کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطبه ی امام حسن مجتبی (ویژه منتظران مهدی فاطمه)
۲:۱۲, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
داشتم کتاب ایمان و کفر رو مطالعه میکردم " ج‏2، ص: 403"
جریان مربوط به بعد از صلح امام حسن مجتبی علیه السلام و معاویه لعنت الله علیه است:

عبد الرحمن بن كثير از امام صادق و او از پدرش از امام سجاد عليهم السّلام روايت مى‏كند كه حسن بن على عليهما السّلام با معاويه ملاقات كردند هنگامى كه به هم رسيدند معاويه بالاى منبر قرار گرفت و امام حسن عليه السّلام را يك پله پائين‏تر از خود نشانيد.
معاويه آغاز سخن كرد و گفت: اينك حسن بن على مرا براى خلافت شايسته ديده و خود را براى آن شايسته نمى‏داند، و اكنون آمده تا با من بيعت كند، بعد از اين گفت: اى حسن از جاى خود برخيز و امام حسن عليه السّلام از جاى خود حركت كرد و فرمود:
(امام حسن علیه السلام سخن را با ستایش خدا آغاز کردند وسخنانی درباب افزلیت رسول اکرم و امیرالمومنین و خداشان برطبق آیات قرآن و روایات نبوی و مستندات تاریخی آوردند که واقعاً خواندنی هست به خصوص برای هر شیعه ، امّا غرض حقیر از آوردن این مطلب، این فراز جانگداز سخنان امام است)

اى مردم اگر من يك سال سر پا توقف كنم و براى شما از آنچه خداوند به ما عنايت كرده است سخن بگويم و از فضائل خاندان خود كه در قرآن و سنت رسول صلى اللَّه عليه و آله وارد شده حرف بزنم توانائى ندارم همه آنها را براى شما بازگو نمايم و به اطلاع شما برسانم.
اكنون معاويه گمان مى‏كند من او را شايسته خلافت مى‏دانم و خود را براى آن شايسته نمى‏دانم، معاويه در اين ادعا دروغ مى‏گويد، من از همگان به اين مقام زيبنده‏تر هستم و خلافت حق ما مى‏باشد و در كتاب خدا و زبان رسول اين موضوع روشن شده است.
اما ما اهل بيت همواره مظلوم بوده‏ايم و از هنگامى كه رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله از دنيا رفته‏اند به ما ستم شده است خداوند بين ما و كسانى كه به ما ستم كردند داورى خواهد كرد، آن‏ها مردم را بر ما شورانيدند و آنها را بر ما تسلط كردند.
....
اى معاويه رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمودند: هر امتى كه حكومت خود را به كسانى بدهد كه در جامعه داناتر از آن حاکمان باشند آن امت هرگز روى سعادت نخواهند ديد تا آن گاه كه برگردند و حق را به صاحبش بدهند، بنى اسرائيل هارون را ترك كردند و دنبال گوساله رفتند در حالى كه مى‏دانستند او خليفه موسى مى‏باشد.
مردم پدرم را رها كردند و از ديگران متابعت نمودند، در حالى كه از رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله شنيده بودند كه مى‏فرمود: اى على تو در نزد من مانند هارون در برابر موسى مى‏باشى، جز اينكه بعد از من پيامبرى نخواهد بود، آنها ديدند رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله در غدير چه عملى انجام داد.
پيامبر خدا صلى اللَّه عليه و آله در غدير خم او را روى دست بلند كردند و به عنوان ولايت بر مؤمنان او را به جانشينى خود برگزيد و بعد هم دستور دادند شاهدان جريان را به غائبان برسانند،
رسول خدا از دست قوم خود بطرف غار رهسپار شد و آن‏ها را دعوت كرد تا اسلام آورند، اما هنگامى كه مشاهده كردند آن‏ها قبول نمى‏كنند بطرف مدينه رهسپار شدند،
پدر من دست خود را بطرف آنها (غاصبان خلافت) دراز نكرد و با مردم احتجاج نمود و از حق خود دفاع كرد ولى كسى به او كمك نكرد و اگر ياورى پيدا مى‏كرد هرگز بطرف آنها نمى‏رفت، همان گونه كه خداوند پيامبر را آزاد گذاشت و او بطرف غار رفت او هم چون ياورى نداشت خود را آزاد كرد و از آن محيط بيرون شد.
اكنون مردم مرا تنها گذاشته‏اند من هم ناگزير هستم خلافت را به شما واگذار كنم، و اگر ياورانى داشتم هرگز خلافت را به تو نمى‏دادم، هنگامى كه بنى اسرائيل هارون را ناتوان كردند و با او دشمنى نمودند او هم آنها را به حال خود رها كرد زيرا ديگر وظيفه‏اى نداشت.
من و پدرم نيز همين گونه مى‏باشيم، ما كوشش كرديم و آنچه لازم بود به مردم گفتيم و وظايف آن‏ها را بر شمرديم اما آنها گوش نداند، ما هم امت را به حال خود واگذاشتيم و كار را به ديگران واگذار كرديم زيرا يار و مددكارى براى ما پيدا نشد تا از حق خود دفاع كنيم، اينها سنت‏هائى است كه در اين جهان جريان دارد و همه دنبال هم مى‏آيند.

خوب ما مدعیان انتظار و یاور بودن برای امامان در این زمان
دوستان من چند نفر از ما خداوکیلی اصلاً رفتیم تاپیک وظایف منتظران در زمان غیبت را بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا عمل کردن بهشون پیشکش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!(نگاهی بیاندازید به تعداد بازدید از تاپیک وظایف منتظران و تعداد بازدیدکنندگان از تاپیک مهران مدیری و لیدی گاگا و...)
امام حسن مجتبی صراحتاً فرموده اند آنچه لازم بود به مردم گفتيم و وظايف آن‏ها را بر شمرديم اما آنها گوش نداند
نتیجه اش چه میشود؟
آن را هم خود ایشان فرموده اند: ما هم امت را به حال خود واگذاشتيم و كار را به ديگران واگذار كرديم زيرا يار و مددكارى براى ما پيدا نشد تا از حق خود دفاع كنيم،

این حرف امام زمان ماست که از زبان پدر بزرگوارشان جاریست
پدر بزرگوارشان چه میگوید؟
میفرماید در زمان پدرم علی كسى به او كمك نكرد و اگر ياورى پيدا مى‏كرد هرگز بطرف آنها نمى‏رفت،
و در زمان خودشان چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در پاسخ به معاویه میفرمایند: اكنون مردم مرا تنها گذاشته‏اند من هم ناگزير هستم خلافت را به شما واگذار كنم، و اگر ياورانى داشتم هرگز خلافت را به تو نمى‏دادم،

و این کلام امام زمان ما با ماست که شما مرا یاری نمیکنید، اگر یاری میکردید هرگز خلافت را به نااهلان واگذار نمیکردم و امت را رها نمیکردم شما اگر مرا میخواستید ما خواندان کرم هستیم و دریغ در ما راه ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منی که داعیه دار منتظر بودن امامم را دارم و داعیه ی یاریش را دارم آیا یکبار حداقل تاپیک وظایف منتظران را خواند ایم (عمل به وظایف پیشکش)
من امام زمان توهّم خود را میخواهم و برایش کار میکنم یا امام زمان واقعی را؟

امام زمان واقعی برای من وظایفی تعیین کرده و من کار دیگری میکنم

خدایا من از همه ی این رفقای باصفایم گنه کار تر و قاصرترم و تو خود میدانی که این سخن را صادقانه میگویم مرا آنچنان کن که میپسندی ، مرا عبد خود بگیر ، مرا بنده ی خودت کن، مرا به غیر خودت واگذار نکن ، مارا آنچنان کن که میپسندی و مفتخر کن که فدای محبوبترین خلقت شویم

حیف است این عمر بی بازگشت را صرف چیزی جز رضای تو کنم

و رضای تو در راضی کردن یوسف فاطمه است

و یوسف فاطمه راضی نیست که من غرق در غفلت و گناه باشم

خدایا کاری کن که راضی بشم به رضایت

و منتظر شوم

1200 سال است که منتظر گذاشته ام امام خود را

چه قدر بی غیرت شده ام

تا کی بین دو راهی معصیت و تقوا، معصیت را باید انتخاب کنم

چقدر معصیت کردنم طولانی شده

و تو همچنان با حلم و مدارا با من معامله میکنی

خدایا....

الهم عجل لولیک الفرج وجعلنا من خیر انصاره والمستشهدین بین یدیه

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، paradise ، فدک زهرا ، meshkat ، سید ابراهیم ، seven.attar ، yamin ، حسن عزتي ، fazel ، faateme-313 ، وحید110 ، یا ثارالله ، محیصا ، محمود ، taban ، بچه شیعه ، در جستجوی سختی ، حقیر ، somayeh ، tazevared ، عبدالرحمن ، sagheb ، Farzaneh ، یوسف خان ، Hadiss313 ، Anti gods
۱۳:۲۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
چون ویژه منتظران مهدی فاطمه هستش.

من که منتظر نیستم.ادعا دارم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، faateme-313 ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن
۲۰:۱۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۱)rastin نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

کسی میدونه چرا این پست تاحالا دیده نشده؟؟؟!ExclamationExclamation

درپناه حق

خیلی پستها دیده نشده

خیلی

پیشنهاد میکنم:

راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار

باور کنید تک تک این ها را که پیشنهاد دادم
میتواند بسیار گره گشاباشد
چگونه گره گشا نباشد پستهایی که سرشار است از آیات و روایات روح افزا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fazel ، یا ثارالله ، محیصا ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۲۱:۰۴, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۲:۱۲)علی 110 نوشته است:  پدر من دست خود را بطرف آنها (غاصبان خلافت) دراز نكرد و با مردم احتجاج نمود و از حق خود دفاع كرد ولى كسى به او كمك نكرد و اگر ياورى پيدا مى‏كرد هرگز بطرف آنها نمى‏رفت، همان گونه كه خداوند پيامبر را آزاد گذاشت و او بطرف غار رفت او هم چون ياورى نداشت خود را آزاد كرد و از آن محيط بيرون شد.

اكنون مردم مرا تنها گذاشته‏اند من هم ناگزير هستم خلافت را به شما واگذار كنم، و اگر ياورانى داشتم هرگز خلافت را به تو نمى‏دادم، هنگامى كه بنى اسرائيل هارون را ناتوان كردند و با او دشمنى نمودند او هم آنها را به حال خود رها كرد زيرا ديگر وظيفه‏اى نداشت.

من و پدرم نيز همين گونه مى‏باشيم، ما كوشش كرديم و آنچه لازم بود به مردم گفتيم و وظايف آن‏ها را بر شمرديم اما آنها گوش نداند، ما هم امت را به حال خود واگذاشتيم و كار را به ديگران واگذار كرديم زيرا يار و مددكارى براى ما پيدا نشد تا از حق خود دفاع كنيم، اينها سنت‏هائى است كه در اين جهان جريان دارد و همه دنبال هم مى‏آيند.

.....

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۱:۳۰, ۱۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱:۳۲ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:این حرف امام زمان ماست که از زبان پدر بزرگوارشان جاریست
پدر بزرگوارشان چه میگوید؟
میفرماید در زمان پدرم علی كسى به او كمك نكرد و اگر ياورى پيدا مى‏كرد هرگز بطرف آنها نمى‏رفت،
و در زمان خودشان چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در پاسخ به معاویه میفرمایند: اكنون مردم مرا تنها گذاشته‏اند من هم ناگزير هستم خلافت را به شما واگذار كنم، و اگر ياورانى داشتم هرگز خلافت را به تو نمى‏دادم

نقل قول: حیف است این عمر بی بازگشت را صرف چیزی جز رضای تو کنم

و رضای تو در راضی کردن یوسف فاطمه است

و یوسف فاطمه راضی نیست که من غرق در غفلت و گناه باشم

خدایا کاری کن که راضی بشم به رضایت

و منتظر شوم

1200 سال است که منتظر گذاشته ام امام خود را

چه قدر بی غیرت شده ام

تا کی بین دو راهی معصیت و تقوا، معصیت را باید انتخاب کنم

چقدر معصیت کردنم طولانی شده

و تو همچنان با حلم و مدارا با من معامله میکنی

خدایا....

کی قراره آدم شیم ماااااااااااا
چرا خسته نمیشیم از این کارامون
چرا هر روز چشمان مولا رو گریون میکنیم؟؟؟؟
چرا با کارامون سیلی به فرزند فاطمه میزنیم؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایااااا
العفو العفو العفو

خدایا غلط کردم
این بار هم به بزرگی خودت ، به مظلومیت اماممون ببخش
الهی العفو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۵:۳۸, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول: من امام زمان توهّم خود را میخواهم و برایش کار میکنم یا امام زمان واقعی را؟

امام زمان خود را تعریف کنیم

چقدر فاصله دارند با واقعیت؟

لطفا این تاپیک را بخوانید و نظر بدهید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]