|
بیداری اندیشه و facebook
|
|
۰:۰۷, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه سوال از مدیر سایت دارم؟ (مهم)
آیا بیداری اندیشه در facebook عضویت دارد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
امكان حذفشون نيست؟يا يه سوال بهتر، نيازي به حذفشون نيست؟
|
|||
|
۶:۴۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
آقا من نفهمیدم چی کار کنم برم تو زمین دشمن(از داخل منفجرشون کنم) یا بشینم تو زمین خودم شاهد پیشروی دشمن باشم..........
|
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۳)amubehnam نوشته است: آقا من نفهمیدم چی کار کنم برم تو زمین دشمن(از داخل منفجرشون کنم) یا بشینم تو زمین خودم شاهد پیشروی دشمن باشم.......... آقا بهنام زمین دشمن مجازی با زمین دشمن حقیقی زمین تا آسمون متفاوت هستش . در زمین دشمن واقعی به هرترتیب میشه نفوذ کرد چون به طور کامل بر زمین خودشون احاطه ندارن مثل زمان جنگ که نیروهای اطلاعاتی به زمین دشمن میرفتن و اطلاعات جمع آوری میکردن . ولی دشمن مجازی بر زمین خودش احاطه و تسلط کاملی داره . شما کوچکترین عملی در اونجا انجام بدی دیده میشه و اگر بر ضد منافع اونها باشه که هست صددرصد نمیتونی کارت رو به ثمر برسونی . و اگر هم به ثمر برسه مطمئن باش دشمن پاتک بدی بهت میزنه!!!! برادر من لازم نیست شما بشینی داخل زمین خودمون و شاهد پیشروی دشمن باشی . این تالار یکی از وسایل حمله و دفاع در مقابل دشمن هستش . این تالار یک نمونه خیلی کوچیک هستش . خیلی کارها هست که میشه انجام داد . فقط باید کمی فکر کرد . |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سید احمد عزیز با صحبت شما تا حدودی موافقم. اما یادمون باشه که همین کسایی که بر فضای مجازی خودشون تسلط دارن در برابر هکرهای ما سر تعظیم خم کردن. مثالش همین نشوندم هواپیمای آمریکایی ها......
|
|||
|
۱:۳۲, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
این حرف شما رو اگر بخوایم در زمین دشمن حقیقی شبیه سازی کنیم اینجوری میشه :
هک کردن : مثل این هستش که یک منطقه رو از طریق توپخونه و با برنامه ریزی سری بمبارون کنیم فعالیت در سایت دشمن : بریم در مقابل دشمن برنامه ریزی کنیم و بعد جنگ تن به تن داشته باشیم !!!! بهنام جان من هم اول مثل شما فکر میکردم . خیلی ها هنوز هم هستن این فکر شما رو دارن ولی از نظر بنده و کسی که سایت مثلا فیس بوک رو فی*ل*تر کرده این کار اشتباه محضه |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۰ ۱:۱۸)amubehnam نوشته است: سید احمد عزیز با صحبت شما تا حدودی موافقم. اما یادمون باشه که همین کسایی که بر فضای مجازی خودشون تسلط دارن در برابر هکرهای ما سر تعظیم خم کردن. مثالش همین نشوندم هواپیمای آمریکایی ها......هک کردن راهکار نیست.بمبماران و موشک باران راهکار نیست.......... ما به دنبال بیداری انسانها از طریق بیداری فطرتها هستیم تا به صراط مستقیم بیان اگر با جنگ و درگیری به هدفمون میرسیدیم که باید هر روز کشور به یه جا حمله میکرد ما انقلابمون رو صادر کردیم.اما نه با توپ و تفنگ آمریکا اینهمه جنگید و هر روز داره تفکر آمریکایی در انزوای بیشتری قرار میگیره و در عوض تفکرات ضد استکباری و مقاومت که متعلق به ماست هر روز بیشتر منتشر میشه البته اگر جنگ سایبری و جنگ واقعی پیش آمد هک و موشک باران مطمئنا مفید است اما در استراتژی اصلی ما که بیداری انسانهاست، جنگ و درگیری هیچ معنی نداره |
|||
|
|
۲:۵۲, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان مطالب اینجارو که دیدم یه فکری به سرم زد میتونید توی مسنجر beyluxe که طرفداراش دارن زیاد میشن مخصوصا از ایران یه روم بسازید و اهدافتونو انجام بدبد پیشنهاد میکنم حتما قبل از نظر دادن باهاش کار کنید چون امکاناتش مخصوص کار شماست!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نسخه ی اندروید فروم بیداری اندیشه | فانوس *7* | 1 | 1,526 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: amrtat71 |
|
| پک فونت های تالار "بیداری اندیشه"! | Mitsonary | 2 | 2,581 |
۲۹/تیر/۹۳ ۱۹:۲۳ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| بهترین مرورگر اندروید برای مطالعه تالار بیداری اندیشه ؟ | Behnam-Az | 5 | 4,774 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: sarallah |
|