|
قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما)
|
|
۰:۰۲, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۱۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مهدی ادرکنا سلام منتظران اول اگه شد نگاهی به این مکالمه بیاندازید علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:ببخشید مزاحم میشم خوب فکر کنم گرفتید قصه از چه قرار است روایت داریم که از لحظاتی که دعا مستجاب است هنگام غروب آفتاب روز جمعه هست همون لحظه ای که خیلی وقتا دلمون میگیره پیشنهاد حقیر این است که وعده کنیم با هم و قرار بگذاریم با هم که هر جمعه مقارن با غروب آفتاب دعای سلامتی امام زمان علیه السلام (همان که به دعای فرج معروف شده (اللهم کن لویک الحجت بن الحسن...)) را هر کدام هر جا که هستیم بخوانیم و یادمان باشد که داریم در این لحظه باهم این دعا را می خوانیم هر کسی که پایه بود یک صلوات با عجل فرجهم بزنه پایین این پست جقیر اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۷, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بنام تنها پناه بی پناهان...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خدایا هر چند که می دانیم لیاقت نداریم اما توفیق دعا کردن رو از ما مگیر به جاش ان چه را که تو را از ما می گیرد بگیر
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا........ |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط boghz.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ازخدا میخوام توفیقشو به همه شما آدمای خوب بده به منه بدم بده بلکه آدم شم........ البته همین که تونستیم بیایم تو این فروم و این تاپیکو ببینیم و بتونیم که بیایم توشو بخونیمشو و بتونیم زیرش صلوات بزنیم یعنی خیلی هم از توفیقات بی نصیب نیستیم....... خدایا شکرت..... به امید ظهور........ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی.....التماس دعا.... |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
دوستان فردا جمعه ست...
خدایا توفیق دعای برای فرج یوسف فاطمه س را عطا کن اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
دارد زمان آمدنت دیر می شود
دارد جوان سینه زنت پیر می شود تأثیر گریه های غریبانه ی شماست دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود... [b]اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم[/i] |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
اللّهم صلّ علي محمّد و ال محمّد و عجّل فرجهم يا اَللهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمِ؛ يَا مُقَلِّبَالقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلي دِينِک اللّهم صلّ علي محمّد و ال محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۰۵ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم [/font] انشالله میخونم اما کاش این آخرین قرارجمعه هایمان باشد..... [font=B Zar] |
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۰ ۲:۱۴ توسط ats.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
انشاءالله یادمون نره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یه پیشنهاد دارم: چندسال پیش یه داستانی از امام زمان شنیدم که الان درست یادم نیست انشاءالله اگه یادم اومد حتما براتون می نویسم ولی نکته ای که توی این ماجرا بود اینه که حضرت به یک عالمی که ایشون را میبینه می فرمایند در قنوت نمازهات دعای فرج را بخوان من هم پیشنهاد میکنم این دعا را همیشه توی قنوت هامون بخونیم البته خوبه غروب جمعه دعا بخونیم ولی فکر نمی کنید یک منتظر قبل از لحظه ای که احتمال داره فرد مورد نظرش را ببینه دعا میکنه که ببینتش؟برا همینه دعای ندبه را صبح جمعه میخونن! من فکر میکنم باید غروب 5شنبه ویا صبح جمعه و یا همون قنوت هامون که گفتم،دعای فرج بخونیم!!!!!!!!!انشاءالله این جمعه،جمعه یآخر باشه ولی چه قدر برای آمدن آقا آماده ایم؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دوستان غروب جمعه است می دونم دلا شکسته است دعا یادتون نره به امید اینکه هفته بعد گردان هامون کامل شده خدمت آقا برسن.... التماس دعا [b]اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,561 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نیاز به دعای شدید داریم برای یکی از نزدیکان جناب مسافر!!!!!! | علی 110 | 25 | 9,124 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ختم قران برای تعجیل در فرج اقا امام زمان | کیسان | 3 | 3,041 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شب جمعه و ايام شهادت امام موسی الکاظم ع دعای همگانی برای فرج بعد از نماز مغرب و عشاء | ashab313mahdi | 0 | 1,711 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|