|
قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
|
|
۱۲:۱۶, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه منتظران حضرت یار
در تاپیک قبلی خوب مباحث وجود خدا بیشتر جنبه شهودی و علمی و از روی براهین نظم در عالم بود که این حقیر به شدت مخالف آن براهین هستم و ادعای من این است که نمیشود با آن موارد به اثبات آن خدایی که ما با مذهبمان قبول کرده ایم برسیم... در عوض براهین دیگری است که با تکیه بر عقل محض جلو آمده است و بسیار محکم و عالی است و به واسطه آنها نه تنها وجود خدا اثبات میگردد بلکه به تکیه بر آنها میتوان صفات و افعال خداوند تبارک و تعالی را نیز اثبات کرد. به همه دوستان همین جا میگم که مطالبم را به عمد copy و paste نمیکنم البته همه اش از روی مطالب بزرگان این فن است ولی به عمد خودم تایپ میکنم و چون دارم با تمام وجودم روش کار میکنم لذا ازتون میخوام واقعا با من جلو بیایید تا به یک جای مناسب و خوب برسیم... این بحث باید به صورت مکالمه ای و گفتمانی باشد ... اگر امر خاصی دارید بفرمایید من به گوشم... |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۷, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
آقا سید که فعلا پیچونده رفته!!!!!
|
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۵۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها من باز اومدم نه خیر اصلا نپیچوندم جلسه ای برام پیش اومد که مجبور شدم برم وبیام. خب کجابودیم؟ خدمت برادر گلم محمد صدرا هم بگم به حمد خدا نه اصلا هم سخت نیست درباره ممکن الوجود باید بگم که ممکن اصلا به وجود نیامده و اصلا هیچ وجهی از وجود نداره که بخواد امری را انتخاب کنه.
انتخاب موضوعی است که تنها به موجودات ذی شعور اطلاق دارد ولاغیر. ممکن اصلا نیست است در مرحله اول یعنی معدوم است معدوم چگونه میتواند امری را انتخاب کند؟!!! این بحث در مورد ملاک احتیاج به علت است که اگر دوستان مایلند آن را باز کنم. د مورد معجزه و علیت هم بسیار بسیار میتوان صحبت کرد و من ان شاءالله قصد دارم بعدا تاپیکی با این موضوع باز کنم. البته اگر دوستان عزیزم تصور میکنند بدون اثبات این مسئله جلوتر نمیتوان رفت چشم اینم بحث میکنیم. من منتظرم. |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: مساوی مساوی. بدون هیچ ارجحیتی. حال این الف به وجود میرسد و یکی از کفه ها (وجود) سنگین تر میشود. در پست بالا فرمودید که چیزی بر ذات معدوم اضافه گشت و آن را لایق وجود کرد و در جمله پائین در مرحله اول یعنی معدوم است معدوم چگونه میتواند امری را انتخاب کند؟!!! یعنی حاصل میشود : هیچ بر هیچ اضافه گشت ؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
نه نه چرا هیچ بر هیچ اضاف شود... علت که خود موجود است این معلول است که هنوز به دایره وجودات نرسیده و علت با افاضه ی که میکند راه موجود شدن را برای ممکن اختیار میکند. سید رضا گفته بود که ممکن میتواند انتخاب کند من گفتم چیزی که نیست چگونه میتواند انتخابی کند...
اون موجودی که انتخاب میکند علت است نه ممکن درست؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
آقا سید شما همیشه توی بحث خودتون فرض رو بر این می گیرید که این ممکن نبوده و ناگهان بودش با عاملی بوجود اومده. چه ایرادی داره که این ممکن از اول بوده باشه با همان مشخصات؟
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سوال فوق العاده ای.
ببین اگر ممکنی بخواد از اول وجود داشته باشد یعنی اینکه وجود برایش واجب است... یعنی اینکه ذاتش همان وجود است خب این دیگر ممکن نیست این میشود تعریف واجب الوجود که ما در پی اثباتش هستیم |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
آقا سید کمی در مورد این جمله آخر به من وقت بدید تا فکر کنم، فهم نتیجه گیری شما خیلی ساده نیست. بعداً راجع به اون بحث می کنیم.
آقا سید حالت دیگه وجود تناوب در موجوداته یعنی یه ممکن باعث بوجود اومدن یه ممکن دیگه بشه. و این تناوب ادامه داشته باشه. |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
باشه پس من صبر میکنم تا یکشنبه یا دوشنبه که درخدمت دوستان باشم یا علی مدد.
|
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بچه با عذر خواهی از وقفه ای که پیش اومد من از شنبه به بعد هر روز از صبح در خدمت دوستان هستم اگر میتونید بیایید تا مسئله رو کم کم به پایان برسونیم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |