کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
۱۲:۱۶, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه منتظران حضرت یار
در تاپیک قبلی خوب مباحث وجود خدا بیشتر جنبه شهودی و علمی و از روی براهین نظم در عالم بود که این حقیر به شدت مخالف آن براهین هستم و ادعای من این است که نمیشود با آن موارد به اثبات آن خدایی که ما با مذهبمان قبول کرده ایم برسیم...

در عوض براهین دیگری است که با تکیه بر عقل محض جلو آمده است و بسیار محکم و عالی است و به واسطه آنها نه تنها وجود خدا اثبات میگردد بلکه به تکیه بر آنها میتوان صفات و افعال خداوند تبارک و تعالی را نیز اثبات کرد.
به همه دوستان همین جا میگم که مطالبم را به عمد copy و paste نمیکنم البته همه اش از روی مطالب بزرگان این فن است ولی به عمد خودم تایپ میکنم و چون دارم با تمام وجودم روش کار میکنم لذا ازتون میخوام واقعا با من جلو بیایید تا به یک جای مناسب و خوب برسیم... این بحث باید به صورت مکالمه ای و گفتمانی باشد ...
اگر امر خاصی دارید بفرمایید من به گوشم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، میلاد.م ، گل مرداب ، ترنم ، emadm ، تازه مسلمان ، pop110 ، SARV ، یاشار ، civilanon ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، m.hossein ، sam fisher ، hesam110 ، Lord_Contemno ، help me ، mahdavi61313 ، باهتول ، پرستوی مهاجر ، andishe ، مبينا ، saloomeh ، حسن.س. ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، Reza71 ، یا ثارالله ، شیدا ، ضحی ، DRiVeR ، حنین ، آشفته ، gomnam ، فرمیسک ، آفتاب ، ilidin ، اولولالباب ، FN_AntiZionism ، sagheb ، لبخند خدا ، Patriot ، mahdy30na ، amirhq21 ، mofa ، مرهم ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، عالم مقدس لاهوت ، مجتبی110 ، سـلمان ، هادی... ، meisamtiger ، یاســین ، حضرت عشق ، شهرام ، mkashipazha ، عقیق ، vahrakan

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #71
آواتار
ممنون متوجه شدم این مسأله نسبت به من اتفاق ولی نسبت به فردی که 500 سال پیش گنج رو زیر درخت پنهان کرده وحالا میاد دنبالش اتفاقی نیست. طبق گفته ی خودتون آگاهی و عدم آگاهی ما نسبت به علت یه چیز مارو نسبت به اون وجود در جایگاه نسبی بودن اتفاق قرار میده.
مرسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، pop110 ، مبينا ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، شیدا ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۰۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
(۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۵)saloomeh نوشته است:  پس با توجه به مطالبتون آقا سید هر گونه اتفاقی رو در خلقت رد میکنید و این یعنی رد نظریه داروینسیم. درسته ؟

نه کاملا داروینیسم بهتره بگیم دیدگاه مادیگران به جهان که پیدایش جهان را از روی صدفه و اتفاق میدانند.
البته من طرفداران داروینی را میشناسم که کاملا معتقد به وجود خدا هستند و پیدایش جهان را هم از آن خدا میدانند ولی اعتقاد دارند که خداوند متعال از روی قاعده تکامل آنان جهان را خلق کرد.
البته این بحث خوبیست ولی کمی در حاشیه است.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، MohammadSadra ، pop110 ، مبينا ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، یا ثارالله ، rahi ، مهدی عباس زاده
۱۵:۰۷, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #73
آواتار
آقا سید درباره معجزه چه نظری دارین ؟ آیا معجزه قوانین علی و معلولی رو نقض نمیکنه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، pop110 ، مبينا ، MohammadMeraj ، یا ثارالله ، مهدی عباس زاده
۱۵:۰۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #74
آواتار
خب قبووووووووووووول؟ بریم مرحله بعدی یا نه؟ زیرآّب شانسو زدیم یا نه؟WinkSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مبينا ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، یا ثارالله ، شیدا ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۱۱, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #75
آواتار
قبول
پس معجزه پیامبران چی آیا این اتفاقی خارج از قوانین علی و معلولی نیست ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، pop110 ، مبينا ، MohammadMeraj ، یا ثارالله ، rahi ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۱۴, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #76
آواتار
خب بچه ها در ابتدا باید بگم که اصل علیت چون یک اصل قطعی عقلانی است پس هیچگونه استثناءیی هم ندارد واینکه برخی از دوستان میگویند معجزه در علیت یک استثاء است سنی است که مسلما اشتباه می باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مبينا ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، یا ثارالله ، rahi ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۱۵, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #77
آواتار
آقا سید دلیل نیاوردید فقط گفتید محال عقلیه، Wink

قبول، ادامه بدید لطفاً.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبينا ، MohammadMeraj ، rahi ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۱۵, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #78
آواتار
معجزه از نظر لغوی یعنی امر خارق العاده که دیگران از آوردن آن عاجز باشند. میشه همون اتفاق نسبی واسه ما اتفاق واسه کسی که کار خارق العاده میکنه معلول علت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sayed reza ، pop110 ، مبينا ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۲۱, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #79
آواتار
سلام
به نظر بنده هم تاپیک بسیار خوبی است و خود من به دنبال آن بودم.
تا اینجاش هم قبول و هیچ شکی درش نیست.

بحث در حال حاضر در مورد موجود شدن ممکن الوجود است که فرض اتفاق رد شد. حال فرض زیر مطرح است
این فرض که ممکن الوجود قدرت انتخاب داشته باشد و انتخاب کند که موجود باشد یا نباشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، pop110 ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت
۱۵:۲۴, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۵:۲۸ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #80
آواتار
درضمن ما دوجور معجزه داریم: موقت و ختمیه. همه ی معجزات موقت بودن مثل شفا پیدا کردن کور به دست حضرت عیسی والآن علم اونقدر پیشرفت کرده که دیگه معجزه حساب نمیشه پس میشه موقت. و بقیه ی معجزات بجز قرآن که تنها معجزه ی ختمیه ست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبينا ، مهدی عباس زاده ، عالم مقدس لاهوت ، شهرام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]