|
کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
|
|
۱:۴۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() [b]آیا چیزی می بینید؟؟ نه! حالا چی؟؟ ![]() شما چیزی نمی بینید امّا ضمیر ناخودآگاه شما می بیند! ضمیر ناخودآگاه چیست؟؟ تا مطالب بعدی: یا حق[/b]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۳, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
نقل قول:نقل قول:خب این چیزی که اونا استفاده میکنن...ما هم کاری نمیتونیم انجام بدیم چون زبان خودشون ..مثله اینکه این کلمه توی فرهنگ ما معنی مثبتی نداره... یک هنرمند بله.....ولی....هنرمند داریم تا هنرمند.... دیگه من بحثی ندارم...هر جور راحتید.. GooD LucK
|
|||
|
۱۳:۵۹, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
وقتی میخوای یه نفرو بکشونی به یه سمتی که نتونه بگه تقصیر تو بوده اصلا باید همینکارو بکنی کسی که این کلمه رو تو تصویر جا داده واقعا هنرمنده میدونی کار جالبی کرده درصورتی که خیلی کارش کثیفه اما واقعا هوشیارانه است . ببینید وقتی یه داستان برای یه بچه خیلی شیرین میشه بچه وقتی به نهایت لذت بردن از یه داستان (یا هرچیزی که یه کودک دوست داره) میرسه بهش اعتماد میکنه ذهنشو بروی اون داستان باز میکنه بعد بچه ها رو هم که دیدین چون نمیتونن بخونن تصویر ها رو نگاه میکنن ، بچه ها به دقت بالایی این تصویر ها تو ذهنشون حک میشه و با لذت پاکی که برده کد گذاری میشه بعد ها وقتی بزرگ میشه (به شرط تکرار نادیدنی اون کلمه و ثبتش با لذت ) وقتی اون کلمه رو میبینه یه ذهن یه ارتباط تصویری بین اون کلمه تو پر مشخص و این کلمه که با فضای منفی ایجاد شده و با فضا سازی اطرافش استتار شده ایجاد میکنه ولی چون ذهن نمیتونه بگه این دقیقا همونه فقط کد گزاری هارو تکرار میکنه و اون حس لذت بچگیشو که الان به یه حس نوستالژی خوب تبدیل شده رو دوباره سازی یا زنده میکنه . اتفاقی میوفته اینه فرد بدون اینکه متوجه چیزی بشه ناخود آگاه میبینه به این کلمه یه حس خوبی داره و به سمتش کشیده میشه .
کنترل ذهن دقیقا به همین میگن فوق العادست نه ؟ ![]() من که واقعا کار این بنده خدا رو تحسین میکنم
|
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
ســــــلام!
کسی که کارش رو با یاد خدا شروع کرده باشه و در تمام طول کارش یاد خدا باشه کارش رنگ و بوی خدایی میگیره (یعنی خدا خودش کدگذاری میکنه بطوری که شاید اون شخص خودش هم متوجه نشه، نمونه اش رو توی جنگ تحمیلی دیدیم)، برعکس کسانی هم هستند در کارهاشون یاد شیطان اند و از اون یاری و مساعدت میگیرند کارهاشون رنگ شیطانی میگیره. من فکر میکنم کسی که این عکس رو کشیده شاید در حین کشیدن قصد جادادن این کلمه رو توی عکس نداشته ولی وقتی از شیطان (اجنه) کمک میگیره، شیطان هم کار خودش رو میکنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلمه باطل را پائین بیار و کلمه حق را بالا ببر | عبدالرحمن | 0 | 1,203 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: sex_1_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7240438274/sex_1_.jpg)
![[تصویر: sex_2_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7240438488/sex_2_.jpg)

من که واقعا کار این بنده خدا رو تحسین میکنم