|
فقط توکل بر خدا p#
|
|
۱۹:۴۴, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا الله
توکل بر خدا در هر کاری توصیه موکد شده و در انجام هر کاری باید از خدای رحمان کمک بگیریم . فرض کنید من در یه اداره , کاری داشته باشم و می دونم که شخص آشنایی در این اداره هست که می تونه کار منو انجام بده , اگر به ایشون سفارش کنم که اخوی کار منو راه بنداز یعنی شفارش این شخص بر توکل خدا مقدم دانسته ام ؟ اگر قبل اینکه سفارش کنم با خدای خود رازو نیاز کنم که ای خدای بزرگ تو خودت یه وسیله در این اداره برای من جور کردی و من با توکل بر تو به اون میگم که کار منو راه بندازه . لطفا این قضیه برای بنده جا بندازید موفق و موید باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۰, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۲:۲۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: توسل توسط خود خدا تصریح شده در قرآن بهش: (۲۷/دی/۹۰ ۰:۲۳)stranger00 نوشته است: فکر کنم شما متوجه نشدید یا من خوب منظور رو نرسوندم . چه طور وقتی ما میخوایم خبری رو برسونیم به یک شخص بالا مقام و خودمون هم به علت بدرفتاری آبروی چندان نزد آن شخص نداریم میتونیم یک واسطه ی با آبرو در نظر بگیریم حالا هیچ اشکالی نداره که ما که اهل بیت رو واسطه قرار میدیم بین خودمون و خدا این بزرگواران را (مانند آقا نخودکی یا امام زادگان جلیل القدر را) نزد اهل بیت واسطه کنیم که از ما آبرو دار ترند اشکالی بر این امر وجود ندارد اما باید واسطه را خوب انتخاب کرد به قلب هم بستگی دارد و ربط قلبی ما مثلاً خود من با جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی خیلی رابطه ی قلبی خوبی دارم با مولا علی هم همینطور در ضمن با خود خدا هم میشه عرض حاجت کرد به خصوص اگر با ادب و طریقه ی اهل بیت باشد یعنی از دعاهای رسیده از ایشان استفاده کنیم نمیدانم جوابم کفایت میکرد یا نه |
|||
|
|
۸:۴۲, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: نمیدانم جوابم کفایت میکرد یا نهخیلی ممنون کامل توضیح دادید کفایت کرد |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نمی دونم .........................
|
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۱۸:۲۶, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
لطفا از اول توضیح بدین .
مثلا آقای محمد صدرا .شما رئیس جمهوری . می بینم شما در مجلسی حاضر هستی 10 نفر دیگه از وزرا و معاونین و مدیران کل زیر مجموعه شماهم نشسته اند. من از شما یه چیزی میخوام میام مطرح می کنم . موقع رفتن همون چیز رو از اون 10 نفری هم که تک تک نشسته اند میخوام ! آیا این درسته؟
|
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
میتونید هم به رئیس جمهور بگید
هم به معاونش که وقتی با معاونش خلوت کرد دباره سفارش کنه به رئیس جمهور مثلاً شما میخوای یه مطلب رو به بابات بگی هم به مادرت و هم به برادربزرگت میگی که اونها هم ازت حمایت کنند این مطلب خیلی پیچیده نیست اما فکر میکنم شما یک اعتقادی توی ذهن خودتون درست کردید دلتون هم نمیخواد که خدچه دار بشه این استدلال ها رو هم قابل قبول نمیدانید البته شاید اینگونه باشد نمیدانم من هم مثل شما....
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۳۹)انصارالمهدی نوشته است: چشم دوست عزيز يك توكل داريم يك تعاون داريم .توكل خاص خداي يگانه است كه قادر مطلق است و همه كار در جهت اراده ايشان است و تعاون بين من وشماست تا كار هاي يكديگر را انجام دهيم و گره از مشكلات يكديگر باز كنيم تا انسانيت خود را به يگانه بي همتا نشان دهيم .اگر كاري را در اداره ميخواهي انجام دهي ابتدا به خداي يگانه توكل ميكني كه كار شما در جهت فرامين ايشان است سپس بسوي رهبران و ياران با خدا مي روي تا كارت به سرانجام (تعالي حق) برسد تا انشاالله رستگار شوي |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۸:۵۱)mohebALI نوشته است: میتونید هم به رئیس جمهور بگید.................................................
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |