دین بتونیم به نادرستی یک دین دیگه برسیم (که این فرض هم لازمه بررسی بشه)، اما از نادرستی یک دین، نمی تونیم به درستی یکی دیگه برسیم. به نظرم لازمه در مورد اسلام هم تحقیق بشه. و اینکه اگر ما چیزی رو قبول داریم یا نداریم، لزوما به معنی درستی با نادرستی اون نیست. موفق باشید |
|||
|
۱۲:۱۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام این جمله لا اکراه فی الدین ..... رو همه بهم میگن . منظورشون هم اینه که هیچ اجباری در دین نیست . معلومه که اجباری در دین نیست . وقتی خدا انسان رو آفرید , بهش اختیار هم داد !!!! اجبار و اکراه دو کلمه عربی هستند . خدا میتونست بگه : لا اجبار فی الدین , اما گفت لا اکراه فی الدین .... اکراه یعنی زشتی یا چیزی که سبب بشه از دین فاصله بگیرید . لا اکراه فی الدین ... یعنی اینکه مطلب زشتی در دین نیست به نظر خودم بیشتر این معنی رو میده که اگر دین رو رعایت کنید , خواهید دید که نیازهای انسان رو برآورده میکنه . یعنی در دین چیزی که آزار دهنده باشه نیست . فکرشو بکینین اگر همه به خدای واحد یکتا اعتقاد داشتن و اسلام رو میپذیرفتن , جامعه یک جامعه یکدست با ارزشهای یکدست میشد ! عدالت رعایت میشد ! از نیازهای مالی و مادی تا ج ن س ی و نیاز به تکامل , همه برطرف میشد . اما در حال حاضر ادیان و گروههای مختلف ( که در زیر ظاهرشون معمولا خودخواهی و حسادت و زیاده طلبی دارن ) میخوان تو سر و کله هم بزنن ! در سوره مومنون میخوانیم که در قیامت فقط اسلام پذیرفته هست و هر کس دین دیگه ای برگزیند از زیانکاران خواهد بود . خدا بشر رو آفرید و براش پیامبر فرستاد و قران که هدایت بشه ![]() ![]() ![]() ![]() حالا لی هنگچی اومده میگه من میخوام بشر رو از روی نیکخواهی نجات بدم . شما هم میای میگی لا اکراه فی الدین ... عجیبه که با خیلی آیه های قران مخالفید اما از این لا اکراه فی الدین ظاهرا خیلی خوشتون اومده ![]() اگه قران و قبول دارید که گفته لا اکراه فی الدین ..... پس همون قران هم میگه فقط دین اسلام پذیرفته است . این نهایت رحمت خداست که اختیار رو به انسان داد و باید نهایت ترس رو هم داشت ! میدونید چرا ؟ چون چند سالی در این دنیا دنبال کارای خودمون میریم و فرصت با خدا بودن رو از دست میدید و میرید دنبال لی هنگچی که نجاتتون بده ! وقتی با مرگ مواجه میشید , خواهید دید قدرت مطلق عالم کیه و حجابها کنار میره و قدرت مطلقو میبینید , اما در اون موقع دیگه اختیار نخواهید داشت . در مورد صحبت با یه تمرین کننده راستش نمیدونم وقت اینکار رو دارم یا نه . من این موضوع رو پیگیری کردم برای اینکه از ابتدا دنبال این بحثها و عرفانهای کاذب نریم . عمر کوتاه و فرصتها کمه . دوستان دلی پاک کنید و از خدا راهنمایی بخواهید . و مطمئن باشید خدا از طریق قران و 14 معصومش شما رو راهنمایی خواهد کرد . خدا خودش قول داده که هر کی چهل روز خودش رو برای خدا آماده کنه سرچشمه های حکمت از زبانش جاری میشه . تمرین کننده فالون گونگی میگفت از خدا راهنمایی خواسته و خدا بهش فالون گونگ رو معرفی کرده ! جالبه که خدا از طریق قران یا احادیث امامان و پیامبر خودش , راهنمایی نکرد و فالون گونگ رو معرفی کرد !!!! خیلی موقع ها ما در دین و در اسلام دنبال خودمون و خواسته هامون میگردیم , نه دنبال خدا ! برای همینه که ممکنه راه رو اشتباه بریم . من در حد توانی که خدا بهم بده به سوالات جواب میدم . اما تمام عرفانهای کاذب , اشتراکاتی دارن که میشه فهمید کاذب هستن . ضمنا اگه تا قیامت هم من حرف بزنم بازم تا خودتون به معنای حقیقی دنبال خدا نباشید , بعید میدونم صحبتهای من بتونه کار زیادی انجام بده مگه اینکه خدا خودش بخواد. موفق باشید . |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۴ توسط emadm.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
ببینید، مسئله ای که بهش بر خوردم اینه که وقتی می خوان اسلام رو به کسی معرفی کنند، از خوبی هاش تعریف می کنند و خیلی چیزها سانسور میشه. مثلا آقای مکارم شیرازی در مورد این آیه می گویند:
نقل قول:از آنچه گفته شد، پاسخ تبلیغات مسموم دشمنان اسلام، از جمله کلیسا روشن مى شود; زیرا جمله اى صریح تر ازاما وقتی در مورد تناقض این آیه با بعضی آیات دیگه صحبت میشه، طوری تفسیرش می کنند که این تناقض رفع بشه. مثلا میگن معناش اینه که "چیز بدی در دین نیست"، یا مثلا میگن این آیه در یک شرایط خاصی نازل شده، حتی بعضی گفته اند که این آیه نسخ شده. به هر حال شما کمتر دینی رو می بینید که اجباری بودن دین رو توصیه کنه. (به معنای اجبار فیزیکی) |
|||
|
۱۴:۴۷, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۹)emadm نوشته است: زیرا جمله اى صریح تر از «لا اِکْراهَ فِى الدِّیْنِ» در رابطه با این آیه پیشنهاد می کنم تاپیک زیر را بخوانید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...l#pid11442 قسمتی از تاپیک مذکور: نقل قول:حقیقت دین پذیرش ولایت ولی اعظم خداست و بدون پذیرش این ولایت کسی حقیقتاً دیندار نیست!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۷ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خوب مطلبی که دادید نشان میده که ایشون هم تفسیری از این آیه دارند . البته اشاره هم کردن که مسلمانان در جنگها و فتوحات هیچ اجباری بر دیگران برای پذیرفتن دین نداشته اند . ممکنه در جایی دیگر هم تفاسیر دیگری کنند . من فکر میکنم قرآن رو باید با ذهنیتی خاص خوند . میشه گفت با دل خوند . شما از روی تناقضات نمیتونی به به حق بودن یا نبودن مکتبی پی ببری . مگه در فالون گونگ تناقض نیست ؟ یادمه اوائل خیلیها تناقض در شوان فالون پیدا میکردند . علمای زیادی بودند که شاید بشه بدو دسته تقسیمشون کرد . 1- اشراقیون : که از طریق ریاضتهای دینی و حکمت , ابتدا مسئله ای براشون کشف میشد و بعد دنبال دلیل عقلی برای اثباتش میگشتن . مثل سهروردی یا ملا صدرا ( صدر المتالهین ) این افراد ابتدا از طریق دیدن و شهود عرفانی به حقیقتی پی میبردن و سپس دنبال اثباتش بصورت عقلی میرفتند . از بحثهای جالب ملی صدرا جسمانیه الحدوث و روحانیت البقا هست که بحث فنی ترش رو از فلاسفه بپرسید. 2- متکلمین هستن که دنبال اثبات عقلی یا کلامی هستند. از اثبات خدا و دین و غیره برای مسائل ماورایی نمیشه خیلی دنبال دلائل عقلانی رفت . ببین عارفی میگفت : من سالها ریاضت کشیدم اما یک کلمه از زیارت عاشورا با تمام عمر عبادی من برابره . خوب شما زیارت عاشورا رو میخونی و لابد میگی در اون پر از لعن و نفرین به دشمنان اسلام و پیامبره ! چطور زیارت عاشورا موجب مکاشفات عرفانی میشه ؟ ببین emad عزیز هیچ دلیل عقلانی وجود نداره برای اینکه متوجه بشی چرا مردم سختی مسافرت به کربلا رو به جان میخرن و میرن تو اون بیابون تا به خدا نزدیک باشن ( منظورم زائرین حقیقی سید الشهداست ) یا حاجت بگیرن . مگه مردم چی دیدن از دویدن بین صفا و مروه ؟ یا چرخیدن بدور خانه خدا ؟ و فقط یه کفن پو شیدن ؟ ببین حتی کسانی ممکنه درونا بدونن گناهکارن یا پولشون حرامه اما بازم میرن در خانه خدا چون دنبال چیزی هستن. شما برای خیلی از موارد در اسلام شاید نشه دلیل عقلانی پیدا کنی و کسی هم نباشه تا تمام وقتشو بزاره تا هزاران تناقض رو برات آشکار کنه ! کسی مثل آیت الله قاضی چهل سال عبادت خدا میکنه تازه بازم مکاشفه ای نداشته !!! اما یکباره به آقا امام حسین متوسل میشه و مسائلی براش شهود میشه . چهل سال عبادت میکنه تا حجابها از جلو چشمش بره کنار . چهل سال !!! تازه مثل منو شما وقتشو پای عرفان کاذب تلف نکرده . تمام عمر عبادت کرد تازه بازم کافی نبود. حالا چه دلیل عقلی برات بیارم که زیارت عاشورا , چه عزمتی داره ؟ ببین یه شخصی سوره تکویر از قران رو میخونه و روز قیامت براش شهود میشه یا با سوره واقعه , بهشت رو مجسم میبینه !!! ببین قران , مکالمه مستقیم با خداست بشرطیکه با دل جلو بری . نمیگم بدون فکر کردن باشه . اتفاقا خود فکر به آیات قران دارای ثواب و اثراتی هست . اما نه این فکر که دائم ما رو به تناقض تو آیات و شبهه بندازه . البته دلائل عقلی هم وجود داره برای اثبات . همانطور که خدا یا وجود امامان معصوم یا .... اثبات میشه اما فکر میکنی میتونی همه رو پیدا کنی ؟ یا کسی باشه که زندگیشو بزاره بیاد شما رو قانع کنه ؟ مطمئن باش اگه اسلام و شیعه رو هم بپذیری بازم شیطان برای اغوا خواهد آمد . شیطان تا دم مرگ میاد . تا یقین شما رو متزلزل کنه . شاید باید سالها وقت بزاری تا مطلبی برات مکشوف بشه . گفته میشه یاران امام زمان کسانی هستند که دلشون مثل پاره های آهنه ! میدونی این تعصب نیست ! این کور کورانه همراه کسی بودن نیست . این یقینه که برای کسی حاصل میشه, تا جایی که مثل مرده ای میشه که داره راه میره . حدیث ظاهرا از حضرت رسول ص است که اگه خواستید مرده ای رو ببینید که راه میره به علی ع نگاه کنید . کسی که همه چیش در راه خداست . پس میشه تجلی خدا . تجلی قدرت و حکمت خدا . حالا میخوای رهرو کسی مثل علی ع باشی یا رهرو فرقه فالون گونگ یا اککنار و ..... اینجاست که باید انتخاب کنی . یا تمام وقتتو به تناقضات قران بگذرون یا با مطالعه برو سراغ کتابهای مراجع یا برو قم خلاصه باید برای یقین پیدا کردن زحمت کشید . اصلا فکر نکن که میشه میانبر زد . هر حجابی که بخوای برداری باید بیشتر در راه خدا از دست بدی . تو پرانتز بگم که دوستان اتفاقا یه جورایی میانبر هم هست . میشه شهود هم پیدا کرد . میشه خیلی چیزا دید. اما مرد راه میخواد . منکه نیستم . انشاالله شما باشید و دست ما رو هم بگیرید. موفق باشی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای حفظ قرآن در عرض یک ماه با محوریت تبلیغ عرفان کاذب | hosein-salari | 0 | 1,278 |
۱۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۵ آخرین ارسال: hosein-salari |
|
| عرفانهای دروغین ......... | saloomeh | 8 | 4,502 |
۱۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| تبلیغات رودررو برای عرفانهای جدید | saloomeh | 0 | 1,643 |
۲۶/شهریور/۹۰ ۸:۳۰ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| آزاديجنسي عرفانهای کاذب برای جذب جوانان | SAEED_KOSAR | 1 | 3,070 |
۱۷/آذر/۸۹ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: امیر گیمر |
|