|
تجربه از عرفانهای کاذب
|
|
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان کنه تا بحث بهتر جلو بره. |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۱۶ توسط emadm.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
باشه می تونیم بحث رو تموم کنیم.
موفق باشید |
|||
|
۹:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۳۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
خیلی جالبه. کاربر عماد که بنده پستهاشون رو مطالعه کردم اصلا به اسلام اعتقادی ندارن حتی مطالعه درستی ندارن و در مورد عرفان شیعه و فلسفه شیعه و فقه شیعه اطلاعی ندارن. بعد میان ولایت فقیه رو نقد می کنن. جالبه از اینکه یک انسان متقی و زاهد و عارف مثل آیت الله خامنه ای رو لفظ امام براشون به کار ببریم ایراد می گیرن که چرا تقدس بدیم در حالیکه اگر ایشون از تقوی و معرفت چیزی می دونستن چنین ایرادی نمی گرفتن اما خیلی خیلی برام جالبه که خیلی صریح میگن بت تبرک شده چنینه و چنانه. یعنی اینجا نباید ایراد گرفت که چرا یه بت تقدس میشه براش قائل شد اما ولی فقیه نه؟
جای دیگه فرمودین تبلیغ دین می خواین بکنین و مثالتون بهائیت هست که اصلا دین نیست. کفر محضه. کمی مطالعه بفرمایین. یا اینکه میگین من هنوز اعتقاد کامل ندارم راهم درسته. پس چرا می خواین تبلیغ کنین؟ ما اینجا دور هم جمع شدیم که چه کنیم که ایدئولوژی و جهانبینی و احکام عملی اسلام رو در جامعه پیاده کنیم. مشکل اینجاست که این اسلام واقعی به طور کامل پیاده نشده. ما اینجا جمع شدیم بحث کنیم که چه کنیم تا مکتب شیعه ترویج پیدا کنه و بهتر و بیشتر عملیاتی بشه. نه اینکه تازه از الفبا شروع کنیم ببینیم بت پرستی یا به اصطلاح مدرن امروزیش تبرک بت درسته یا غلط. واقعا درسته که الان جاهلیت مدرن بدتر از جاهلیت قبل از اسلام هست. لااقل اونموقع مردمش اینقدر مغرور به علم و تکنولوژی نبودن. ما موندیم اینهمه ادعای عقلگرایی کجا و برچسب ارتجاعی بودن اسلام کجا و این مکاتب تخیلی و عصر حجری کجا. ببینین دوستان عزیزی می گفت یه گل محمدی همیشه بوی خوب میده و اینو فطرتا می فهمیم. نیاز نیست انواع بوی بد و کثافات رو استشمام کنیم تا بفهمیم واقعا بوی گل محمدی خوبه یا نه. ما می تونیم وجود خدا رو در درون خودمون حس کنیم بعد دستورات دقیق اسلام رو مطالعه کنیم در حد خودمون. بعد می بینیم چه اسلام و مذهب شیعه واقعا زیباست و بوی خوب میده. اگر قرار باشه تا عمرمون رو بگذاریم بوی متعفن اینهمه مکتب من درآوردی رو بفهمیم دیگه کی از اسلام و بوی خوبش بهره ببریم؟ ما وقت زیادی نداریم. آقا عماد بنده برخی از مطالب شما رو مطالعه کردم. متوجه شدم متاسفانه شما دنبال حق نیستین. فقط دارین شبهه پراکنی می کنین. ایجاد تزلزل اعتقادی. خیلی هم خونسرد و آرام دارین کار می کنین. از همه حتی مخالف خودتون هم تشکر می کنین. البته اینکارها برای ما تکراریه. قبل از شما هم چنین کاربرانی داشتیم. البته این آرامش و ادب شما خیلی خوب و قابل تحسینه اما هدف شما متاسفانه اینطور نیست. خیلی که ملایم میشین میگین اسلام میتونه لااقل 1 درصد غلط باشه. یعنی چی. یعنی بچه مسلمون لااقل اگر نمی خوای دینت رو عوض کنی به ... لااقل کمی به دینت شک داشته باش و بهش اعتماد کامل نداشته باش. این می دونی چه آسیبی به ما میزنه. البته شک خوبه به شرطیکه گذرگاه باشه. ما هر چی بدبختی داریم تو دنیا از شک و نداشتن یقین هست. اگر به مرگ یقین داشتیم گناه نمی کردیم. حالا شما با این روشتون فقط دارین همین یه ذره اعتقاد کسب شده رو هم زیر سوال می برین. دوستان هم بهتون گفتن. مدام از آیت الله مکارم استفتاء می کنین در حالیکه اصلا مذهب ایشون رو قبول ندارین. اینکار شما چه هدفی میتونه داشته باشه؟ غیر از اینکه بچه شیعه ما دین و مذهب خودش رو رها کنه. خوب به فرض که رها کرد. بعدش چیکار کنه؟ بره بهایی بشه یا فالون دافا یا شیطان پرست یا بت پرست و نیهیلیسم و .... خدمت شما تذکر میدم در رویه خودتون تغییر بدین چون فقط باعث انحراف مباحث و از بین رفتن وقت مفید کاربران میشین. عرض کردم اینجا ما دنبال حقانیت اسلام نیستیم. قبلا برامون ثابت شده که اینجا دور هم جمع شدیم. فقط میخوایم آسیبها و اشکالاتی که از نبودن اسلام واقعی در جامعه هست حرف بزنیم بلکه راهکاری پیدا کنیم. اگر واقعا دنبال اثبات حقانیت اسلام هستین برین جای دیگه. مخصوص شما جاهای زیادی هست. مگه ما چقدر وقت داریم برای مباحث بیخود وقت بگذاریم. تازه حالا اگر طرف دنبال حق بود یه چیزی. همین تاپیک قرار بود فقط چند صفحه اطلاع رسانی و هشدار به کاربرانی باشه که فردا ممکنه فرزندشون به این مکاتب دروغین و تخیلی و خنده دار جذب بشن نه اینکه بخواد با اسلام مقایسه بشه. خدا میدونه اصلا این دو مکتب قابل مقایسه نیست. اسلام غنی و پر مغز کجا و مکاتب پوچ و رو هوا و بی مغز کجا. اصلا نمیشه اسمش رو مکتب گذاشت. دوستان هم بهتره بیخود بحث رو ادامه ندن. حق روشنه. کسی خواست می پذیره. نخواست هم به سلامت. ان شاءالله خدا خودش همه رو هدایت کنه. |
|||
|
|
۹:۵۹, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۰:۰۴ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۱۲)emadm نوشته است: باشه می تونیم بحث رو تموم کنیم. به نام خدا سلام ![]() ![]() ![]() حالا که استاد فالون گونگ بی نام و نشان است و ناتوان در کمک به شاگرداش و نجات شاگرداش , بسیار خرسندم که شکست خود را مهر تایید زدید. لا اقل اینقدر زرنگ هستی که قبل از اینکه آبروریزی بشه زحمت و کم میکنید .دوستان دیگه اگه سوالی بود در خدمتم . اما تا همین جا فکر کنم به , بیمایه گی و کذب بودن عرفان فالون گونگ پی بردید. عرفانی که بت تبرک میکنه و استادش قادر به حمایت از رهروانش نیست و حتی جوابگوی سوالات نیست به درد سطل زباله میخوره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به نام خدا با سلام منم با نظر جناب بیداری اندیشه موافقم . بهتره ادامه ندیم مگه اینکه برادران مسلمانمون کمک بخوان یا سوال داشته باشن . من در خدمتم . |
|||
|
۱۰:۰۶, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۰:۲۵ توسط emadm.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
ما داریم بحث می کنیم. توی یک بحث باید هم موافق باشه و هم مخالف. به نظر من اگر قراره نقدی باشه، باید طرفداری هم باشه. اینها همدیگر رو کامل می کنند. و دقت کنید که ما تنها مردمی نیستیم که عقل و قدرت تشخیص داریم. |
|||
|
۱۴:۵۷, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۰:۰۶)emadm نوشته است: سلام دوست عزیز نقل قول:ما داریم بحث می کنیم. توی یک بحث باید هم موافق باشه و هم مخالف. خیر چنین نیست . من تجربه امو از این فرقه منحرف و کفرآمیز گفتم و شما پرت و پلا میگید. نقل قول:و دقت کنید که ما تنها مردمی نیستیم که عقل و قدرت تشخیص داریم. بر فرض اینکه شما عقل دارید باید اثبات کنید . وگرنه سراغ بت پرستی اونم در قرن بیستم نمی رفتید. |
|||
|
۱۴:۲۷, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بر دوستان این پست بسیار بسیار مطلب مهمی داره . خواهشمیکنم توجه بفرمایید چرا که این مطلب واقعا لطفی از جانب خدا بود که به من داده شد. وقتی دارید با رهروان مکاتب عرفانی مثل فالون گونگ یا یوگا یا اک و..... صحبت میکنید . واقعایت مهم اینه که : میبینید اعضای اون فرقه ها از بدست آوردن آرامش یا سلامتی که دارند یا کسب برخی موقعیتهای مالی یا تحصیلات رو , نتیجه پیروی از عرفان یا مکتبشون میدونند . ضمن اینکه عنوان میکنند که نصایح اخلاقی و حرفهای خوب و موجهی در اون فرقه یا کتابهاشون مطرح شده . خلاصه میگن ما از دنباله روی از مثلا فالون گونگ , خیلی چیزا بدست آوردیم . حالا توجه به حدیث معراج و گفتگوی بین حضرت حق جل و علی و پیامبر اکرم را لازم میدانم . بحارالنوار جلد 27 صفحه 21 ( فایل pdf موجود است اگر مایل بودید) خداوند میفرماید : ای احمد , وقتی بنده شکمش گرسنه و زبانش از گفتار محفوظ باشد , به او حکمت می آموزم . پس اگر این انسان کافر باشد این حکمت به ضرر او و حجتی علیه خود او خواهد بود. ولی اگر مومن باشد , حکمت او , نور و برهان و شفا و رحمت است . خلاصه فکر میکنم که واضحه که : انسان از طریق برخی سختیها مثل روزه یا رعایت سکوت ممکن به مزایایی برسه . حتی خدا بهش حکمت هم میده ( شاید هم مزایایی مثل سلامتی و ثروت و علم ) اما چون با اعتقاد به خدا و از طریق اولیای الهی , پیش نرفته و در حقیقت کفر ورزیده پس همون حکمت باعث گمراهی آن انسان خواهد بود . خدا به همه ما رحم کنه . و بهمون حکمت همراه با ایمان واقعی عنایت کنه . انشاالله .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای حفظ قرآن در عرض یک ماه با محوریت تبلیغ عرفان کاذب | hosein-salari | 0 | 1,278 |
۱۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۵ آخرین ارسال: hosein-salari |
|
| عرفانهای دروغین ......... | saloomeh | 8 | 4,502 |
۱۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| تبلیغات رودررو برای عرفانهای جدید | saloomeh | 0 | 1,643 |
۲۶/شهریور/۹۰ ۸:۳۰ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| آزاديجنسي عرفانهای کاذب برای جذب جوانان | SAEED_KOSAR | 1 | 3,070 |
۱۷/آذر/۸۹ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: امیر گیمر |
|